A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Xbox One S 1TB Halo Wars 2 Csomag

Termékkatalógus
Xbox One S 1TB Halo Wars 2 Csomag
5 9 értékelés
Konzol - AMD Octa-Core, 8GB RAM, 1TB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, Vezetlknlküli kontroller, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, fehér
Kód:  MXO005au Termékszám:  234-00137 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 1TB Halo Wars 2 Csomag

Az Xbox One S egy nagy lépés előre

le
Podpora ultra HD videa

Ultra HD

Az Xbox One S nem csak játékkonzol, 4K tartalmat is tekinthetsz meg a Netflixről, és Ultra HD Blu-ray filmeket nézhetsz káprázatos vizuális minőségben..

le
Mintegy 40% -kal kevesebb rozměry

Mintegy 40% -kal kisebb

A Xbox One S méretét sikerült 40% -kal csökkenteni. A vonzó küllemű fehér gépházba befért még a korábban terjedelmes tápegység is.

le
2TB kapacita disku

1000 Gigabájt

Az új játékok sok helyet foglalnak a merevlemezen. Továbbá, közülük sok már csak digitális változatban elérhető, így biztosan értékelni fogja, hogy a belső lemez kapacitása 1000 gigabájt.

le
Xbox One S ovladač

Átdolgozott kontroller

Az Xbox One S-hez tartozó vezeték nélküli kontrollerrel az akciójelenetek intenzívebbek lesznek mint valaha. Hála az okosan kialakított formájának tökéletesen illeszkedik a kézbe. Sőt, bluetoothon keresztül könnyen csatlakoztatható a számítógéphez is.


Játék és multimédia jobb színben

Az Xbox One S nem csak designban jelent újítást. Túl azon, hogy teljes mértékben támogatja a 4K felbontású Blu-ray filmeket, a legjobb minőségben élvezheti kedvenc streaming szolgáltatásait is. Következő szintre lépett a HDR technológia integrációja is, amely jól látható javulást biztosít képminőségben. A grafikailag intenzív jeleneteket is nagy kontraszt és maximális fényerő mellett élheti át.

Infraport

Az összkomfortos multimédiás szórakozás csak távirányítóval lehetséges. Az Xbox One természetesen HDMI bemenettel is fel van szerelve, így egy külső forrásból lejátszott videó is kényelmesen vezérelhető fotelból.

le
IR blaster
le
Xbox Live Gold

Játékok és exkluzív tartalmakat ingyen

Kapcsolja össze barátait és képzeletét egy lenyűgöző világban. Mérkőzzenek meg izgalmas harcokban, ahol villámgyors gondolkodásra és még gyorsabb reflexekre lesz szüksége. Xbox Live Gold tagsággal havonta több válogatott játékhoz juthasz hozzá.

A legjobb játékok

Játssz exkluzív, díjnyertes játékokkal, új játék sorozatokkal. A játékosok továbbfejlesztett párosítása és a fejlett reputációs rendszerrel jobban fogja élvezni a multiplayer játékot, mint valaha. A barátokkal való játék még soha nem volt ilyen szórakoztató, mint az Xbox One S-en. Xbox One S egyszerűen a legjobb játékkonzolunk és ezek a játékok bebizonyítják ezt.


le
Hra Halo Wars 2

 A csomag tartalma

  • Xbox One S + 1000 gigabájtnyi belső lemezterület
  • Halo Wars 2 (kód letöltés)
  • Vezetéknélküli kontroller 3,5 mm-es jack-dugóval
  • HDMI + tápkábel
  • 14 napos Xbox Live Gold tagság

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!
Tárhely mérete
1 000 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fehér Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
1 000 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox One S 1TB Halo Wars 2 Csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 1TB Halo Wars 2 Bundle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One S 1TB Halo Wars 2 Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 1TB Halo Wars 2 Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 1TB Halo Wars 2 Bundle.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ