A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Microsoft Xbox One S

Termékkatalógus
Microsoft Xbox One S
4,8 4 értékelés
Konzol AMD Octa-Core, 8 GB RAM, 2 TB-os merevlemez, Blu-Ray, HDMI 2.0, vezeték nélküli gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, fehér
Kód:  MXO005ai Termékszám:  2DZ-00012 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One S

Az Xbox One S egy nagy lépés előre

le
Podpora Ultra HD videa

ultra HD

Xbox One S nem csak egy játékkonzol, hanem lehet csinálni a teljes támogatást a 4K video Blu-ray lemezeket. Is sikerül patak tartalom Amazon Video vagy kedvenc Netflix.

le
O 40 % menší rozměry

Mintegy 40% -kal kevesebb

A teljes mérete Xbox One S sikerült csökkenteni 40% -kal. A vonzó fehér alváz extra présel még korábban terjedelmes tápegység.

le
2TB kapacita disku

2TB tároló

Új játékok elég sok helyet a merevlemezen. Továbbá, sok közülük már elterjedt csak a digitális változat. Én biztosan értékelik, hogy miért a kapacitás növelését a luxus 2 TB.

le
Xbox One S ovladač

túlhajszolt vezető

A vezeték nélküli távirányító az Xbox One S költ még akciójeleneteket, mint valaha. Hála okosan vágott formák tökéletesen illeszkedik a kézbe. Sőt, a Bluetooth, könnyen csatlakoztatható a számítógéphez.


Függőleges állvány Csomagolás

Az új Xbox One S-nek a saját szabvány és gyakorlati állni elhelyezése függőleges helyzetben.

le
Umístění do vertikální pozice

Játék- és multimédiás jobb színben

Upgrade Xbox One S nem csak egy kérdés a design. Újonnan mert kapsz nem csak teljes mértékben támogatja a 4K felbontású néz Blu-ray filmeket, hanem élvezni a teljes minőség kedvenc streaming szolgáltatást. A következő lépés az integráció a HDR technológia, amely biztosítja a látható javulás képminőség szempontjából. Grafikailag intenzív jelenetek és a tapasztalat, nagy kontraszt és maximális fényerő.

IR blaster

Összkomfort fogyasztásakor a multimédiás szórakozás s csak a távirányítóval. Az Xbox One nyilvánvalóan HDMI bemenet, így ez lehet egy külső videó forrás vezérelhető a kényelmes fotel.

le
IR blaster
le
Xbox Live Gold

Játékok és exkluzív tartalmakat ingyen

Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, a képzelet és a lenyűgöző világot. Versenyeznek izgalmas harcok igénylő villámgyors gondolkodás és még gyorsabb reflexek. Xbox arany tagság jár havonta kiválasztott játék.

Gears of War 4 és Forza Horizon 3 hamarosan

Játssz a díjnyertes exkluzív játékok, új játék sorozat, és a kedvenc játék gödrök. A továbbfejlesztett párosítás a játékosok és a fejlett hírnév rendszer játszhat a multiplayer élvezni, mint még soha. Játék az Xbox One S még soha nem volt ilyen szórakoztató. Xbox One S egyszerűen a legjobb játék konzol és ezek a játékok, hogy bebizonyítsam.


le
Microsoft Xbox One S

csomag tartalma

  • Xbox One S + 2 TB belső merevlemez
  • Wireless Controller 3,5 mm-es jack
  • Állvány függőleges elhelyezése a konzol
  • HDMI + tápkábel
  • Xbox Live Gold tagság 14 napon

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!
Tárhely mérete
2 048 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fehér Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
2 048 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox One S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox One S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ