A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Microsoft kamerák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A Microsoft kamera és webkamera kiváló minőségű, megbízható eszközök az online kommunikációhoz és tartalomkészítéshez.

Tovább

Microsoft kamera és webkamera

Az online kommunikáció és tartalomkészítés terén a Microsoft kamera és Microsoft webkamera termékeink kiváló minőségű és megbízható eszközöket kínálnak. A Microsoft kamera és webkamera portfóliónk két olyan megoldást nyújt, amelyek ideálisak mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók számára.

Microsoft kamera

A Microsoft kamera a digitális fotózás és videókészítés szerelmeseinek készült. Ez a kamera kiemelkedő képminőséget és funkciókat kínál, hogy minden pillanatot kristálytisztán örökíthess meg. Legyen szó családi eseményekről, utazásokról vagy kreatív projektjeidről, a Microsoft kamera mindig megbízható partnere lesz.

A termék különlegessége az intuitív kezelés és a sokoldalúság. Az egyszerűen kezelhető beállítások és a különböző üzemmódok lehetővé teszik, hogy a fotózáshoz és videókészítéshez szükséges beállításokat könnyen elvégezhesd. A Microsoft kamera olyan felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik, mint az automata fókusz és a képstabilizáció, amelyek segítségével még kezdőként is professzionális eredményeket érhetsz el.

Microsoft webkamera

A Microsoft webkamera a kapcsolattartás és az online videóhívások számára készült. Kiváló minőségű kép- és hangátvitelt biztosít, így barátaiddal és üzleti partnereiddel folytatott kommunikáció egyszerű és élvezetes. A webkamera könnyen csatlakoztatható számítógépedhez vagy laptopodhoz, és széles látószögének köszönhetően egész csoportos beszélgetéseket is lebonyolíthatsz.

A Microsoft webkamera beépített mikrofonnal rendelkezik, amely tiszta hangzást biztosít. Emellett könnyen testre szabhatod a beállításokat, hogy a legjobb élményt nyújtsa az online beszélgetéseid során. A webkamera ideális választás azok számára, akik gyakran kommunikálnak online, legyen szó családi videóhívásokról vagy üzleti konferenciákról.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
4,0
Microsoft Modern Webcam, Black
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, 78° látószög
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME373o
PR cikkBemutatjuk a Microsoft 365-öt A Microsoft megváltoztatja  az Office 365 népszerű felhőplatform nevét, és új funkciókat is kínál. Most jegyezd meg a Microsoft 365 családok vagy magánszemélyek számára elnevezést. Pontosan mi ennek a szolgáltatásnak a tartalma? És történt-e jelentős változás a...
A Microsoft bejelentette az új Microsoft Family Safety alkalmazás érkezését, amely például a tevékenységek követését, az alkalmazások és játékok indításának korlátozását, a tartalmak ellenőrzését kínálja vagy a családtagok tartózkodási helyére vonatkozó adatokkal...
Csábít az a gondolat, hogy átfogóan biztonságos adatokkal rendelkezzen a Microsoftnál? És az összes fontos irodai alkalmazás az egész család számára is meglegyen? Akkor a Microsoft 365 családok számára pont Neked lesz jó. Áttekintésünkben számos olyan funkciót mutatunk...
MicrosoftOffice 365 és Office 2019: melyik verziót válaszd? Neked és a családtagjaidnak szüksége van a Word, Excel, PowerPoint és Outlook alkalmazásokra? Akkor nyilvánvaló, hogy a Microsoft Office szoftverre lesz szükséged. De melyik verziót válaszd? Office 365 vagy 2019? Főleg miben különböznek? 
További cikkek

Microsoft kamerák

A Microsoft kamerák kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Microsoft kamerák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó microsoft kamerák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább microsoft kamerák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb microsoft kamerák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: microsoft kamerák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ