30 dnů na vrácení Shop roku

Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete)

Termékkatalógus
Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete)
Tablet PC - Intel Pentium Gold 4425Y Amber Lake, érintőképernyős, 10,5", 1920 × 1280, fényes, IPS, 4 GB RAM, LPDDR3-SDRAM Intel HD Graphics 615, 64 GB Flash, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 802.11ac, 3411 mAh akkumulátor, Windows 10 S
Termék információ: EN int. billentyűzet & operációs rendszer beállítás (megváltoztatható az üzembehelyezés során)
Kód:  MCS351d2a Termékszám:  STV-00003 KCM-00013 Gyártó honlapja:
Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) Megszűnt

Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete)

Ez a kis multifunkcionális Microsoft Surface tablet pc levehető billentyűztettel rendelkezik, tehát notebookként és tabletként is használható. Fém váza rendkívül ellenálló, akkurátus kidolgozása pedig megragadja a figyelmet. A(z) Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) jellemzőit tekintve otthoni és irodai feladatok elvégzésére alkalmas. Ha sokat utazol, akkor ez a kompakt méretű tablet PC neked való. Kétmagos Intel Pentium típusú CPU-ja gazdaságos és gyors.. Alkalmazásaidat egy energiatakarékos és villámgyors flash memóriára tudod elmenteni. A billentyűzet háttérvilágítást kapott, hogy akár sötétben is dolgozhass. Az operációs rendszer típusa: Windows 10 S.

A(z) 10,5" Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) kompakt tablet PC főbb tulajdonságai

  • Kijelzője levehető, így tabletként is használhatod
  • Precízen kidolgozott erős fém váz
  • A(z) Microsoft Surface érintőképernyőjének képátlója 10,5"
  • A megjelenítésről a(z) IPS kijelző technológia gondoskodik, melynek felbontása 1920 × 1280 px
  • Teljesítményét a(z) Intel Pentium Gold 4425Y Amber Lake processzor képezi
  • Villámgyors Flash meghajtójának kapacitása 64 GB
  • A billentyűk praktikus háttérvilágítást kaptak, hogy akár sötétben is dolgozhass
  • A Windows Hello arcfelismerő funkciójának hála adataid biztonságban lesznek
  • A(z) Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) tablet pc operációs rendszerének típusa Windows 10 S
  • Súlya: 0,552 kg
  • A(z) Microsoft tablet PC-jének méretei: 245 × 8,3 × 175 mm

A(z) Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) tablet pc egyedi 2 az 1-ben konstrukciója

A(z) Microsoft tablet PC érintőképernyője hagyományos notebook módban használva is nagy segítség. Jól jön a tartalmak nagyításánál, a dokumentumok görgetésénél és a gesztusokkal történő vezérlésnél. A(z) Microsoft Surface 2 az 1-ben kivitele azt jeletni, hogy kijelzője egy kattintással leválasztható. Ezért használható notebookként és könnyű táblagépként is. Tablet módban a billentyűzet sem fog zavarni.

A(z) Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) processzora és Flash merevlemeze

A notebook erejét és számítási teljesítményét a kétmagos Intel Pentium Gold 4425Y Amber Lake processzor szavatolja, amelynek működési frekvenciája 1,7 GHz. A kényelmes és gyors munkát a(z) LPDDR3-SDRAM típusú rendszermemória (RAM) biztosítja, melynek mérete 4 GB. A(z) Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) összesen 64 GB üres hellyel rendelkezik a programok és fájlok számára. A PC belsejében a merevlemez szerepét egy flash memória tölti be. Sebességével semmi sem veheti fel a versenyt.

A(z) Microsoft grafikus kártyája és kijelzője

A(z) Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) egy nagy 10,5" érintőképernyőt kapott, melynek legnagyobb felbontása 1920 × 1280 px. A fényes képernyő élénkebb színeket nyújt. A színvonalas megjelenítésről a(z) IPS panel típus gondoskodik. További pozitívuma, hogy széles betekintési szöget és csodálatos színárnyalatokat kínál. Grafikus kártyája integrált, így a komoly erőforrást igénylő alkalmazásokhoz, vagy játékokhoz nem ajánlott. Grafikus processzora Intel HD Graphics 615.

A(z) Microsoft Surface csatlakoztatási lehetőségei és portjai

Mivel ez a tablet PC rendelkezik vezeték nélküli Bluetooth v4.1 -tal, más eszközökhöz is csatlakozhatunk vele. Az integrált hálózati kártya az alábbi szabványokkal kompatibilis: WiFi 6 Ennél a modelltípusnál az egyre elterjedtebb USB-C konnektor is rendelkezésedre áll. Amatőr vagy esetleg profi fotós vagy? A memóriakártya olvasónak biztos, hogy hasznát fogod venni. Emellett, egy 5 Mpx felbontású webkamerával is rendelkezik.

Paraméterek

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Pentium Gold 4425Y Amber Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,7 GHz (1 700 MHz) Kész!
Tárhely típusa
Flash Kész!
Kijelző mérete
10,5" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
64 GB Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Pentium Kész!
Processzor modell szám
Intel Pentium Gold 4425Y Amber Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
1,7 GHz (1 700 MHz) Kész!
Cache Processzor
2 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória frekvencia
1 866 MHz (1,87 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 615 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 S Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
Flash Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
64 GB Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
3 411 mAh Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Leválasztható kijelző Kész!

Tömeg

Tömeg
0,55 kg Kész!

Méretek

Szélesség
245 mm Kész!
Maximális magasság
8,3 mm Kész!
Mélység
175 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
EN int. Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Microsoft Surface Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

» További Netbookok és mini laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US klávesnice v balení (černá). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Go 2 64GB 4GB + EN/US klávesnica v balení (čierna). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Go 2 64 GB 4 GB + EN/US Tastatur enthalten (schwarz). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Go 2 64 GB 4 GB + EN/US Tastatur enthalten (schwarz).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ