Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Microsoft Surface Go 128GB 8GB LTE

Termékkatalógus
Microsoft Surface Go 128GB 8GB LTE
5 1 értékelés
Tablet PC - Intel Pentium Gold 4415Y Kaby Lake, érintőképernyős, 10", 1800 × 1200, fényes, IPS, 8 GB RAM, LPDDR3-SDRAM Intel HD Graphics 615, SSD 128 GB, webkamera, USB-C, WiFi 802.11ac, 3411 mAh akkumulátor, Windows 10 S
Kód:  MCS351i Termékszám:  KAZ-00004 Gyártó honlapja:

Microsoft Surface Go 128GB 8GB LTE

Az érintőképernyős laptop hasznos eszköz, ha éppen egyetlen eszközt keresel irodai munkára és játékokra. A tablet PC-k technikai paraméterei eltérőek, ebből kifolyólag egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Az eszköz kijelzője egy kattintással elválasztható, így azt a részt viheted magaddal, amelyikre szükséged van.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB LTE érintőképernyős laptop kijelzője?

Kijelzőjének átmérője 10 ". A 14" vagy kisebb méretű kijelző elsődlegesen a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ez a kijelző ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB LTE érintőképernyős notebook chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden komoly notebook lényeges része. Sokkal kardinálisabb a processzor modellje, mint a puszta ereje, amit a magok száma és órajele mutat. Az Intel eredeti és átlátható rangsort hozott létre. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet leginkább mobil eszközökhöz (tabletekhez) fejlesztettek ki. Kicsit más besorolást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan felváltják a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám nagyobb kapacitást mutat. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. A szám egy plusz információ a processzor energiaéhségének megbecsléséhez. A laptopok legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb számokat legfőképp a nagyobb méretű számítógépeknél fedezhetünk fel.

A videokártyák besorolása hasonló alapelveken nyugszik. Az önálló grafikus kártyák jellemzően nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba integráltak. Az újabb CPU-k nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a régebbiek. A RAM mérete a grafikus kártya teljesítményének fontos mutatója. Az általános használathoz bőven elég 2 GB memória. Ha többet gépezel, akkor az alap a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű RAM ésszerű.

A(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB LTE laptop/tablet meghajtó és memória kapacitása

A RAM-ok nagyságát a jövőbeni felhasználás alapján válaszd ki. A leglassabb tablet PC-k 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes tablet PC-k ismérve, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren raktározhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a hagyományos winchesterek. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinációja csak annyi különbséggel, hogy az SSD tagja a HDD blokkhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó csak olyan hordozható számítógépeknél található, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. A master SSD a szolga pedig a HDD. A csomagolás tartalma: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó, Stylus támogatás és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Pentium Gold 4415Y Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
10" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Stylus támogatás, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Pentium Kész!
Processzor modell szám
Intel Pentium Gold 4415Y Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Cache Processzor
2 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
1 866 MHz (1,87 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 615 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 S Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!
SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Stylus támogatás, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
5 Mpx Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
3 411 mAh Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Leválasztható kijelző Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Tömeg

Tömeg
0,52 kg Kész!

Méretek

Szélesség
245 mm Kész!
Maximális magasság
8,3 mm Kész!
Mélység
175 mm Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Microsoft Surface Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Go 128GB 8GB LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Go 128GB 8GB LTE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Go 128 GB 8 GB LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Go 128 GB 8 GB LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Go 128 GB 8 GB LTE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ