AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Microsoft Office 365 Personal ENG

Termékkatalógus
Microsoft Office 365 Personal ENG
4,0 5 értékelés
Irodai készlet - nem kereskedelmi célú felhasználásra, 1 számítógép vagy MAC és 1 tablet számára, a csomag tartalma: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, 1TB OneDrive tárolóhely, 60 perc/hónap Skype-on, 1 éves előfizetés
Kód:  WZ093j Termékszám:  QQ2-00543 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Office 365 Personal ENG Megszűnt

Microsoft Office 365 Personal ENG

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Az Office 365 előfizetés az összes ismert Office alkalmazást tartalmazza (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Publisher, Access). Kedvenc applikációid mellé egyedülálló előnyökre is szert tehetsz, ezáltal pénzt takaríthatsz meg. A csomag egyszerűen telepíthető a számítógépbe/Mac, tabletbe és telefonba (Windows, iOS, Android).


Az akár 1024 GB kapacitású OneDrive online tárhelynek köszönhetően a fájlok minden egyes felhasználó számára elérhetőek és szinkronizálódnak minden készülékben. Továbbá havonta 60 percnyi vezetékes és mobil hálózatba indított hívást kezdeményezhetsz Skype-on keresztül. Ráadásul az Office legújabb verziója miatt sem kell aggódnod, az új frissítések ugyanis beletartoznak a csomagba. Az Office 365 nemcsak a munkára, de szórakozásra is kihasználható, minden modern háztartás alapvető részét képezi. Az Office 365 Personal verziója egy éves előfizetést kínál, vagy a már meglévő Office előfizetésed megújításaként is megvásárolható.


Onedrive 1024 GB kapacitással az onlineman tárolóban

Onedrive 1024 GB kapacitással az online tárhelyen

Az Office 365 megvásárlásával a OneDrive online tárhelyhez is hozzáférést kapsz. Az 1024 GB kapacitásnak köszönhetően a készülékeidről származó dokumentumok, fényképek, zenék, vagy videók egész garmadáját tárolhatod itt. A fájljaidhoz bárhonnan egyszerűen hozzáférhetsz, vagy megoszthatod azokat. Például a telefonodon lévő fotókat megtekintheted a számítógépeden, smart TV-én, vagy megoszthatod a szeretteiddel. Nincs szükség merevlemezre, pendrive-ra, webes feltöltésre. Az adataid többé nem fognak elveszni, a OneDrive-on mindig megtalálod őket. A dokumentumok szinkronizálása, biztonsági mentése és megosztása szinte gyerekjáték.


Office minden eszközön és minden platformon

Office minden készüléken és platformon

A Office teljes verzióját és annak minden előnyét mostantól nemcsak a számítógépeden, hanem akár a tableteden vagy okostelefonodon is élvezheted. Az Office teljes mértékben támogatja a Windows platformokat, épp úgy, mint az iOS-t, vagy az Androidot. Készíts jegyzeteket a tableteden, szerkeszd őket az okostelefonodon és nyomtasd ki őket a Mac-en. Fedezd fel az ismerős applikációk varázsát közvetlenül a Mac-en, iPad-en, illetve az Androidos tableten vagy telefonon. A megfelelő készülék kiválasztása most már csak rajtad múlik, az Office-t ott használhatod, ahol csak szeretnéd!


Ingyenes hívás

Légy kapcsolatban szeretteiddel, barátaiddal és családoddal az egész világon a Skype segítségével. Az Office 365 megvásárlásával havi 60 Skype-percet is kapsz, amellyel 8 országban mobil, illetve 60 országban vezetékes hálózatba kezdeményezhetsz hívást.


Ismert alkalmazások, ahogyan még nem ismered őket - mindig a legújabb verzióban

Az Office 365 az ismert alkalmazások teljes verzióját foglalja magába, mint amilyen a Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access és Publisher, amelyeket különféle készülékekre telepíthetsz. Fedezd fel az Office világát és könnyítsd meg az életedet! Szerkeszd a PDF fájljaidat, készítsd érdekes dokumentumokat vagy kövesd nyomon a család kiadásait grafikonokon, írj és ossz meg bevásárló listákat vagy készíts kifestő könyvet a gyerekeknek. Az Office 365 már az új verzió frissítését is tartalmazza, így nem kell újabb engedélyt vásárolnod minden egyes készülékre, ha az Office legújabb verzióját szeretnéd használni rajta.


Készíts, tökéletesíts, ossz meg dokumentumokat, vagy szerkessz PDF fájlokat. A megújult olvasófelület segít az elkészült dokumentumok elolvasásában és javításában, csak úgy, mint a továbbfejlesztett helyesírás ellenőrző. Kreálj blogokat, szemináriumi munkákat vagy kezdj bele a regényírásba!


Elemezd és jelenítsd meg az adataidat új, intuitív módszerekkel. Az Excel automatikusan kiválasztja a legjobb grafikont és elkészíti hozzá a megfelelő funkciókat. A dinamikus adatbetöltésnek köszönhetően a táblázatkészítés igazán szórakoztatóvá válik. Kövesd nyomon a család kiadásait vagy készítsd le az adóbevallást.


Készítsd el, oszd meg és add elő az ötleteidet hatékonyan! Válaszd ki a több száz sablon egyikét, majd alakítsd kedved szerint a szöveget és a képeket az elejétől a végéig. Az elkészült prezentációt előadhatod online vagy megoszthatod szeretteiddel.


Szervezd emailjeidet, szinkronizáld az időpontjaidat és tartsd frissen ismerőseid elérhetőségeit. A megosztott naptárnak köszönhetően egyszerűen figyelemmel kísérheted a betervezett tevékenységeket. Többé nem fogsz megfeledkezni a karácsonyi ünnepségről vagy hogy fel kell venned a nagymamádat a vasútállomáson.


Rendszerezd az ötleteidet a saját digitális jegyzetfüzetedben, amelyet akár meg is oszthatsz. Hozzáférhetsz az összes szöveges dokumentumokhoz, képekhez, weboldalokhoz, illetve audio- és videofájlokhoz. Oszd meg a bevásárló listát, fénymásold be a családtagjaid útlevelét vagy tervezd meg a kirándulás útvonalát.


Nyomtass és ossz meg professzionális megjelenésű kiadványokat. A Publisher-nek köszönhetően intuitív módon hozható létre névjegykártya, brosúra és papírból készült kirakó. Válassz a már kész sablonokból, majd egészítsd ki saját szöveggel. Készíts kifestőt a gyerekeknek vagy mókás meghívót a bulira. Kizárólag számítógépes használatra.


Hozz létre saját adatbázist és hozd ki a legtöbbet az adataidból. Kizárólag számítógépes használatra.


Az Office 365 aktiválása

  1. A számítógépen vagy Mac-en, amelyre az Office 365-öt telepíteni szeretnéd, látogass el a www.office.com/setup oldalra, majd add meg a 25 számjegyű kódot (Termékkulcs), amelyet a kártya hátoldalán vagy az Office 365 csomagolásának belsejében találsz. 
  2. Jelentkezz be a számítógépeden, tableteden, Windows phone-odon, vagy a OneDrive, Skype, vagy Xbox alkalmazások során használt Microsoft fiókodba. Ha még nem rendelkezel Microsoft fiókkal, egyszerűen létrehozhatsz egyet.
  3. Válaszd ki az országot és a nyelvet, amely verzióban az Office 365-öt telepíteni akarod számítógépedre.  
  4. Az Office alkalmazások telepítéséhez kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. 
    A fiók kezeléséhez a www.office.com/myaccount oldalon férhetsz hozzá, ahonnan más eszközökre is telepítheted az Office 365-öt. 

Office 365 rendszerkövetelmények PC-hez

  • 1 GHz vagy gyorsabb, x86-os vagy x64-es processzor SSE2 támogatással
  • 2 GB Ram
  • 3.0 GB szabad tárolóhely a merevlemezen 
  • 1280 x 800-as felbontás
  • DirectX 10 grafikus kártya 
  • Operációs rendszer: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10 Server 
  • Böngésző támogatás: Internet Explorer 9,10,11  Mozilla Firefox 35.x +, Google Chrome 40+, Microsoft Edge
  • .Net verzió: .NET 3.5, egyes funkciók igénylik a .NET 4.0 vagy 4.5 CLR telepítését  
  • A telepítéshez Microsoft-fiók és internetkapcsolat szükséges

Paraméterek

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher Kész!
SW típusa
MS Office 365 Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher Kész!

Alapvető paraméterek

SW típusa
MS Office 365 Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Licenc

Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Eszközök száma
1 eszköz, 1 PC/MAC Kész!
Felhasználók száma
1 felhasználó Kész!
Előfizetés érvényessége
12 hónap Kész!

Kompatibilitás

Nyelvi változat
EN Kész!
Operációs rendszer
Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Android, iOS, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Office 365 Personal ENG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Office 365 Personal ENG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Office-Suite Microsoft Office 365 Personal ENG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Office-Suite Microsoft Office 365 Personal ENG.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ