A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Microsoft Xbox One Kinect érzékelő + 2 játék

Termékkatalógus
Microsoft Xbox One Kinect érzékelő + 2 játék
4,8 23 értékelés
Konzol - AMD Octa-Core, 8 GB DDR3 RAM, 500 GB HDD, Blu-Ray, HDMI, vezeték nélküli gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, Kinect Sensor 2.0, fekete, magában foglalja a Zoo Tycoon és a Kinect Sports Rivals játékokat
Kód:  MXO007g Termékszám:  7UV-00257 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One Kinect érzékelő + 2 játék

Xbox One, a Kinect érzékelőt és két játék egy csomagban

Az új generációs játékkonzol hozza szórakozás, ami nem volt. Az innovatív technológiák vetekedett csak nagyon váratlan, de rendkívül jól sikerült design. Ez az első alkalom a történelemben, hogy lehetséges, hogy azonnal válthatunk játékok és multimédiás szórakozást. Üdvözöljük a Xbox One.

E csomag részeként az érzékelő Kinect is két játék - Kinect Sports Rivals és Tycon állatkert, ahol meg lehet próbálni egy szórakoztató mozgás ellenőrzések.


Kiemelt játékok

Xbox One által létrehozott játékosok a játékosok. Az Xbox One fogja találni a legjobb exkluzív címek és legnagyobb szerencsejáték találatot, szeretne játszani. A lejátszás így vesz egy teljesen új dimenziót. Minden teljesen reális.

A fejlett mesterséges intelligencia tökéletesen alkalmazkodik a játék stílusát. Többjátékos egy új generációs intelligensebb és gyorsabb. Xbox One egyszerűen a legjobb játékkonzolokat, amit valaha készítettünk.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Xbox One

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Tom Clancy's The Division

A legfejlettebb játszik multiplayer

Xbox Live által használt több mint 300.000 szerverek által használt több millió játékos a világon, és már több mint tíz éves tapasztalattal játékok több játékos. Ezért egy jó hely, ahol lehet játszani a legjobb exkluzív címek és legnagyobb szerencsejáték találat.

És most meghívjuk mindenkit, hogy az Xbox One Network Xbox Live felvételizett intelligensebb létre játékok, és élvezte rövidebb időtartamú és általában jobb teljesítményt. Ő eredményeit játék közben, akkor is rögzítheti és megoszthatja a szerencsejáték, vagy akár közvetlenül élőben keresztül Twitch szolgáltatás.


Játékok és szórakozás

A legjobb játék, televízió, filmek, zene és sport mindent együtt, egy helyen, így nem tesz semmilyen kompromisszumot. Ön mellett csatolja a különböző játékok, és az élő televíziós alkalmazások, mint a Skype vagy a YouTube, és gyorsan válthat közöttük. Használata Bing fun közvetlenül is kereshet a konzolon, egy alkalmazásban vagy a weben.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Játékok és szórakozás

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Ovladač

Hogyan fogom konzolon?

A tökéletes vezeték nélküli vezérlő, hogy megkapja a csomagot, vagy mielőtt a test mozgása Kinect érzékelő (nem tartalmazza). Hasznosítás és jelentős javulást biztosít több mint 40 műszaki és tervezési újítások. A vezérlőberendezés tervezése szerint az új Kinect. Ez teszi a két komponens automatikusan kapcsolódik egy jobb játékélményt.


Találkozzon Kinect

Teljesen újratervezett érzékelő lényegesen pontosabb. Példátlan hangfelismerés, perspektíva és a mozgás, hogy belevetik magukat szórakozás és játék, mint még soha. Fiókjába, akkor jelentkezzen be, egyszerűen belépett a szobába. A működtetés intuitív gesztusok és hangutasítások vagy hiányzik. Azt is beépített támogatást videohívások Skype.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Kinect

Műszaki adatok:

processzor:
Típus: AMD Jaguar
Építészet: 8 mag, 8 szál
Frekvencia: 1,6 GHz
L2 Cache: 2x 2 megabájt
Gyártástechnológiai: 28 nm

memória:
Méret: 8 GB DDR3
Frekvencia: 2133 MHz
256 bites busz
Teljesítmény: 68,3 gigabájt / s

Merevlemez:
Kapacitás: 500 GB

Grafikus kártya:
Típus: AMD Graphics Core Next
Frekvencia: 800 MHz
Egyéni Memória: 32MB Esra
Áteresztő 102 GB / s
Száma stream processzorok: 768
Teljesítmény: 1,23 TFLOPS

video:
HDTV: 480p, 720p, 1080p, 1080i
Maximális felbontás: 4K

felület:
1× HDMI kimenet
1× HDMI
3× USB 3.0 (1 x bal oldali, 2 x hátsó)
1× S / PDIF
1× Kinect port
1× RJ-45
1× IR vevő

Wireless Interface:
Wi-Fi 802.11 b / g / n támogatja a Wi-Fi Direct
2,4 és 5 GHz-es

Optikai meghajtó:
Blu-ray

biztonság:
Kensington zár

végrehajtás:
Szín: Fekete
Méretek: 263 x 80 x 343 mm

Mellékelt tartozékok:
vezeték nélküli vezérlő
Kinect érzékelő
Játék Zoo Tycon
A játék Kinect Sports Rivals
adapter
tápkábel
HDMI kábel

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!
Tárhely mérete
500 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
500 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox One Kinect érzékelő + 2 játék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One se senzorem Kinect + 2 hry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 2 hry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One mit Kinect Sensor + 2 Spiele. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One mit Kinect Sensor + 2 Spiele.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ