A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 Shop roku

Microsoft Xbox One S 1TB Halo Wars 2 + FIFA 18

Termékkatalógus
Microsoft Xbox One S 1TB Halo Wars 2 + FIFA 18
Konzol - AMD Octa-Core, 8GB RAM,1TB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, fehér
Kód:  MXO005aw Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One S 1TB Halo Wars 2 + FIFA 18

Az Xbox One S egy nagy előrelépés 

Podpora ultra HD videa
 

Ultra HD

Az Xbox One S nem csak egy játékkonzol, hanem támogatja a 4K videók lejátszását is Blu-ray lemezekről. Az Amazon Videoról vagy a Netflixről nézheted a kedvenc tartalmaidat.

Mintegy 40% -kal kevesebb rozměry
 

Mintegy 40%-kal kevesebb

Az Xbox One S teljes méretét 40%-kal sikerült csökkenteni. A vonzó fehér házban egy extra nagy tápegység is helyet kapott.

2TB kapacita disku
 

1000 GB

Az új játékok elég sok helyet foglalhatnak a merevlemezen. Sőt, sokuk már csak digitális formában elérhető. Ezért biztosan értékelni fogod a hihetetlen 1000 GB-os belső merevlemez kapacitást.

Xbox One S ovladač
 

Újratervezett meghajtó

Az Xbox One S vezetéknélküli konzollal intenzívebben élheted át az akciójeleneteket, mint valaha. Hála az elegáns vonalaknak, tökéletesen illeszkedik a kézbe. Sőt, a Bluetooth technológia segítségével könnyen csatlakoztatható a számítógéphez.


Játék és multimédia jobb színekben

Az Xbox One S fejlesztése azonban nemcsak a design kérdése volt. Nemcsak a Blue-ray-ről lejátszott 4K filmek teljes támogatottságát kapod, hanem a kedvenc streaming szolgáltatásodat is a legjobb minőségben élvezheted. A következő lépés a HDR technológia integrációja, amely biztosítja a látható javulást a képminőség szempontjából. Így a grafikailag kihívást jelentő jeleneteket is nagy kontraszttal és maximális fényerővel tapasztalhatod meg.

IR blaster

A multimédiás szórakoztatóanyagok összkomfortos fogyasztását biztosítja egyetlen konzolban. Az Xbox One természetesen rendelkezik HDMI bemenettel, így külső videó forrásként akár a kényelmes fotelből is vezérelheted a képernyőt a vezetéknélküli irányítóval..

IR blaster
 
Xbox Live Gold
 

Játékok és exkluzív tartalmak ingyen

Csatlakozz a barátaidhoz és alkoss meg a képzeleteddel egy lenyűgöző világot. Versenyezzetek izgalmas csatákban, amelyek villámgyors gondolkodást és még gyorsabb reflexeket kívánnak. Az Xbox arany tagsággal havonta jár egy új ingyen játék.

A legjobb játékok

Játssz a díjnyertes exkluzív játékokkal, új játék sorozatokkal és a kedvenc játékaiddal. A továbbfejlesztett játékos párosítással és a kifinomult hírnév rendszerrel úgy tud több játékos játszani, mint még soha. Az Xbox One S-sel játszani sosem volt szórakoztatóbb. Az Xbox One S egyszerűen a legjobb játékkonzol és ezek a játékok be is bizonyítják ezt.


Konzole Xbox One S a bonusové hry

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

A csomag tartalma

  • Xbox One S konzol + 1000 GB belső lemez
  • Halo Wars 2 és FIFA 18 játékok (kód a letöltéshez)
  • Vezetéknélküli távirányító 3,5 mm-es jackkel
  • HDMI + tápkábel
  • Xbox Live Gold tagság 14 napig
 

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!
Tárhely mérete
1 000 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fehér Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
1 000 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox One S 1TB Halo Wars 2 + FIFA 18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One S 1TB Halo Wars 2 bundle + FIFA 18. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox One S 1TB Halo Wars 2 bundle + FIFA 18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One S 1TB Halo Wars 2 bundle + FIFA 18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One S 1TB Halo Wars 2 bundle + FIFA 18.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ