30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft 365

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Microsoft
(6)
Szűrés

A Microsoft 365 (korábban Office 365) a Microsoft népszerű irodai csomagjának legújabb képviselője, amely az Office-alkalmazások előfizetését foglalja magában nemcsak magánszemélyek vagy családok számára, hanem különböző méretű vállalatok számára is. Nézzük mit hoz az új 365 Office és miért érdemes megvásárolni?

Tovább

Mi az a Microsoft 365 Office, és milyen előnyei vannak?

A Microsoft 365-öt régebben Office 365 néven ismerhetted. A Microsoft 365 nem más, mint egy éves előfizetés a Microsoft irodai alkalmazásaihoz, amelynél a rendszeres előfizetési díjért cserébe mindig az összes alkalmazás legújabb verzióját használhatod. A névváltoztatás ellenére azonban a Microsoft 365 ára, bejelentkezési adatai és szolgáltatásai megegyeznek az Office 365-tel. A Microsoft 365 szöveges dokumentumok, táblázatok, diagramok, prezentációk és egyéb fájlok, dokumentumok létrehozását teszi lehetővé.

Az Office Microsoft 365 előnyei

A Microsoft már hosszú évek óta megkönnyíti irodai életünket Excel-táblázatokkal, PowerPoint-prezentációkkal vagy kollégák közötti egyszerű és hatékony együttműködés lehetővé tételével. És ne feledjük, hogy a magánéletben is felbecsülhetetlen segíthet nyújt. De mit is kínál az új Microsoft 365? És melyek a legnagyobb előnyei a Microsoft 365 csomagnak?

  • A microsoft 365 office alkalmas Windows operációs rendszert és macOS rendszert futtató számítógépekhez, valamint Android vagy iOS operációs rendszert futtató mobil eszközökhöz.
  • A fájljaidról mindig biztonsági másolat készül és mindig védve lesznek a Microsoft rendszerében.
  • 1 TB helyet kapsz a OneDrive felhőtárolóban.
  • Mindig a legújabb és legfrissebb szoftververziót használhatod.
  • Havonta 60 perc Skype hívást kapsz mobiltelefonok és vezetékes számok ingyenes hívására.
  • Tartalom megosztása több felhasználóval is, illetve közös munka ugyanazon a dokumentumon.
  • Alacsony belépő költségek, még havi vagy éves fizetést választó vállalatok esetén is.

Microsoft 365 alkalmazások

A Microsoft 365 előfizetés, vagy más néven 365 Office, esetleg O365 előfizetés számos hasznos programot tartalmaz, amelyek leegyszerűsítenek minden produktív tevékenységet a munkahelyen, otthon, és utazáskor. Vessünk egy pillantást a főbb O365 alkalmazásokra együtt.

Word 365 Office

A Microsoft Office, vagy ahogy manapság gyakran nevezik, Word 365 Office, egy szövegszerkesztő, amely megkönnyíti bármilyen szöveg írását. A továbbfejlesztett funkciók segítségével idegen nyelvre fordíthatod a szöveget, ellenőrizheted a nyelvtant és a helyesírást, illetve az Office 365 diákoknak még az esszéikhez szükséges forrásokat is segít megtalálni. A dokumentumokat képekkel, különféle betűtípusokkal vagy grafikonokkal és táblázatokkal is szépítheted a Microsoft Excel 365 alkalmazásból.


Microsoft Excel 365

Az Excel 365 egy táblázatkezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi tetszőleges adatcsoportok importálását, elemzését és praktikus diagram vagy táblázat létrehozását. Az Excel 365 alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt, köszönhetően a kész sablonoknak és az intuitív funkcióknak, amelyek időt takarítanak meg minden felhasználónak.

i

Ha nagy mennyiségű adattal dolgozol, akkor alkalmasabb az adatbázis-kezelésre összpontosító Microsoft Access. Ezen túl azonban kimagaslóan funkcionális vállalati alkalmazások létrehozására is lehetőség van céged növekedése érdekében.

Microsoft 365 PowerPoint

A Microsoft PowerPoint alkalmas prezentációk készítésére bármilyen szituációhoz. Az egyszerű sablonokat, animációkat és a diák közti áttűnéseket mindenki könnyen elsajátíthatja, így bármilyen közönséget lenyűgözhetsz. Például a hangfelvétel funkcióval a tanárok otthonuk kényelmében előadást készíthetnek hallgatóik számára - számtalan lehetőség van.

Míg a Microsoft 365 PowerPoint segítségével káprázatos prezentációkat készíthetsz, a Microsoft Publisher plakátok, üdvözlőkártyák vagy más grafikai rajzok egyszerű létrehozására használható.

Microsoft 365 Outlook

A Microsoft 365 Outlook a személyes e-mail, naptár és névjegyek hasznos kombinációja. Az ingyenes iOS és az Android alkalmazásnak köszönhetően megkönnyíti a kommunikációt és a munkát, bárhol is legyél. A Microsoft 365 Outlook gondoskodik az e-mailek biztonságáról és titkosításáról is az adataid védelme érdekében.

Microsoft OneDrive 365

A OneDrive 365 egy biztonságos felhőalapú tárhely minden fontos adatod számára, amelyekhez gyakori és könnyű hozzáférésre van szükséged, és az esetleges elvesztésük miatt sem akarsz aggódni. A OneDrive 365 lehetővé teszi, hogy bárhonnan elérhesd dokumentumaidat, vagy megoszd őket kollégákkal közös munka céljából - csak küldd el nekik a linket.

i

A OneDrive 365 Széf egy extra védelemmel ellátott tárhely a OneDrive 365 tárhelyeden belül, ahol a legfontosabb vagy legérzékenyebb fájlokat és fényképeket tárolhatod.

Teams Office 365

A nagyszerű Teams Office 365 alkalmazás több személy könnyű és problémamentes együttműködésére szolgál. A Teams Office 365 csoportos megbeszélések, hívások és csevegések létrehozását teszi lehetővé az összes megosztott fájl teljes közös áttekintésével. Emellett valós időben együtt dolgozhattok az összes dokumentumon.

Családdal és barátokkal való kommunikációhoz a Microsoft Skype alkalmazást javasoljuk, amely ingyenes csevegést, valamint hang- és videohívásokat kínál PC-ről, okostelefonról és Xbox játékkonzolról. A Skype Business csevegésre, vagy üzleti hívások, vidóbeszélgetések, vagy akár Skype-értekezletek lebonyolítására alkalmas.

Microsoft 365 licensz – Amelyre bátran építhetsz

A Microsoft 365 csomag több változatban is elérhető. A legnépszerűbbek közé tartozik a Microsoft 365 családi verzió, Microsoft 36 Egyszemélyes verzió, és a Microsoft 365 Vállalati alapverzió. A táblázat áttekintést nyújt a különféle licenszek által nyújtott előnyökről, és a kínált alkalmazásokról.

Microsoft 365 verzió Microsoft 365 családi verzió Microsoft 365 Egyszemélyes verzió Microsoft 365 Vállalati alapverzió
Felhasználók száma Max. 6 személy 1 személy 1 személy
Eszközök Minden eszközöd 1 PC/Mac, 1 mobileszköz Minden eszközöd
OneDrive felhőtárhely Személyenként 1 TB tárhely 1 TB tárhely 1 TB tárhely
Word / Excel / PowerPoint
Microsoft 365 Outlook
Publisher / Access (csak PC) (csak PC) (csak PC)
60 perc Skype havonta felhasználóként
Teams Office 365
SharePoint Office 365 / Skype Business / Microsoft Exchange Online
Microsoft Family Safety
Technikai támogatás

Microsoft 365 Office speciális licenszek

A Microsoft emellett speciális Microsoft 365 Office csomagokat is kínál oktatási intézményeknek és nagyvállalkozásoknak. Egy ilyen kiterjedt licensz garantálja a 365 Office alkalmazásokat minden tanár, hallgató vagy alkalmazott számára. A vállalatok ezenkívül további programokra is szert tehetnek adatelemzés és a rendszerbiztonság növelése érdekében, míg az oktatási intézmények a Minecraft: Education Edition-t kaphatják meg.

365 Office licenszek — Microsoft 365 vs. Office 365

Bizonyos licenszek a régi Office 365 név alatt kizárólag csak nagyvállalkozásoknak és szervezeteknek szólnak - ezek főleg az Office 365 E1, E3 és E5 csomagok -, de ezeknek is megvan a megfelelője az új Microsoft 365 név alatt, de most már további kiegészítő szolgáltatásokat is kínálnak, mint például a Microsoft Intune mobileszköz és mobilalkalmazás kezelő, a továbbfejlesztett Windows 10 Enterprise, a Windows Analytics, a fejlett rendszerbiztonság, és egyebek.

i

Főiskolai vagy egyetemi hallgató vagy? Licensz vásárlása előtt győződj meg arról, hogy az intézmény, ahol tanulsz, nem kínálja-e ingyen a 365 Office szolgáltatást.

Microsoft 365 vs. Microsoft Office 2019

Az egyéves előfizethető licensz mellett a Microsoft egy egyszeri licencet is kínál a Microsoft Office 2019 néven. Az ár magasabb, de csak egyszer kell megfizetni, s a licensz végleges. Hátránya azonban a frissítések hiánya (csak biztonsági frissítések, új szolgáltatások nélkül) és a OneDrive felhőtárhely hiánya.

Ha segítségre van szükséged a 365 Office használatához, akkor tekintsd meg Bemutatjuk a Microsoft 365-öt cikkünket. Szintén érdekesnek és hasznosnak találhatod a következő cikkeket:

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 6 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
32 590 Ft

2.
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 1 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
29 290 Ft

3.
Microsoft 365 Family EN (BOX) Szállításra kész 5 db
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
32 590 Ft

8 termék
4,6 216×
Microsoft 365 Family EN (BOX)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
32 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SWOFFAENbIII
4,6 216×
Microsoft 365 Personal EN (BOX)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 1 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
29 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWOFPEENbIII
4,6 216×
Microsoft 365 Business Standard (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace és Teams, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
65 190 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFBSe_EU1
4,6 216×
Microsoft 365 Családi verzió (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 6 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
32 590 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFFAe_EU
4,6 216×
Microsoft 365 Egyszemélyes verzió (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 1 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
29 290 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFPEe_EU
Microsoft 365 Családi verzió, 27 hónap (elektronikus licenc)
Licenc - Microsoft 365 irodai szoftver 5 készülék számára, felhasználók maximális száma licencenként: 6, tartalmazott alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartalma: 27 hónap, előfizetés, telepítés módja: letöltés (elektronikusan), alkalmas otthoni használatra, célkészülék: mobilkészülékek és PC, kompatibilis operációs rendszerek: Windows, macOS, Android és iOS, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, eredeti MS termék (nem másodlagos licenc)
49 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: M365F_BUN3
212 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: M365BBUN
Microsoft Copilot for Microsoft 365 (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, cégeknek,
192 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: M365CP
MicrosoftMásodlagos szoftverek és az illegális licencek veszélyei A szoftverek, különösen az operációs rendszerek vagy az Office és a Microsoft 365 termékek vásárlása nem éppen egyszerű dolog. A végfelhasználók gyakran hátrányos helyzetből indulnak, a választás számukra nehezebb, mint a tapasztalt informatikai szakemberek számára....
A Microsoft megváltoztatja  az Office 365 népszerű felhőplatform nevét, és új funkciókat is kínál. Most jegyezd meg a Microsoft 365 családok vagy magánszemélyek számára elnevezést. Pontosan mi ennek a szolgáltatásnak a tartalma? És történt-e jelentős változás a...
A Microsoft 365 (korábban Office 365) a Microsoft népszerű irodai csomagjának legújabb képviselője. Ez nemcsak az Office-alkalmazások előfizetését jelenti, amelyek több változatban állnak rendelkezésre magánszemélyek, családok, valamint különböző méretű vállalatok...
MicrosoftHogyan működik a Microsoft Family Safety? A Microsoft bejelentette az új Microsoft Family Safety alkalmazás érkezését, amely például a tevékenységek követését, az alkalmazások és játékok indításának korlátozását, a tartalmak ellenőrzését kínálja vagy a családtagok tartózkodási helyére vonatkozó adatokkal...
A Microsoft SharePoint egy modern platformot kínál a megosztott hozzáféréshez, interakcióhoz és együttműködéshez. A csapatban folyó munka bárhol és bármikor elvégezhető - gyors, megbízható és biztonságos.
Szerkesztened kellene a dolgozatodat, de nem tudod, hogyan kell számozni az oldalakat és a címsorokat? Ebből a cikkből lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan is kell ezt csinálni. Nem nehéz.
További cikkek Összes cikk

Microsoft 365

A Microsoft 365 kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó microsoft 365 Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább microsoft 365 A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb microsoft 365 A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: microsoft 365 vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ