Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO

Termékkatalógus
Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO
Tablet PC - kétmagos Intel Pentium 4415Y Kaby Lake, 10" multi-touch 1800x1200 PixelSense kijelző, 8GB RAM, Intel HD Graphics 615, 128GB SSD, WiFi, Bluetooth 4.1, 5Mpx + 8Mpx webkamera, Surface Connect, MicroSD, USB-C Gen 1, TPM 2.0, Windows Hello, S módú Windows 10
Kód:  MCS351g1 Termékszám:  JTW-00004 Gyártó honlapja:

Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO

Ez a tablet és laptop keverék nagyon hasznos eszköz, ha éppen egyetlen eszközt keresel utazásra vagy filmezésre. Ezen eszközök tulajdonságai eltérőek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre. Az eszköz billentyűzete egy kattintással leválasztható, így az érintőképernyő külön is használható.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO hibrid laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének képátlója 10 ". A 14" körüli képátlójú monitor mindenekelőtt a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló hordozható számítógép fontos része. Sokkal kardinálisabb a processzor modelltípusa, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzor magjainak száma és frekvenciája ad meg. Az Intel nagyszerű és érthető rangsort dolgozott ki. Processzorait a gyengébbektől az erősebbekig számozza: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet elsősorban táblagépekhez kínálnak. Hasonló tipológiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a legerősebbek, amelyek le fogják váltani a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám komolyabb teljesítményt jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett mértek. Az érték egy útmutató a processzor teljesítményének megbecsléséhez. A laptopok legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást elsősorban a gamer számítógépeknél találunk.

A videokártyák (GPU) hierarchiája hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált videokártyák rendszerint nagyobb teljesítményt kínálnak, mint az integráltak. Az újabb generációs processzorok nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint elődeik. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének jelentős indikátora. Az irodai programok használatához elégséges 2 GB RAM . Ha olykor-olykor szenvedélyesebben játszol RPG játékokat, akkor jól jön majd a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy nagyobb kapacitás javasolt.

A(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO hibrid laptop HDD és RAM kapacitása

A rendszermemória nagyságát a használat célja határozza meg. Az alap hibrid notebookok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes hordozható számítógépek ismérve, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen őrizheted meg. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Jelentősen gyorsabb és tartósabb, mint az egyszerű HDD. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kombinációja egy házban csak az SSD komponens a HDD blokkhoz viszonyítva jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó csak olyan laptopoknál használható, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az első SSD a szolga pedig a hagyományos HDD. A csomagolás tartalma: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Pentium Gold 4415Y Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
10" Kész!
Kapacita úložiště (celková)
128 GB Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10" Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Maximális felbontás
1800 × 1200 px Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Pentium Kész!
Processzor modell szám
Intel Pentium Gold 4415Y Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Cache Processzor
2 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
1 866 MHz (1,87 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 615 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 S Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Kapacita úložiště (celková)
128 GB Kész!
SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
8 Mpx Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
3 411 mAh Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Leválasztható kijelző Kész!

Tömeg

Tömeg
0,52 kg Kész!

Méretek

Szélesség
245 mm Kész!
Maximális magasság
8,3 mm Kész!
Mélység
175 mm Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Microsoft Surface Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Go 128 GB 8 GB – DEMO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Go 128 GB 8 GB - DEMO.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ