Shop roku Slevy s AP+

Microsoft Lumia 535 fehér

Termékkatalógus
Microsoft Lumia 535 fehér
4,6 155 értékelés
Mobiltelefon 5 "IPS qHD 960x540, processzor Qualcomm Snapdragon 200 négymagos 1,2 GHz-es, RAM 1 GB belső memória 8 GB microSD / XC 128 gigabájt, 5 megapixeles kamerával, A-GPS / GLONASS, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádió, Micro USB, Micro SIM, a Windows Phone 8.1
Kód:  NOK5535c1 Termékszám:  A00023062 Gyártó honlapja:

Microsoft Lumia 535 fehér

telefon funkciók

140,2 mm

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Microsoft Lumia 535 bílá

72,4 mm-es

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Microsoft Lumia 535 bílá

8,8 mm-es

Telefon súlya: 146 g

Úhlopříčka displeje

5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

A windows 8.1

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

6 óra

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

Micro SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

72,4 x 140,2 x 8,8 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

8 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

5 megapixeles

kamera

Připojení

ismeretlen

(Paraméter nem vezethető)

SD karta

Micro SDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

146 g

súly kézibeszélő


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Microsoft Lumia 535

Szép test, nagy ruhát

Microsoft Lumia 535, annak ellenére, hogy az ár tökéletesen megmunkált és felszerelt telefont. Szögletesebb kialakítás, lekerekített sarkú, akkor jól tart az egyik kezével. Könnyedén használható, 5 "érintőképernyős felület kijelző IPS technológiával. Telefon pohání čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz podporovaný operační pamětí o velikosti 1 GB, což zaručuje perfektní výkon za každé situace.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Microsoft Lumia 535

Wireless tapasztalat az első helyen

Az interneten könnyen kapcsolódni egy beépített Wi-Fi hálózathoz. Az autó, egy kerékpár vagy vidéken értékelni fogják a beépített GPS modul beépített navigációs alkalmazások. Ön tudja menteni a belső adatokat tároló kapacitása 8 gigabájt Ha kevés tárhellyel bővíthető microSDHC memóriakártya / XC és 128 gigabájt 


A legjobb élmény a Windows Phone

A Windows Phone élő csempe tájékoztatja Önt a fontos eseményekről. Az Action Center láthatjuk az összes értesítést egy helyen. Az előre telepített Microsoft Office és gyors hozzáférést biztosít a fájlok tárolására onedrive vannak megtekintését és szerkesztését dokumentumok könnyű és kényelmes.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Microsoft Lumia 535

Voice asszisztens Cortana

Ismerje Cortana hangon asszisztens, amely segít szabályozni a mobil eszközön. A legfrissebb eredmények át a javaslatot, hogy válasszon egy ajándék anyja születésnapján a legjobb recept a következő fél, asszisztens Cortana megvan minden kéznél van. És persze, akkor teljes ellenőrzése alatt mennyit tudnak rólad Cortana.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Microsoft Lumia 535

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Lumia 535 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 535 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Lumia 535 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 535 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 535 weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ