Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox One S 500GB Assassin's Creed: Origins

Termékkatalógus
Xbox One S 500GB Assassin's Creed: Origins
4,9 22 értékelés
Konzol - AMD Octa-Core, 8 GB RAM, 500 GB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, fehér
Kód:  MXO005ab6 Termékszám:  ZQ9-00234 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 500GB Assassin's Creed: Origins

Az Xbox One S játékkonzollal egy nagy lépést teszel előre

Podpora ultra HD videa

Ultra HD

Az Xbox One S nemcsak játékkonzol, ugyanis a Blu-ray lemezekről történő és 4K videók lejátszásának teljes támogatásával is rendelkezik. Ezenkívül az Amazon Video vagy a közkedvelt Netflix tartalmának streamelésével is megbirkózik.

Mintegy 40% -kal kevesebb rozměry

40%-kal kisebb

Az Xbox One S teljes mérete összesen 40%-kal csökkent. Ráadásul a vonzó fehér házban elfér a korábban méretes tápegység is.

2TB kapacita disku

500 GB

Az új játékok jelentős helyet foglalnak a merevlemezen. Ráadásul sok játék csak digitális változatként terjed. Éppen ezért biztosan örülni fogsz az 500 GB-os merevlemez-kapacitásnak.

Xbox One S ovladač

Újratervezett vezérlő

Az Xbox One S vezeték nélküli vezérlőjével az akciójelenetek még intenzívebben átélhetők, mint valaha. Az elegánsan kialakított formáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Sőt, Bluetooth technológiával is rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható a számítógéphez.


Játék és multimédia jobb színben

Az Xbox One S-re való frissítés azonban nem csupán a designt érinti. Nemcsak a teljes 4K felbontású támogatást kapod a Blu-ray filmek megtekintéséhez, hanem teljeskörűen élvezheted a népszerű streaming szolgáltatásokat is. A következő lépés a HDR technológia integrálása, amely a képminőség látványos javulását eredményezi. A grafikailag igényes jeleneteket ezáltal nagy kontraszttal és maximális fényerővel élvezheted.

IR blaster

A multimédiás szórakozás teljes körű élvezetét a távirányítás adja meg. Az Xbox One S természetesen HDMI bemenettel rendelkezik, így a külső tápegység vezérelhető a fotelből kényelméből is. 

IR blaster
Xbox Live Gold

Ingyenes játékok és exkluzív tartalom

Barátaiddal a fantáziátokat segítségül híva lenyűgöző világokat hozhattok létre. Versenyezz olyan izgalmas párbajokban, amelyek villámgyors gondolkodást és még gyorsabb reflexeket igényelnek. A Gold Xbox tagság havi rendszerességgel kínál ingyenes játékokat.

Gears of War  4 vagy Forza Motorsport 7

Játssz díjnyertes exkluzív játékokkal, vadonatúj játéksorozatokkal vagy a kedvenc játékaidat. A továbbfejlesztett játékospárosítással és a hírnévrendszerrel több játékossal játszhatsz, mint valaha. Az Xbox One S játék a barátokkal még soha nem volt ennyire szórakoztató. Az Xbox One S egyszerűen a legjobb játékkonzol, és ezt a játékok is bizonyítják.


ssasin's Creed: Origins

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Xbox One S 500GB Assassin´s Creed: Origins - a csomagolás tartalma

  • Xbox One S + 500 GB-os belső meghajtó
  • Assassins Creed: Origins játék (kód a letöltéshez)
  • Vezeték nélküli vezérlő 3,5 mm-es jackkel
  • HDMI + tápkábel
  • 14 napos Xbox Live Gold tagság
  • A csomagolás Game passt is tartalmaz 1 hónapra

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!
Játék környezet
Történelmi korszakok Kész!
Játék és filmsorozat
Assassin's Creed Kész!
Tárhely mérete
500 GB Kész!
Konzoltípus
Tévéhez Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Műfaj

Játék környezet
Történelmi korszakok Kész!

Sorozat

Játék és filmsorozat
Assassin's Creed Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
500 GB Kész!

Verzió

Verzió
Xbox One S Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox One S 500GB Assassin's Creed: Origins Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 500GB Assassins Creed: Origins. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One S 500 GB Assassin's Creed: Origins. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 500GB Assassins Creed: Origins. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 500GB Assassins Creed: Origins.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ