30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Microsoft Surface Pro 8

Termékkatalógus
Microsoft Surface Pro 8
Tablet PC - érintőképernyős 13" IPS fényes 2880 × 1920 120Hz LPDDR4X, integrált videókártya, 256GB SSD , webkamera, WiFi 6, tömege 0,891 kg, Intel EVO, bez klávesnice, bez stylusu
Kód:  MCS125yNAD Termékszám:  Microsoft Surface Pro 8 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Surface Pro 8

Prémium laptopok sablon


Microsoft Surface
Pro 8

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Miért érdemes MicrosoSurface Pro 8 tablet PC-t vásárolni? 


Luxus design


Nagy teljesítmény


Nagy felbontású érintőképernyő


Dönthető állvány


Intel Iris Xe Graphics grafikus kártya


Négymagos processzor

Microsoft Surface Pro 8 

tablet előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Microsoft Surface Pro 8 luxus tablet


Maximális mobilitás, lenyűgöző grafika, érintőképernyő és nagy teljesítmény - mindez tökéletesen egyesül az új luxus Microsoft Surface Pro 8 tabletben. Ráadásul az opcionális billentyűzettel (nem tartozék) egy praktikus 2 az 1-ben számítógépet kapsz. Ultravékony és könnyű, mindössze 891 grammos, így mindig magadnál tarthatod.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Microsoft Surface Pro 8 elképesztő teljesítménye


A Surface Pro 8 a 11. generációs Intel négymagos processzorral nyújt csúcsteljesítményt. Ekkora számítási teljesítménnyel, 32 GB RAM-mal és egy gyors és terjedelmes 1000 GB-os SSD-vel multitasking rendszerben futtathatod az összes igényes, alkalmazást. Emellett tartalmaz környezeti fényérzékelőt, gyorsulásmérőt, giroszkópot és magnetométert is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Microsoft Surface Pro 8 éles képe és felhasználói élménye


A lenyűgöző 13" PixelSense keret nélküli, 3:2 képarányú érintőképernyős kijelző, a nagy, 2880×1920-as felbontás és az integrált Intel Iris Xe grafika kiváló minőségű és éles képpel lep meg. A Surface Pro 8 billenthető állvánnyal rendelkezik, amellyel gyakorlatilag bármilyen helyen megtalálhatod a tökéletes munkapozíciót.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kiváló minőségű video- és hangberendezések


Hallgasd kedvenc zenéidet a legjobb minőségben a Dolby Atmos streaming hangszórókon. A videokommunikációhoz és -felvételhez a Microsoft Surface Pro 8 két nagy hatótávolságú stúdiómikrofonnal és egy 5,0 MP-es HD előlapi kamerával rendelkezik. A 8 megapixeles HD hátsó kamera autofókusszal segít a fontos dokumentumok és jegyzetek beolvasásában és mentésében.

A Microsoft Surface Pro 8 tablet prémium  paraméterei


Processzor

Intel Core i7
4,8 GHz Max Turbo


Merevlemez

1000 GB SSD


Rendszermemória

32 GB LPDDR4X


Grafikus kártya

Intel Iris Xe Graphics


Akkumulátor-üzemidő

16 óra


Tömeg

0,891 kg



A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Pro 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Pro 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Pro 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Pro 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Pro 8.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ