30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Microsoft Office 365 Home Premium ENG

Termékkatalógus
Microsoft Office 365 Home Premium ENG
5 3 értékelés
Irodai készlet - nem kereskedelmi célú felhasználásra, 5 számítógép vagy MAC, és 5 tablet számára, a csomag tartalma: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, 1TB OneDrive tároló felhasználónként (legfeljebb 5 felhasználó), 60 perc / hó Skype-on, 1 év
Kód:  WZ094a3 Termékszám:  6GQ-00684 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Office 365 Home Premium ENG Megszűnt

Microsoft Office 365 Home Premium ENG

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Az Office 365 előfizetés az összes ismert Office alkalmazást (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Publisher, és Access) tartalmazza. Kedvenc applikációid mellé egyedülálló előnyökre is szert tehetsz, ezáltal sokat spórolhatsz. A Home Office 365-öt egy háztartáson belül öten használhatják. Minden egyes felhasználó egyszerűen telepítheti a csomagot a saját operációs rendszerén (Windows, iOS, Android) keresztül, különféle eszközökre (PC / Mac, tablet, és telefon).

A legfeljebb 1024 GB kapacitású OneDrive online tárhelynek köszönhetően a fájlok minden egyes felhasználó számára elérhetőek, és folyamatosan szinkronizálódnak az összes eszközre. A további előnyök közé tartozik, hogy havonta 60 percnyi, vezetékes és mobil hálózatba indított hívást kezdeményezhetsz Skype-on keresztül. Ráadásul Az Office legújabb verziója miatt sem kell aggódnod, az új alkalmazások ugyanis már tartalmazzák a frissítéseket. Az Office 365 nem csak a munka során, de a szórakozáshoz is felhasználható, emellett minden egyes modern háztartás alapvető részét képezi. Az Office 365 Otthoni verziója egy éves előfizetéssel, vagy a már meglévő Office előfizetésed megújításaként is megvásárolható.


Onedrive 1024 GB kapacitással az onlineman tárolóban
 

Onedrive 1024 GB kapacitással az online tárhelyen

Az Office 365 megvásárlásával együtt a OneDrive online tárhelyhez is hozzáférést kapsz. Az 1024 GB kapacitásnak köszönhetően az eszközeidről származó dokumentumok, fényképek, zenék, vagy videók egész garmadáját tárolhatod itt. A fájljaidhoz bárhonnan egyszerűen hozzáférhetsz, vagy megoszthatod azokat. Például a telefonodon lévő fotókat átrakhatod a számítógépedre, smart TV-re, vagy megoszthatod a szeretteiddel. Nincs szükség merevlemezre, pendrive-ra, webes feltöltésre – az adataid többé nem fognak elveszni, a OneDrive-on mindig megtalálod őket! A dokumentumok szinkronizálása, biztonsági mentése és megosztása szinte gyerekjáték.


Office minden eszközön és minden platformon
 

Office minden eszközön és platformon

A teljes körű Office-élményt, és annak minden előnyét mostantól nem csak a számítógépeden, hanem akár a tableteden, vagy az okostelefonodon is élvezheted! Az Office teljes mértékben támogatja a Windows platformokat, épp úgy, mint az iOS-t, vagy az Androidot. Készíts jegyzeteket a tableteden, szerkeszd őket az okostelefonodon, és nyomtasd ki őket a Mac-en. Fedezd fel az ismerős applikációk varázsát közvetlenül a Mac-eden, az iPad-eden, illetve az Androidos tableteden vagy telefonodon! A megfelelő eszköz kiválasztása most már csak rajtad áll, az Office-t ott használhatod, ahol csak szeretnéd!


Akár 5 felhasználó egyetlen árért

Az Office teljes verzióját egy háztartáson belül akár 5 felhasználó is telepítheti. Szerezz örömet a szeretteidnek – lepd meg őket az Offive-szal! Minden egyes felhasználó megkapja az Office applikációk legfrissebb verzióját, 1024 GB-nyi tárhelyet a OneDrive-on, valamint havi 60 Skype-percet, amely 8 országban mobil, illetve világszerte 60 országban vezetékes hálózatba kezdeményezhető.


Ismert alkalmazások, amelyekről eddig nem tudtál - mindig a legújabb verzióban

Az Office 365 az ismert alkalmazások teljes verzióját foglalja magában, úgymint Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, és Publisher, amelyek mindegyéket különféle eszközökre telepítheted. Fedezd fel Az Office lehetőségeit, és könnyítsd meg az életedet! Szerkeszd a PDF fájljaidat, készítsd érdekes dokumentumokat, vagy kövesd nyomon a család kiadásait grafikonokon, írj és ossz meg bevásárló listákat, vagy csinálj kifestő könyvet a gyerekeknek. Az Office 365 már az új verzió frissítését is tartalmazza, így nem kell megvenned az új licenszt minden egyes új eszközre, ha az Office legújabb verzióját akarod látni rajta!


Készíts, tökéletesíts, ossz meg dokumentumokat, vagy szerkessz PDF fájlokat. Az új felolvasó segít a már elkészült dokumentumok elolvasásában és javításában, csak úgy, mint a továbbfejlesztett szótagolás funkció. Kreálj blogokat, szemináriumi munkákat, vagy kezdj bele a regényírásba!


Elemezd és jelenítsd meg az adataidat új, intuitív módszerekkel! Az Excel automatikusan választja ki a legjobb grafikont, és elkészíti hozzá a megfelelő funkciókat. A dinamikus adatfeltöltésnek köszönhetően a táblázatkészítés igazán szórakoztatóvá válik! Kövesd nyomon a családi kiadásokat, vagy készítsd le az adóbevallást.


Készítsd el, oszd meg, és add elő az ötleteidet hatékonyan! Válaszd ki a több száz sablon egyikét, majd alakítsd kedved szerint a szöveget és a képeket az elejétől a végéig. Az elkészült prezentációt könnyedén megoszthatod az interneted, vagy előadhatod a szeretteidnek.


Kezeld az emailjeidet, szinkronizáld az időpontjaidat, és tartsd a kapcsolatot az ismerőseiddel! A megosztott naptárnak köszönhetően egyszerűen áttekintheted a közeli tevékenységeket, és többé nem fogsz megfeledkezni a karácsonyi partiról, vagy hogy fel kell venned a nagymamádat a vasútállomáson.


Rendszerezd az ötleteidet a saját digitális jegyzetfüzetedben, amelyet akár meg is oszthatsz! Hozzáférhetsz az összes szöveges dokumentumodhoz, a weboldalaidhoz, illetve az audio- és videofájlokhoz. Oszd meg a bevásárló listát, fénymásold be a családtagjaid útlevelét, vagy tervezd meg a nyaralást.


Nyomtass és ossz meg professzionális megjelenésű kiadványokat! A Publisher-nek köszönhetően intuitív módon hozható létre névjegykártya, brosúra, és papírból készült puzzle. Válassz a már kész sablonokból, használj a saját szöveget, készítsd kifestőkönyvet a gyerekeknek, vagy mókás meghívót a partira. Kizárólag számítógépes használatra.


Hozz létre saját adatbázist, és hozd ki a legtöbbet az adataidból! Kizárólag számítógépes használatra.


Az Office 365 aktiválása

  1. A számítógépen vagy Mac-en, amelyre az Office 365-öt telepíteni akarod, látogass el a www.office.com/setup oldalra, majd add meg a 25 számjegyű kódot (Termékkulcs), amelyet a kártya hátoldalán, vagy az Office 365 csomagolásának belsejében találsz.
  2. Jelentkezz be a számítógépeden, tableteden, Windows phone-odon, vagy a OneDrive, Skype, vagy Xbox alkalmazások során használt Microsoft fiókodba. Ha még nem rendelkezel Microsoft fiókkal, egyszerűen létrehozhatsz egyet.Válassza ki azt az országos és nyelvi változatot, amelyen telepíteni kívánja az Office 365-öt a számítógépére. 
  3. Válaszd ki azt az országot és nyelvet, amelyik verzióban az Office 365-öt telepíteni akarod a számítógépedre.

  4. Az Office alkalmazások telepítéséhez kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
    A fiók kezelése érdekében látogass el a www.office.com/myaccount oldalra, ahonnan más eszközökre is telepítheted az Office 365-öt.

Office 365 rendszerkövetelmények PC-hez

  • 1 GHz vagy gyorsabb, x86-os vagy x64-es processzor SSE2 funkciókkal 
  • 2 GB Ram
  • 3,0 GB szabad merevlemez-terület
  • 1280 x 800-as felbontás
  • DirectX 10 grafikus kártya
  • Operációs rendszer: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 , Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 , Windows 10 Server
  • Böngésző támogatás: Internet Explorer 9,10,11  Mozilla Firefox 35.x +, Google Chrome 40+, Microsoft Edge
  • .Net verzió :.NET 3.5, egyes funkciók telepítése is szükség .NET 4.0 vagy 4,5 CLR
  • A telepítéshez Microsoft-fiók és internetkapcsolat szükséges
 

Paraméterek

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher Kész!
SW típusa
MS Office 365 Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher Kész!

Alapvető paraméterek

SW típusa
MS Office 365 Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Licenc

Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Eszközök száma
5 eszköz, 5 PC/MAC Kész!
Felhasználók száma
6 felhasználó Kész!
Előfizetés érvényessége
1 év Kész!

Kompatibilitás

Nyelvi változat
EN Kész!
Operációs rendszer
Android, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8 Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Office 365 Home Premium ENG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Office 365 Home Premium ENG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Office 365 Home Premium ENG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Office 365 Home Premium ENG.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ