30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Microsoft Lumia 435 fekete

Termékkatalógus
Microsoft Lumia 435 fekete
4,7 21 értékelés
Mobiltelefon 4 "800x480, processzor Qualcomm Snapdragon 200 Dual Core 1,2 GHz-es, RAM 1 GB belső memória 8 GB MicroSD legfeljebb 128 gigabájt, 2 megapixeles hátsó kamera, GPS, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádió, Micro USB, akkumulátor 1560mAh, a Windows Phone 8.1
Kód:  NOK5435b1 Termékszám:  MTOSNO435S050 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Lumia 435 fekete

Lumia 435 egy modern okostelefon a műhelyek a Microsoft, amely meglepte nem csak az alacsony ár. A telefon díszített friss, modern design, amely tökéletesen illeszkedik az alkalmazott operációs rendszer a Windows Phone. A rendszer, amely ismert a sebesség és a stabilitás tökéletesen fut jól szerény hardver. Annak ellenére, hogy az alacsony ár tágas telefon funkciók széles körét, hogy ad még a tapasztalt felhasználók számára. Még a legújabb Microsoft Lumia örökölt egy minőségi befejezni a finn ősök. Vezetékes telefon test kihozott egy gazdag fekete színt. Bár a színe a telefon könnyen megváltoztatható levehető hátlapot.

intuitív

Az operációs rendszer a Windows Phone 8.1 biztosítja a tökéletesen rugalmas és intuitív kezelőszervek. Interaktív lapok gyors hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz, nagy kontrasztú betűk, amelyek mind a maximális tisztaság. Természetesen a Microsoft integrált szolgáltatás a Skype, Outlook, térképek és tárolási onedrive amely biztosítja a folyamatos hozzáférést a fájlokat. Több ezer alkalmazás található az integrált üzlet bolt, akkor töltse le például Instagram, WhatsApp, Facebook vagy a több ezer játék, beleértve a népszerű címeket. Teljes mértékben integrálja a Skype és a vezető minőségi kamera videohívások soha nem volt könnyebb, egyszerűen jobb a kapcsolatok hívás közben váltani a klasszikus egyszeri kattintás videohívás a Skype segítségével.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
0,3 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2,7 Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
1,2 GHz (1 200 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Windows 8.1 Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Lumia 435 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 435 černá . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Lumia 435 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 435 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 435 schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ