AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Microsoft Windows 10 Pro HU (FPP)

Termékkatalógus
Microsoft Windows 10 Pro HU (FPP)
4,7 297 értékelés
Operációs rendszer - full box verzió, USB flash meghajtó 32 bites vagy 64 bites telepítéshez, magyar, 1 hordozható számítógéphez
Kód:  WZ078dHU Termékszám:  FQC-10168 Gyártó honlapja:

Microsoft Windows 10 Pro HU (FPP)

Off
Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP) operációs rendszer

A Start menü visszatért

Egy jól ismert, de továbbfejlesztett környezet

A Windows 10 ismerős környezetet és egyszerű használatot nyújt. Számos tekintetben, például a Start menü meglétében a Windows 7-re hasonlít. Hamar betölt kikapcsolt vagy alvó állapotból, számos beépített biztonsági funkció szolgálja számítógéped védelmét, és úgy tervezték, hogy használhasd a már meglévő szoftvereiddel és hardvereiddel.

Off
Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP) operációs rendszer

A kedvenc tartalmat központi helyre teheted ki

Új Windows Store

Ismerd meg az új Windows Store-t: a bolt környezete valamennyi Windows 10-et futtató eszközön egységes. Böngéssz benne számítógépeden, tableteden, telefonodon, töltts le egyszerűen kiváló (ingyenes vagy fizetős) digitális tartalmat, köztük alkalmazásokat és játékokat.

Profi felhasználásra

A Microsoft Windows 10 Pro operációs rendszer magában foglalja a Windows 10 Home valamennyi előnyét. Ezen felül számos olyan funkciót is tartalmaz, amelyek elsősorban vállalati felhasználáshoz szükségesek. A Hyper-V virtualizáció támogatása, a BitLocker meghajtótitkosító technológia, a csoportházirend (Group Policy) támogatása és a munkacsoporthoz való csatlakozás is megtalálható az alapvető funkciók között.

Használj ki mindent

A Windows 10 a Windows operációs rendszer legjobbjainak ötvözete, de az új fejlesztések tárházát is szeretni fogod. Ezzel egy időben élvezd  a számítógép, a tablet és az okostelefon összehangolt működését.

Off
Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP) operációs rendszer
 
Off
Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP) operációs rendszer
 

Web pontosan úgy, ahogy azt elképzeled

A Windows 10 vadonatúj böngészője a Microsoft Edge. Ezzel a böngészővel a megosztás, a böngészés, a keresés és az online jelenlét gyerekjáték. Könnyedén oszthatsz meg weboldalakat másokkal, és felesleges nehézségek nélkül olvashatod a netes tartalmat.

Xbox a Windowson

A Xbox Live legjobb funkciói segítségével élvezd ki a Windows 10-ben a legjobb Xbox opciókat. Pillanatok alatt elindíthatod a játék rögzítését, versenyezhetsz másokkal a konzolon, az Xbox konzolodat bármilyen otthoni Windows 10 gépre streamelheted.

Off
Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP) operációs rendszer
 
Off

Te magad vagy a jelszavad

Tartalmat bármilyen eszközre feltehetsz, de csak a Windows teszi lehetővé a valódi adaptációt. A Windows Hello szolgáltatással az eszköz felismer téged és azonosít a státuszod (jelenléted) alapján. Ez nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt, és ráadásul kedvesen üdvözöl.

Kiváló beépített alkalmazások, amelyeket minden eszközödön elérsz

A Windows 10-ben nagyszerű, előre telepített alkalmazásokat találsz, például a Térkép, Fényképek, Levelezés és naptár, Zene, Film és TV-műsorok alkalmazásokat, amelyek a One Drive segítségével archiválják adataidat és zökkenőmentesen szinkronizálnak a Windows 10-ben. Így mindig kéznél van, ami kell.


További információ:

A licensz adatai:
Termék: Microsoft Windows 10
Verzió: Pro
Adatfeldolgozás: 32 bites vagy 64 bites
Típus: FPP, USB pendrive meghajtó
Lokalizáció: magyar
Ez egy teljes dobozos termék, másik gépre átvihető. A számítógép cseréje vagy meghibásodása esetén a szoftver átvihető egy másik gépre, de egy időben csak egy eszközön használható.
A Windows bármely alacsonyabb verziójára való áttérés nem lehetséges.

Rendszerkövetelmények:
Processzor: 1 GHz-es vagy gyorsabb processzor vagy SoC
RAM: 2 GB
HDD / SSD szabad hely: 20 GB
Képernyőfelbontás: minimum 1024 × 600 pixel
Videokártya: DirectX 9 kompatibilis vagy újabb, WDDM illesztőprogrammal
Az érintőképernyős funkciókhoz érintőképernyős számítógép szükséges
Internet-hozzáférés
Egyes funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges

 

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Windows 10 Pro HU (FPP)
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ