Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Windows 11 PRO, HU, USB (FPP)

Termékkatalógus
Microsoft Windows 11 PRO, HU, USB (FPP)
5 1 értékelés
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
Kód:  SWW11PHU Termékszám:  HAV-00154 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Windows 11 PRO, HU, USB (FPP)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A Windows 11 Pro közelebb hoz ahhoz, amit szeretsz

Örömmel mutatjuk be a Windows 11 operációs rendszert, amely a népszerű Windows 10 operációs rendszer legjobb tulajdonságait hozta el, ezt egészíti ki a számos új funkció a mindennapos használat során. A Windows 11 nyugodt és kreatív teret biztosít, ahol frissítő felhasználói élmény vár rád a céljaid beteljesítésében. Az újratervezett Start menütől kezdve a kedvenc felhasználókkal való kapcsolattartás új módján át a hírekig, játékokig és tartalmakig a Windows 11 az a hely, ahol természetes módon gondolkodhatsz, fejezheted ki magad és alkothatsz.



A Windows 11 újratervezett Start menüt kínál

Az ikonikus Start gomb a tálca közepére költözött (a beállításokban megváltoztatható), ahol más új funkciók - a kereső ikon, a virtuális asztalváltó és a widgetek - is helyet kaptak. Ezeket egyébként nem lehet hozzáadni az asztalhoz, ellenben a kijelző bal oldalán elrejtve helyezkednek el. Ez alapvetően egy továbbfejlesztett élő csempe a Windows 10 Start menüjéből, amelynek használatát élvezed majd.


Windows 11 Pro, HU

Produktivitást javító eszközök

Végezd hobbidat vagy fejezd be munkádat vadonatúj funkciókkal. Fedezd fel azokat az új eszközöket, amelyeket azért terveztek a Windows 11-ben, hogy támogassa a multitaskingot, a gondolkodást, a kapcsolatteremtést és az alkotást.

Windows 11 Pro, HU

Dolgozz a számítógépen a preferenciád szerint

Az új funkciókat és jellemzőket úgy terveztük, hogy támogassák az elképzeléseidet. Az újratervezett Start menüvel és a kedvenc személyekkel való kapcsolatteremtés új módjával, a játékokkal és tartalmakkal az új Windows 11 a gondolkodás, a kifejezés és az alkotás helye.

Windows 11 Pro, HU

Inspiráld a környezetet a Windows 11-el

Barátok és család, hírek, játékok és kedvenc tartalmak - a Windows 11 az a hely, ahol mindent megtalálhatsz, amire szükséged van egyszerű és intuitív módon.


Windows 11 új típusú eszközök támogatásával

Az új Windows 11 az eszközök legszélesebb skáláján érhető el olyan partnerektől, akik a legújabb innovációkat kínálják az érintésvezérlés, tollhasználat és hangvezérlés terén, így megkönnyítik a legjobb és leginkább megfizethető eszközök kiválasztását.

Friss felhasználói felület és MS Teams

A barátságos felhasználói felületet úgy tervezték, hogy kedved szerint hódolhass a hobbidnak. A Windows 11 a kapcsolatteremtés új módjaival és a multitasking munkavégzést segítő eszközökkel a gondolkodás, az alkotás és a természetes önkifejezés tere. Ezt bizonyítja a Microsoft Teams kommunikációs platform rendszer integrációja is. 

Ablak rögzítés funkció

Egyszerre több alkalmazással dolgozol? Ebben az esetben nagyra értékelheted a Microsoft Windows 11 új funkcióját, amely lehetővé teszi az ablakok szükség szerinti rögzítését. Az ablak maximalizálásához egyszerűen vidd a kurzort a gomb fölé. Alternatívaként használhatsz virtuális asztalokat is, így dolgozhatsz az egyes asztalokon úgy, ahogy az Neked éppen megfelel. Emellett a felületek közötti váltás is nagyon könnyű.

A Windows 11 Pro, HU operációs rendszer főbb jellemzői

  • Elektronikus licenc 1 eszközre, bármely eszközre történő telepítés lehetőségével
  • Modern operációs rendszer, amely alkalmas céges használatú számítógépre vagy laptopra domainhez való csatlakozás lehetőségével
  • Fejlett multitasking lehetőségek
  • Nagyszerű kapcsolat mobileszközhöz
  • Integrált Microsoft Teams kommunikációs platform
  • A legújabb hardverek támogatása a biztonság érdekében illetve a teljesítményért játék közben

Paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
Microsoft Windows 11 Pro Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Csomag része Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
Microsoft Windows 11 Pro Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Csomag része Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Flashdisk Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
minden EU-nyelv Kész!
Több paraméter
Telepítési eljárás

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Windows 11 PRO, HU, USB (FPP) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 11 Pro, HU, USB (FPP).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ