30 dnů na vrácení Shop roku

MIDEA MDRS723MYF28

Termékkatalógus
MIDEA MDRS723MYF28
3,3 7 értékelés
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály F, klímaosztály SN, N, ST és T, hűtőtér tárolókapacitása 344 l, fagyasztótér tárolókapacitása 193 l, 6 polc, 4 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, fekete kivitel, no Frost, jégkocka készítő, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, nyaralási mód, gyerekzár, méretek 179,3 × 91 × 65,8 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  MIDCHLA010 Termékszám:  MDRS723MYF28 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIDEA MDRS723MYF28

MIDEA MDRS723MYF28

AMERIKAI HŰTŐSZEKRÉNY

Amerikai hűtőszekrényt keresel, amely nemcsak teljesítményével, energiatakarékosságával, hanem gyönyörű megjelenésével is lenyűgöz? A stílusos kivitelű (Jazz Black) MIDEA MDRS723MYF28 süllyesztett fogantyúkkal rengeteg helyet kínál az élelmiszerek tárolására. Tágasságának köszönhetően a modell különösen népszerű az igényes felhasználók és a nagycsaládosok körében. A MIDEA MDRS723MYF28 különleges szerkezettel és nagyon vékony szigeteléssel rendelkezik - a teljes hasznos térfogat 537 liter. Ennek ellenére az amerikai hűtőszekrény nagyon gazdaságos, és nem fogja jelentősen megterhelni a családi költségvetést. További előnyei közé tartozik a nagyon alacsony zajszint, az energiatakarékos LED világítás, az egyszerű vezérlés vagy könnyű hozzáférés a dobozokhoz, amelyeket még akkor is kényelmesen kihúzhatsz, ha az ajtó mindössze a 90°-os szögben van nyitva.

MIDEA MDRS723MYF28
MIDEA MDRS723MYF28

Intelligens érzékelők

MIDEA MDRS723MYF28

quattro inverter

MIDEA MDRS723MYF28

tökéletes hozzáférés

MIDEA MDRS723MYF28

platinum fresh

MIDEA MDRS723MYF28

Minden részletében kifinomultan kidolgozott amerikai hűtő

A MIDEA MDRS723MYF28 kétajtós hűtőszekrényt azonnal megszereted - ugyanis semmilyen tekintetben nem hagy cserben. Az élelmiszereknek szánt rengeteg hely mellett a fejlett technológiák sem hiányoznak, mint pl. a szabadalmaztatott Smart Cooling hőmérsékletszabályozó rendszer számos intelligens hőérzékelővel és a takarékos Quattro kompresszorral. A hűtővezetékeket úgy tervezték, hogy az egész hűtőtérben - felül, alul és középen - optimális hőmérsékletet érjenek el. Természetesen nem hiányzik a ventilátor és a No Frost, amely azt jelenti, hogy a MIDEA MDRS723MYF28 hűtő karbantartása csak percekbe telik.

A MIDEA MDRS723MYF28 fejlett technológiát használ

Több hőmérséklet-érzékelő figyeli nemcsak a belső hőmérsékletet, hanem a környezeti hőmérsékletet is, így a MIDEA MDRS723MYF28 hűtőszekrény nagyon gyorsan reagál a hőmérséklet-változásokra, amely alapján úgy módosítja a teljesítményét, hogy a beállított hőmérséklet mindig stabil maradjon. Az inverteres kompresszor és a ventilátor kombinációja optimális hűtést biztosít a készülék minden sarkában, emellett alacsony energiafogyasztást, csendes működést és a frissen behelyezett élelmiszerek gyors lehűtését. Az egyedülálló Platinum Fresh technológiatermészetes ionokat szabadít fel, hogy csíramentes és egészséges környezetet teremtsen a MIDEA MDRS723MYF28 hűtőszekrényben.

MIDEA MDRS723MYF28
MIDEA MDRS723MYF28

A MIDEA MDRF632FGF28 amerikai hűtőszekrény variálható és jégkocka készítővel is rendelkezik

A MIDEA MDRS723MYF28 jégkocka készítővel van felszerelve, amely könnyen elhelyezhető a mélyhűtőben, teljesen vízcsatlakozás nélkül. A jégkocka készítőt főleg nyáron fogod értékelni, vagy amikor jeges italra vágysz. További előnye a speciális Coolong Box rekesz, amely igény szerint több pozícióban is elhelyezhető, valamint a páratartalom-szabályozással ellátott Fresh Box rekeszek.

A MIDEA MDRS723MYF28 érintőképernyőn keresztül vezérelhető

Felejtsd el a bonyolult vezérlőpaneleket rengeteg gombbal. A MIDEA MDRS723MYF28 hűtőszekrényt egyszerű vezérlés jellemzi, a hőmérséklet beállítása néhány érintéssel elvégezhető. Természetesen a hűtő és a mélyhűtő rész egymástól függetlenül vezérelhető, és a szuperhűtés és szuper-mélyhűtés, a szabadság üzemmód, valamint a biztonsági gyermekzár sem hiányzik.

MIDEA MDRS723MYF28

A MIDEA MDRS723MYF28 amerikai hűtőszekrény fő jellemzői

  • Platinum Fresh technológia
  • Két Fresh Box páratartalom-szabályozóval
  • No Frost rendszer
  • Szuper hűtés és mélyhűtés
  • Edzett üvegből készült polcok
  • Teljes térfogata 537 liter
  • Energiatakarékos LED világítás
  • Twist jégkocka készítő
  • Könnyű hozzáférés a rekeszekhez
  • Süllyesztett fogantyúk
  • Intuitív érintőképernyő
  • Változtatható Cooling Box

Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
537 l Kész!
Klímaosztály
SN, N, ST, T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Fekete Kész!
Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Méretek

Magasság
179,3 cm Kész!
Szélesség
91 cm Kész!
Mélység
65,8 cm Kész!

Hűtőszekrény energetikai paraméterei

Hűtőszekrény energiaosztálya
F Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
384 kWh/annum Kész!
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátási osztálya
C Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Amerikai hűtő - 2 ajtós Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
6db Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
4db Kész!
Hűtőszekrény hűtőköreinek száma
2 × Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
537 l Kész!
Fagyasztó teljesítménye 24 óra alatt
12 kg Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
179 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIDEA MDRS723MYF28 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDEA MDRS723MYF28. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIDEA MDRS723MYF28.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ