Shop roku 30 dnů na vrácení

Microsoft Band 2 (Nagyméretű szalag)

Termékkatalógus
Microsoft Band 2 (Nagyméretű szalag)
Sportóra - Windows Phone, Android, iOS, AMOLED 320x128, Li-Pol akkumulátor, pulzusmérő, giroszkóp, GPS, UV-érzékelő, hőmérséklet-érzékelő, mikrofon, kijelző mérete 32x12.8mm nélkül CZ lokalizáció
Kód:  MSFT007 Gyártó honlapja:
Microsoft Band 2 (Nagyméretű szalag) Megszűnt

Microsoft Band 2 (Nagyméretű szalag)

Cool, ami jön a jól bevált a Microsoft, célja az összes szerelmeseinek a modernizmus és az aktív életmód. Nem csak ez garantálja a modern és funkcionális technológia, hanem egyesíti a modern design a funkcionalitással. Ahhoz, hogy hatékonyan elérjék fitness céljait és hatékony munkavégzéshez, büszke tulajdonosa lett ennek az érdekes sportot teszter, amely egy nagyon kedvező áron, és integrálja a legfejlettebb funkciókat. A termék lesz egy kiváló segítő tekintetében az egészséges életmód és edzőpartner. 

legfontosabb jellemzői

  • Figyelemmel kíséri a szívfrekvencia, elégetett kalóriát és az alvás minőségét
  • Készült az futás, kerékpározás, golf és az általános életmód Action
  • Monitoring e-mailek, naptárak, hívás naplók
  • 11 érzékelők, például a GPS, barométer és UV-monitor
  • Színes hajlított kijelző
  • Kompatibilis a Windows Phone, Android és az iPhone

Elegáns külső, technológiai belül

Kiválasztásánál sporttester, akkor figyelembe kell vennie a szinten és milyen sporttevékenységek, hogy a legtöbb futnak. Hosszantartó készülék lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az összes szükséges információt a 48 órát.A feltöltéséhez szükséges idő a teljes kapacitás hihetetlen. Elég, ha csak 1,5 óra, és már indulhat is. Akár megy minden olyan tevékenységet, a szívritmus monitor csendben szolgálja az összes szükséges adatot. Nabízí možnost sledovat SMS zprávy, příchozí hovory, náhledy emailů, události v kalendáři, aktualizované stavy vašich známých na Facebooku, finance, počasí - vše uvidíte na zápěstí, bez nutnosti vytažení telefonu z kapsy. Ön mindig tudni fogja, mire számíthat, és ahol kell.

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!
Típus
Uniszex Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Band 2 (velikost pásku Large). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Band 2 (veľkosť pásku Large). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Band 2 (groß Band). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Band 2 (groß Band).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ