Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Surface Dial

Termékkatalógus
Microsoft Surface Dial
5 1 értékelés
Prezenter - hatótávolsága: 2 m, Bluetooth,
Kód:  MCS302c Termékszám:  2WR-00009 Gyártó honlapja:

Microsoft Surface Dial

Válts egy teljesen modern és intuitív módra a Windows 10 eszközöd vezérlésében. A Microsoft Surface Dial prezenter a meghosszabbított kezed és egy továbbfejlesztett meghajtó egyben, így az összes alkotás igazán játék lesz a legismertebb alkalmazásokkal. Csak nyomd meg, forgasd el és mozgasd a csúszkát a Surface Dial-on, hogy kiválassz egy elemet az aktuális menüből, amelyet az alkalmazás felajánl. Tehát nem kell újra és újra az egérrel odamenni, így a munka nem lesz fárasztó.

A Microsoft Surface Dial prezenter fő jellemzői

  • A Surface Dial segítségével a készülék intuitíven, kényelmesen és hatékonyan vezérelhető
  • Csak  nyomd meg és forgasd el, hogy kiválassz egy elemet az aktuális menüből
  • Az előnyök olyan alkalmazásokban érhetők el, mint a Spotify, az MS Office, a Sketchpad és sok más
  • Teljesen kompatibilis az összes Windows 10 eszközzel
  • A prezenter nem igényel semmilyen kábelt - Bluetooth-on keresztül kommunikál 
  • Két AAA elem elegendő a tápellátáshoz

Ideális kolléga zenei, irodai és grafikai alkalmazásokhoz

Nem igazán számít, ha csak zeneszámokat játszol le, Word-ben dolgozol, vagy grafikus szerkesztőben rajzolsz, a Surface Dial-t szeretni fogod. A prezenter támogatja az olyan alkalmazásokat, mint a Spotify, a Microsoft Office, a Bluebeam, a Drawboard, a Sketchpad és még sok mást. Mindegyikük esetében a Surface Dial egy kész menüvel rendelkezik, amely megkönnyíti kedvenc lejátszási listáidnak, szövegformázásaidnak vagy a képszerkesztésnek az irányítását.

Időtlen design és praktikus kialakítás

A Surface Dial hengeres formája téged szolgál. Az alumínium burkolat alatti elegáns szélek kényelmes tartást és vezérlést biztosítanak. Nem fog zavarni semmilyen kábel - a prezenter teljesen vezeték nélküli. Két AAA elemmel működik, amelyek egy évig biztosítják a normál működést, és a Bluetooth Bluetooth Low Energy segítségével biztosítják a kommunikációt.


Paraméterek

Max. hatótávolság
2 m Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Tulajdonságok

Max. hatótávolság
2 m Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Dial. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Dial.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ