A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MIDEA MDRW562FGG22

Termékkatalógus
MIDEA MDRW562FGG22
4,7 3 értékelés
Borhűtő - energiaosztály G, szabadonálló, 193 palackhoz, hűtési mód kompresszor, 2 hűtőzóna, 8 polc, belső térfogat 430 l, kijelző, LED világítás, UV szűrő, fekete kivitel, méretek 184,5 × 59,5 × 70,5 cm (H×Sz×Mé), tömege 85 kg
Kód:  MIDVIN003 Termékszám:  MDRW562FGG22 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIDEA MDRW562FGG22

MIDEA MDRW562FGG22

193 PALACK BEFOGADÓKÉPESSÉGŰ BORHŰTŐ

A bor megfelelő tárolása megfelelő pince nélkül problémát jelenthet, különösen akkor, ha több palack különböző típusú bort szeretnél tárolni. Megoldást jelenthet egy jól felszerelt MIDEA MDRW562FGG22 kétzónás borhűtő, amely akár 193 palack tárolására is alkalmas, és elegáns dizájnjával, fejlett technológiával egyszerűen lenyűgöző, gazdaságos és csendes inverteres kompresszorral rendelkezik, további felszereltségei közé tartozik az UV-szűrő, egyszerű érintésvezérlés, páratartalom-szabályozás és még sok minden más. A MIDEA MDRW562FGG22 borhűtő nagyszerű segítségé válhat éttermekben, szállodákban, panziókban, de otthon is, egyszóval mindenhol, ahol nagyobb mennyiségűbor tárolására van szükség.

MIDEA MDRW562FGG22
MIDEA MDRW562FGG22

A MIDEA MDRW562FGG22 alkalmas különböző típusú borokhoz

A magas hőmérséklet túlzott érleléshez, míg a túl alacsony hőmérséklet az ízek elvesztéséhez vezet, a MIDEA MDRW562FGG22-nek köszönhetően a borod az optimális hőmérsékleten marad, így biztosítva a tökéletes ízt. Ennek a borhűtőnek egyik nagy előnye, hogy két, egymástól független hőmérséklet-beállítással rendelkező hűtési zónára osztható, így mind a vörösborok (10-14°C), mind a fehér vagy rozé borok (5-10°C) számára tökéletes tárolási hőmérsékletet biztosít. A hőmérséklet mindkét zónában 5-18 °C között állítható. A kívánt hőmérséklet könnyen beállítható a borhűtő belsejében található érintésvezérlőkkel, amelyeket két kijelző egészít ki - minden zónának sajátkijelzője van, amely a hőmérsékletet mutatja.

Tökéletes körülmények hirtelen hőmérséklet-ingadozás nélkül

A MIDEA MDRW562FGG22 másik előnye a fagymentes és karbantartásmentes No Frost hűtőrendszer, amely biztosítja, hogy a belső hőmérséklet alig ingadozik (max. ±0,5 °C-on belül), és így tökéletes körülményeket teremt a tárolt bor számára. Az egyenletes légáramlás biztosítja, hogy minden palack egyformán hűljön, függetlenül attól, hogy hol van elhelyezve a borhűtőben. A túl magas páratartalom a parafa penészesedését eredményezi, az alacsony páratartalom pedig kiszárítja, ami a bor oxidációját okozza. Ezért a MIDEA MDRW562FGG22 egy PP szálas hidratáló modullal van felszerelve, amely felfogja a felesleges nedvességet, és szükség esetén a felszívott vizet visszaengedi atérbe, így a borhűtőben mindig optimális és stabil 60-80%-os páratartalom biztosított.

MIDEA MDRW562FGG22


MIDEA MDRW562FGG22

Egy borhűtő, amely elnyeri tetszésedet

Az aktívszenes szűrők megkötik a bortárolás során keletkező szagokat. A napfény szintén nem kívánatos a bortárolás során, ezért a MIDEA MDRW562FGG22 borhűtő ajtaja 2 rétegű, UV-szűrővel ellátott biztonsági üveggel van ellátva, amely megvédi a bort a káros fénysugaraktól, amelyek jelentősen befolyásolhatják a bor ízét és minőségét. A tükrös üveggel ellátott különleges ajtókialakítás a rozsdamentes acél fogantyúval kombinálva kifejezetten elegáns - így a borhűtő gyönyörű kiegészítője bármely modern belső térnek. A LED-világítás (meleg fehér fény) látványosan megvilágítja a belső teret. A lámpa az ajtó nyitásakor és zárásakor be- és kikapcsol.

A MIDEA MDRW562FGG22 lenyűgöző csendes és hatékony működéssel rendelkezik

Az inverteres kompresszor nagyon csendes és gazdaságos működést garantál. Ezenkívül szinte semmilyen rezgést nem produkál, ami hozzájárul magának a bornak a minőségéhez. Ha a rezgések túl nagyok, a borban lévő üledék újra feloldódhat, és ez hatással lehet a bor ízére, illatára és minőségére. A belső teret masszív fapolcok tagolják a borosüvegek áttekinthető tárolására. A MIDEA MDRW562FGG22 borhűtőt ellátták zárral is.

MIDEA MDRW562FGG22

A MIDEA MDRW562FGG22 borhűtő főbb jellemzői

  • Kapacitás: 193 üveg
  • Két hűtési zóna
  • Egyenletes légáramlás
  • Páratartalom szabályozás
  • Aktívszenes szűrők a szagok megkötésére
  • Üvegajtók UV szűrővel
  • LED-es belső világítás
  • Inverteres kompresszor
  • Fából készült polcok
  • Az ajtónyitás irányának megváltoztatása
  • Gyerekzár
  • Elegáns formatervezés - tükrös üveg és rozsdamentes acél fogantyú

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Magasság
184,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
70,5 cm Kész!
Tömeg
85 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Magasság
184,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
70,5 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
85 kg Kész!

Energetikai jellemzők - 2021, bortartók

Energiaosztály
G Kész!
Éves energiafogyasztás
201 kWh/annum Kész!
Tárolható max. palackok száma
193 Kész!
Zajkibocsátási osztály
C Kész!

Típus

Hűtési mód
Kompresszor Kész!
Zónák száma
2 × Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Belső elrendezés

Polcok száma
8 Kész!
Polcok anyaga
Fa Kész!
Belső térfogat
430 l Kész!

Funkciók

Felszereltség
Kijelző, LED világítás, UV szűrő Kész!
Klímaosztály
SN, N, ST Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes borhűtő kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIDEA MDRW562FGG22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDEA MDRW562FGG22. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIDEA MDRW562FGG22.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ