Microsoft Office 365 Personal előfizetés (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Microsoft Office 365 Personal előfizetés (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - nem kereskedelmilhasználatra, 1 PC-re vagy MAC-ra és 1 táblagépre: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher (csak PC), Access (csak PC), 1TB OneDrive tárhely, 60 perc / hónap a Skype-en, előfizetés 1 évig
Kód:  WZ096k0S_HU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Office 365 Personal előfizetés (elektronikus licenc) Megszűnt

Microsoft Office 365 Personal előfizetés (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Az Office 365 előfizetés minden ismert Office alkalmazást tartalmaz (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Publisher és Access). A kedvenc alkalmazásaid mellett különleges előnyöket is kaphatsz a mentéshez. Egyszerűen telepítheted az alkalmazást a számítógépedre / Mac-edre, tabletedre és telefonodra (Windows, iOS, Android).

A csomag 1024 GB OneDrive felhőtárhelyet is tartalmaz, ahol a fájlok elérhetőek és szinkronizálva vannak minden eszközön, valamint havi 60 perces keretet, amelyen belül vezetékes és mobiltelefonos hívásokat folytathatsz Skype-on keresztül. Emellett nem kell aggódnod az Office új verziói felől, mivel az alkalmazások frissítése már szerepel a csomagban. Az Office 365 nem csak a munka, hanem a szórakoztatás miatt is fontos tartozéka minden modern otthonnak. Az Office 365 személyes előfizetés egy évre szóló előfizetésre vagy a meglévő Office-előfizetés megújítására szolgál.


Onedrive s kapacitou 1 024GB

Onedrive, online tárhely 1024 GB kapacitással

Az Office 365 helyet biztosít a OneDrive online tárhelyen. Az 1.024 GB kapacitással számos dokumentumot, fényképet, zenét vagy videót tárolhatsz, bármely eszközödről feltöltve. Bárhonnan könnyedén megoszthatsz állományokat, vagy hozzáférhetsz fájlokhoz. Egyszerűen mutasd meg nagyban képeidet az okostévéden, vagy ossz meg fájlokat a szeretteiddel. Nincsenek merevlemezek, flash meghajtók, webes feltöltések, soha nem fogod elveszíteni az adatait, hiszen mindig megtalálhatod őket a OneDrive-on. A dokumentumok szinkronizálása, mentése és megosztása több mint egyszerű.


Office minden eszközön és minden platformon

Office minden eszközön és minden platformon

Az Office-alkalmazások teljes verziója, valamint minden egyéb előnye nemcsak a számítógépen, hanem tableten vagy okostelefonon is elérhető. Az Office teljes mértékben támogatja a Windows platformokat, valamint az iOS-t vagy az Androidot. Jegyzeteket készíthetsz a tableteden, szerkesztheted azokat egy okostelefonon, és kinyomtathatod őket egy Mac számítógépről. Fedezd fel a népszerű alkalmazások varázsát Mac-en, iPad-en vagy Android tableten vagy telefonon. A megfelelő eszköz kiválasztása most már rajtad múlik, az Office készen áll, bárhol van rá szükséged.


Ingyenes hívás

Maradj kapcsolatban barátaiddal és családoddal bárhol a világon a Skype segítségével. Az Office 365 rendszerrel 60 ingyenes percet kapsz havonta, hogy hívásokat kezdeményezz 8 országban a mobiltelefonon és több mint 60 országban vezetékes vonalakon.


Ismert alkalmazások, amelyekről nem tudsz mindent, mindig a legújabb verzióban

Az Office 365 olyan ismert alkalmazások teljes verzióját kínálja, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, az Access és a Publisher. Fedezd fel az Office alkalmazások világát és egyszerűsítsd életed. PDF-fájlok szerkesztése, vonzó dokumentumok létrehozása vagy a család költségeinek nyomon követése diagramokon, bevásárlási listák írása és megosztása, vagy színezőkönyvek készítése a gyerekeknek mind lehetséges. Az Office 365 alkalmazással mindig frissíthetsz az új verzióra , így nem kell új licencet vásárolnod minden új eszközhöz, ha az Office aktuális verzióját szeretnéd használni.


Hozz létre, fejlessz, és ossz meg dokumentumokat és szerkessz PDF fájlokat. Az új olvasó segít neked a kész dokumentumok felolvasásával és rögzítésével, valamint a korszerű helyesírási eszközökkel. Hozz létre blogokat, szemináriumokat, vagy írj regényt.


Elemezd és vizualizáld az adatokat új és intuitív módon. Az Excel automatikusan kiválasztja a legjobb grafikont, és elkészíti a megfelelő funkciókat. A dinamikus adatfeltöltés mellett igazán élvezheted a táblázatok készítését. Nyomon követheted a családi kiadásokat, vagy kiszámíthatod az adót.


Készítsd el, és oszd meg  hatékonyan ötleteidet. Használhatod a rendelkezésre álló több száz sablon egyikét, szerkeszthetsz mindent a szövegstílusoktól kezdve az ikonokig. Könnyen bemutathatod a kész prezentációt online, vagy megoszthatod azt a szeretteiddel.


Egy helyen rendszerezheted az e-mailjeidet, időbeosztásodat, kapcsolataidat és feladataidat. A megosztott naptárnak köszönhetően egyszerű áttekintést kaphatsz a közelgő tevékenységeidről, és soha nem fogod elfelejteni a karácsonyi bulit, vagy felvenni a nagymamát az állomáson.


Gondolataidat összegyűjtve tárolhatod saját digitális jegyzetfüzetedben amelyet megoszthatsz. Hozzáférhetsz az összes szövegedhez, képedhez, webhelyedhez, valamint audio- vagy videofelvételedhez. Oszd meg a bevásárlási listát, vizsgáld meg családtagjaid útlevelét, vagy hozz létre utazási tervet a nyaralásához.


Nyomtass és ossz meg  professzionális kiadványokat. A Publisher intuitív módon készít névjegykártyákat, prospektusokat, kiadványokat. Csak válassz egy előre elkészített sablont, használd saját szövegedet, és készíts gyermekeknek színező lapokat vagy parti meghívót. Csak PC-khez tervezve.


Hozd létre a saját adatbázisodat és használd ki a lehetőségeket! Csak PC-n érhető el..


Az Office 365 aktiválása

  1. A PC-n vagy Mac számítógépen, amelyre telepíteni kívánja az Office 365- öt, keresse fel a www.office.com/setup webhelyet a böngészőjében, és adja meg a kártya hátoldalán  vagy az Office 365 csomagban található 25-jegyű kódot (Product Key).
  2. Jelentkezzen be a Microsoft-fiókjába, amelyet már használ a számítógépén, tabletén, Windows telefonján vagy olyan alkalmazásokban, mint a OneDrive, a Skype vagy az Xbox. Ha még nem rendelkezik Microsoft-fiókkal, egyszerűen létrehozhatja azt.
  3. Válassza ki azt az ország és nyelvi változatot, amelyen telepíteni kívánja az Office 365-öt a számítógépére.
  4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az Office alkalmazások számítógépen történő telepítéséhez.
    Kezelje fiókját a www.office.com/myaccount webhelyen, ahol az Office 365-öt más eszközökre is telepítheti.

Office 365 rendszerkövetelmények PC-hez

  • 1 GHz vagy gyorsabb x86 vagy x64 SSE2 támogatással
  • 2 GB Ram
  • 3,0 GB merevlemez-terület
  • 1280 × 800 felbontás
  • DirectX 10 grafika
  • Operációs rendszer: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 , Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 , Windows 10 Server 
  • Böngésző támogatás: Internet Explorer 9,10,11 Mozilla Firefox 35.x +, Google Chrome 40+, Microsoft Edge
  • .Net verzió: .NET 3.5, egyes funkciókhoz szükség van a .NET 4.0 vagy 4.5 CLR telepítésére is
  • Microsoft-fiók és internetkapcsolat a telepítéshez
  • Az egyedülálló ár csak PC, Mac, notebook, tablet vagy telefon megvásárlásakor érvényes

Paraméterek

Támogatott operációs rendszerek
Windows 10, Mac OS Kész!
Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher Kész!
Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
MS Office 365 Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Operációs rendszer

Támogatott operációs rendszerek
Windows 10, Mac OS Kész!

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
MS Office 365 Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
12 hónap Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
Mobilkészülék, PC Kész!
Operációs rendszer
Windows, macOS, Android, iOS Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
HU Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
MS Office Kész!

Licenc

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Eszközök száma
1 PC/MAC Kész!
Felhasználók száma
1 felhasználó Kész!
Előfizetés érvényessége
12 hónap Kész!
Office verzió
Personal Kész!

Kompatibilitás

Nyelvi változat
HU Kész!
Operációs rendszer
Android, iOS, Mac OS, Windows 10 Kész!
Több paraméter

Hogyan kell telepíteni:

  • Látogass el a https://setup.office.com/ webhelyre, és kövesd az utasításokat

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ