Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

MIDEA MID60S330-CZ

Termékkatalógus
MIDEA MID60S330-CZ
3,6 7 értékelés
Beépíthető mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály C, akár 15 étkészlet ciklusonként (ECO program), zajkibocsátási osztály B, evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, állítható kosarak, AquaStop és gyerekzár, méretek 81,5 × 59,8 × 55 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  MIDMYV003 Termékszám:  MID60S330-CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIDEA MID60S330-CZ

MIDEA MID60S330-CZ

TELJESEN BEÉPÍTHETŐ MOSOGATÓGÉP

A MIDEA MID60S330-CZ beépíthető mosogatógép megbízható, energiatakarékos, csendes, jól felszerelt, és tökéletes tisztítási eredményekkel fog ámulatba ejteni. Ez a mosogatógép 15 darabos edénykészletet képes befogadni, és számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy még a legpiszkosabb edények is tökéletesen megtisztuljanak és könnyen használhatóak legyenek. A teljesen integrált MIDEA mosogatógép a padlóra vetített fényjelzést, automatikus ajtónyitást, állítható felső kosarat és evőeszközrekeszt, extra szárítási funkciót, gyermekbiztonsági zárat és még sok mást kínál.

MIDEA MID60S330-CZ
MIDEA MID60S330-CZ

ÁLLÍTHATÓ FELSŐ KOSÁR

MIDEA MID60S330-CZ

evőeszköz KOSÁR

MIDEA MID60S330-CZ

AUTO OPEN

MIDEA MID60S330-CZ

ANTIBAKTERIÁLIS SZŰRŐ

MIDEA MID60S330-CZ

Auto Open funkció

MIDEA MID60S330-CZ automatikus ajtónyitási funkcióval rendelkezik a mosási folyamat után. Miután a mosogatógép befejezte a munkát, automatikusan kinyitja az ajtót, így a nedves levegő távozni tud. Másrészt a MIDEA MID60S330-CZ beépített mosogatógép belsejébe friss levegő kerül be, hogy az edények teljesen megszáradjanak. A gyermekes családok értékelni fogják a praktikus gyermekbiztonsági zárat is.

Evőeszköz-tálca és állítható felső kosár

A MIDEA MID60S330-CZ beépített mosogatógépben az edények kényelmes tárolását megkönnyíti a speciális Infinity rekesz, amelyben az evőeszközöket és egyéb konyhai eszközöket tárolhatod. Nagyobb edények mosogatásakor értékelni fogod az állítható felső kosarat is, amelyet úgy is pozicionálhatsz, hogy az edényeket már behelyezted. A csak az alsó vagy csak a felső kosárban történő zónás mosogatás további költségeket takarít meg, és a MIDEA MID60S330-CZ beépített mosogatógép kezelőpanelén található gomb segítségével könnyen aktiválható

MIDEA MID60S330-CZ
MIDEA MID60S330-CZ

A MIDEA MID60S330-CZ kezelése intuitív módon történik

A Turbo speed+ funkció praktikus, hogy lerövidítse a programidőt a kevésbé piszkos edények esetében. Több piszkos edény esetén a MIDEA MID60S330-CZ az intenzívebb Power Wash mosogatás lehetőségét kínálja. Az információs kijelzővel ellátott integrált kezelőpanel felhasználóbarát és intuitív, így könnyen beállíthatod a kívánt programot és egyéb funkciókat. A teljesen beépíthető MIDEA MID60S330-CZ mosogatógépben a só vagy az öblítőszer hiányára fényjelzés figyelmeztet.

A MIDEA MID60S330-CZ mosogatógép
7 programot és fényjelzést kínál

A MIDEA MID60S330-CZ beépíthető mosogatógép összesen 7 programot kínál, köztük automatikus programokat - ahol a szennyeződés mértékétől függően állítja be a víz- és energiamennyiséget. Ezek a programok nagyon gazdaságosak, és még többet takarítanak meg a család számára. A standard illetve üvegmosó programot is biztosan értékelni fogod. A 70°C-os mosási hőmérsékletnek köszönhetően a baktériumok akár 99,99%-át is elpusztítja. A MIDEAMID60S330-CZ mosogatógépben gond nélkül mosogathatsz nagyon piszkos edényeket is. A padlón látható fényjelzés jelzi a folyamatban lévő tisztítási ciklust. Természetesen 1-24 órás késleltetett indítási funkció is rendelkezésedre áll. 

MIDEA MID60S330-CZ

A MIDEA MID60S330-CZ mosogatógép legfőbb jellemzői

  • 15 darabos étkészlethez
  • Infinity evőeszköz fiók
  • 7 program
  • Integrált vezérlőpanel kijelzővel
  • Állítható felső kosár
  • Turbo Speed+ funkció
  • Késleltetett indítás akár 24 órával
  • Antibakteriális szűrő
  • Fényjelzés a padlón
  • Automatikus ajtónyitás
  • Gazdaságos és csendes kefe nélküli motor
  • Extra szárítás

Paraméterek

Energiaosztály
C Kész!
Energiafogyasztás (ECO program)
76 kWh/100 c. Kész!
Edénykészlet kapacitás
15 × Kész!
ECO ciklus időtartama
3,3 óra (198 perc) Kész!
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program)
9,8 l Kész!

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály
C Kész!
Energiafogyasztás (ECO program)
76 kWh/100 c. Kész!
Edénykészlet kapacitás
15 × Kész!
ECO ciklus időtartama
3,3 óra (198 perc) Kész!
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program)
9,8 l Kész!
Zajkibocsátási osztály
B Kész!

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Fiók Kész!
Tulajdonságok
Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
82 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDEA MID60S330-CZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIDEA MID60S330-CZ.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ