30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Microsoft Windows 10 Pro EN 32-bit (OEM)

Termékkatalógus
Microsoft Windows 10 Pro EN 32-bit (OEM)
4,7 297 értékelés
Operációs rendszer - MS Windows 10, licenc, 1 készülék számára, nem átvihető, OEM licenc, nyelv: EN, telepítés: flashdisk, cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban,
Kód:  WZ077k Termékszám:  FQC-08969 Gyártó honlapja:

Microsoft Windows 10 Pro EN 32-bit (OEM)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
A Start menü visszatér

Visszatért a Start Menü

Egy jól ismert, de továbbfejlesztett környezet

A Windows 10 ismerős környezetet és egyszerű használatot kínál. Számos tényező, mint például a Start menü is, a Windows 7-hez hasonlóan működik. Azonban ez a verzió gyorsabban ébred és indul alvó állapotból, több integrált biztonsági funkcióval védi dokumentumaidat, és úgy tervezték, hogy könnyen együttműködik a már meglévő szoftverekkel és hardverekkel.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
A kedvenc tartalmak központi helye

A kedvenc tartalmak központi helyet kapnak

Új Windows Áruház

Bemutatjuk az új Windows Áruházat - egy online áruházat, amely egységes az összes Windows 10 eszközön. Ezen a felületen a Microsoft által hitelesített (ingyenes és fizetős) alkalmazásokat, játékokat, filmeket, tv-műsorokat és zenéket vásárolhatsz.

Professzionális telepítés

A Microsoft Windows 10 Pro-val a Windows 10 Home Edition operációs rendszer összes korszerű előnyét kihasználhatod. Mindezen felül azonban számos olyan, professzionális funkciót kínál, amelyet elsősorban a vállalati alkalmazásokban használhatsz. Többek között támogatja a Hyper-V virtualizációt, a BitLocker meghajtó titkosítást és hozzáférhetsz a vállalati alkalmazásaidhoz a Windows Áruház elkülönített területén.

Egyszerűen csak működik

A Windows 10 a legjobban összetett operációs rendszer, amint azt Ön is tudja, azonban a Pro verzió számos olyan fejlesztéssel bővült, amelyek rendkívül hasznosak lehetnek. Ugyanakkor élvezheted a számítógéped, tableted és az okostelefon maximális összekapcsolását.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Engedd el teljesen

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Microsoft Edge

Web, pontosan úgy, ahogy azt elképzeled

A Windows 10 magában foglalja a Microsoft Edge-et, mely egy vadonatúj böngésző. Ezzel a vadonatúj böngészővel minden online tevékenység, beleértve a megosztást, a böngészést és a keresést, mostantól gyerekjáték. Segítségével könnyedén oszthatsz meg weboldalakat másokkal, vagy olvashatsz tartalmakat bármilyen fennakadás nélkül.

Játék és Xbox

Futtassa Xbox One játékait Windows 10-es asztali számítógépen az Xbox Live legjobbjaival! A Játékvideó-rögzítő funkcióval felveheted és közvetítheted a játékot, a játék megszakításának kellemetlensége nélkül.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Xbox élmény Windows 10-en

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.


Te magad vagy a jelszó

Tartalmaidat mostantól bármely eszközön tárolhatod, amelyhez a Windows igazi testreszabást kínál. A Windows Hello segítségével az eszköz ellenőriz és felismer a státuszod (jelenléted) alapján. A legmagasabb szintű biztonságot kínálja, valamint több kényelmet és még kedvesen üdvözöl is.

Nagyszerű beépített alkalmazások, amelyeket minden eszközéről használhatsz

A Windows 10 nagyszerű, előre telepített alkalmazásokat biztosít, olyanokat, mint a Térkép, a Fotók, a Mail és a Naptár, a Zene és a Filmek + TV. Ezek az alkalmazások a OneDrive-ot használják az információk tárolására és szinkronizálásuk zökkenőmentes a Windows 10-zel. Mostantól minden alkalmazás kéznél lesz, amire szüksége van.

További információ:

Licenc részletei:

  • Termék: Microsoft Windows 10 Pro
  • Adatfeldolgozás: 32 bit
  • Licensz: OEM DVD-telepítő adathordozóval, nem vihető át más PC-re
  • A Windows bármely alacsonyabb verziójára való visszatérés nem lehetséges
  • Nyelv: EN

Rendszerkövetelmények:

  • Processzor: 1 GHz-es vagy gyorsabb processzor vagy SoC
  • Üzemeltetési memória: 2 GB
  • HDD / SSD szabad hely: 20 GB
  • Képernyőfelbontás: minimum 1024 x 600 képpont
  • Videokártya: DirectX 9 vagy újabb WDDM illesztőprogrammal
  • Az érintőképernyőhöz kötődő szolgáltatások működéséhez érintőképernyős számítógép szükséges
  • Internet-hozzáférés
  • Egyes funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges

Értesítés:
Ez az OEM-licenc a rendszerépítőhöz tartozik, és telepítése után a számítógép részévé válik, nem vihető át másik számítógépre. Vásárlás esetén meg kell felelnie a Microsoft OEM System Builder feltételeinek, amelyek a termék csomagolásán olvashatók. A csomag megnyitásával elfogadod ezeket a feltételeket. A terméket egy új számítógéphez vagy a felsorolt összetevőkből (alaplap, processzor, memória, merevlemezt és számítógépes tok, beleértve a tápegységet is) összerakott, működő számítógépet alkotó eszközhöz használhatod. Az OEM-terméket és a számítógépet vagy a fenti alkatrészeket a Közös Vásárlási Dokumentumban kell feltüntetni.

Paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows 10 Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Csomag része Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows 10 Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Csomag része Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
OEM licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!
Licenc átvitele
Nem Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Flashdisk Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
EN Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Windows 10 Pro EN 32-bit (OEM) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 10 Pro EN 32-bit (OEM). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Windows 10 Pro EN 32-bit (OEM). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Windows 10 Pro EN 32-bit (OEM). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Windows 10 Pro EN 32-bit (OEM).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ