A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

DJ kontrollerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Effekt egység
Igen
(15)
Nem
(14)
Analóg bemenetek
Igen
(8)
Nem
(17)
Mikrofon bemenet
XLR
(4)
6,3 mm jack
(12)
Nem
(13)
Vonalkimenet
3,5 mm Jack
(5)
RCA
(22)
XLR
(7)
Nem
(2)
Fejhallgató csatlakozó
3,5 mm Jack
(17)
6,3mm Jack
(10)
Nincs
(3)
Bluetooth
Igen
(5)
Nem
(23)

A DJ kontrollerek a DJ felszerelés egyik legfontosabb részei. Ezek olyan eszközök, amelyek segítségével a DJ-k élőben keverhetik a zenét számítógépen, tableten vagy mobiltelefonon keresztül. Az élő előadásokhoz egy DJ kontroller sokkal jobb, mint egy billentyűzet, és egészen más szintre emeli a zenélést.

Tovább

Mi a DJ kontroller szerepe és miért fontos?

A DJ kontroller az élő keverés alfája és ómegája. Nagyban leegyszerűsíti a DJ szoftverek vezérlését, továbbá a sebességének és pontosságának köszönhetően nemcsak tisztán keverheted dalról dalra a műsort, hanem még effekteket is használhatsz. A következő lépés a szettben lehet a keverőpult is (ha mikrofont vagy hangszereket használsz), valamint a hangszórók.

Miként válasszak a DJ kontrollerek közül?

Az alapvető felosztásnál minden DJ kontroller két csoportba sorolható. Mindegyik típusnak kissé eltérő felhasználási területei vannak:

A hangkártya nélküli DJ kontroller szoftverek vezérlésére használatos

A hangkártya nélküli DJ kontroller (más néven MIDI kontroller) nem a zene keverésére, hanem a DJ szoftverek vezérlésére szolgál. Ezek lehetővé teszik, hogy teljesen mentesüljünk a számítógéppel való interakciótól, és minden hasznos funkció egy helyen legyen. Egyes MIDI vezérlőkkel előkészítés után még színes fényjátékot is lehet készíteni a zene ütemére.

Bár a MIDI vezérlőket élőben nem fogod annyit használni, felbecsülhetetlen értékűek. Segítségükkel az egyes mintákat pontosabban rögzítheted, és közelebb kerülhetsz a hagyományos hangszerekhez.

Egy DJ kontroller hangkártyával a legfontosabb eszköz egy kezdő DJ számára

A hangkártyával ellátott DJ kontroller, akárcsak a MIDI vezérlő, közvetlenül a DJ szoftverekkel működik. De míg a MIDI vezérlő csak a szoftvert vezérli, a hangkártyával a hangot is fogadhatod, keverheted és továbbíthatod a beállításod következő szakaszába vagy közvetlenül a hangszórókba. Ez az all-in-one megoldás különösen alkalmas a kezdő DJ-k számára.

Mit tudjon egy DJ kontroller?

Minden all-in-one DJ kontroller számos összetevővel és funkcióval rendelkezik. A leggyakoribbak közé tartozik a két forgó tárcsa (jog wheel), amelyek a zeneszámok visszatekerésére és scratchelésre szolgálnak. A vezérlőn rengeteg gombot és fadert is találsz, amelyek a hangerőt, az equalizert, a sávváltást, az effekteket stb. szabályozzák. A top DJ-k nem tudnak betelni a "4 deck controller"-rel, amellyel egyszerre akár 4 sávot is lejátszhat és keverhet. Különböző dalok egyes hangszereit is keverheti.

MIDI dj kontroller Novation
MIDI DJ kontroller

Pioneer dj kontroller
DJ kontroller

Fontosak a DJ kontroller bemenetei és kimenetei is

A DJ kontrollerek bemenetei és kimenetei gyakran igen eltérőek. Míg némelyik típusnál az USB az egyetlen bemenet, más kontrollerek analóg bemeneteket is támogatnak mikrofonok, hangszerek és más lejátszók számára. A leggyakoribb egy XLR vagy 6,3 mm-es jack bemenet és kimenet, egy RCA kimenet vagy egy 3,5 mm-es jack kimenet a fejhallgató csatlakoztatásához.

Minden DJ kontroller a kezdőknek és a profiknak egyaránt megfelel

Bár úgy tűnhet, hogy a DJ kontrollerek újoncoknak szánt eszközök, ez egyáltalán nem igaz. Egy kezdő lemezlovas gyakran talál a csomagban egy DJ szoftver licencet (általában egy könnyített változatot), használati utasítást vagy akár oktatóvideókat is. A profikat azonban semmi sem akadályozza meg abban, hogy az általuk preferált programot használják, és a vezérlőt egy már kialakított beállításhoz csatlakoztassák.

i

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a kezdőknek szánt olcsó modellek és a nagyszínpadokhoz igazított, teljesen professzionális felszerelések.

Néhány fontos fogalom a DJ kontrollerekkel való munkához

Különösen a DJ kontrollerek újoncai számára sok ismeretlen kifejezés létezik, amelyeket keverés közben használnak. Íme néhány:

  • Cue/Cue point: a kevert szám kezdőpontja, amelyet a DJ gyakran fejhallgatóval állít be.
  • Sync: egy alapfunkció, amely megkönnyíti a DJ-k számára két zeneszám összevetését, kezdő DJ-k számára alkalmas.
  • Jog wheel: egy forgó lemez, amely egy bakelitlemezt utánoz, és a trackek átlapozására és scratchelésére szolgál.
  • Loop: egy dal egy bizonyos számú ütemig loopolt szakasza, amelyet újra és újra lejátszanak.
  • Pitch fader: egy csúszkavezérlő, amely az adott sáv sebességét állítja be. Természetesen ez torzítást okoz.
  • Billentyűzár: egy gomb, amely rögzíti a hangmagasságot (a hang pozícióját), és megakadályozza a torzítást a hangmagassági fader mozgatásakor.
  • BPM: (beat per minute) jelzi a zene tempóját. Például a house zene esetében a BPM általában 115-130.
  • Knob: egy forgatógomb, például a hangerő vagy az equalizer. Gyakran használják a médiatár böngészésére is.
  • Stutter: egy "dadogós" effekt, amelyet egy hangsáv kis szakaszra vágásával, majd loopolásával érnek el.
  • MIDI: egy elektronikus audiointerfész a DJ szoftverekhez és berendezésekhez. Ez az iparági szabvány minden vezérlőhöz.

i

Ha olcsó DJ kontrollerek között keresgélnél, az outlet kategória számos csábító ajánlatot tartogathat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Pioneer DJ DDJ-FLX4 Szállításra kész > 5 db
DJ kontroller - 2 csatornás DJ kontroller a Rekordbox és a Serato DJ Lite / Pro számára, Bluetooth, lehetőség a PC-hez, Mac-hez, iPhone-hoz, iPadhez vagy Android telefonhoz illetve tablethez való csatlakoztatáshoz, profi elrendezés, Smart Mixing, USB tápegység, beépített hangkártya
139 790 Ft

2.
Hercules DJControl Inpulse T7 Szállításra kész 1 db
DJ kontroller - bakelitlemez átmérője: 7"/17,8 cm, 2 pár Master output (hangszóró): 2× XLR + 2× RCA, 2 fejhallgató kimenet: 6,35 mm-es sztereó jack + 3,5 mm-es sztereó mini jack, mikrofon bemenet: 6,35 mm-es jack (szimmetrikus), hangfelbontás: 44,1 kHz/24-bit
-8 %
279 790 Ft
257 890 Ft

3.
MWM Phase Essential Kérés esetén megrendeljük 1 db
DJ kontroller - vezeték nélküli kontroller, kompatibilitás: DVS, lemezjátszók és DJ kontrollerek, munka bővítése és megkönnyítése szoftverekkel, mint például: Searto DJ, Virtual DJ, Rekordbox, akkumulátor-üzemidő: akár 10 óra, párosítás: akár 2 km, a csomagban: két jeladó, 1 jelvevő, kábelezés
133 290 Ft

Még több
29 termék
4,8 17×
Pioneer DJ DDJ-FLX4
DJ kontroller - 2 csatornás DJ kontroller a Rekordbox és a Serato DJ Lite / Pro számára, Bluetooth, lehetőség a PC-hez, Mac-hez, iPhone-hoz, iPadhez vagy Android telefonhoz illetve tablethez való csatlakoztatáshoz, profi elrendezés, Smart Mixing, USB tápegység, beépített hangkártya
139 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIO960d1
4,4
Numark DJ2GO2 Touch
DJ kontroller - Ultrakompakt kétcsatornás DJ vezérlő, érintésre kapacitív jog alkalmas scratching-ra, beépített hangkártya (1/8“ kimenet + 1/8“ fejhallgató kimenet), navigációs gomb, csatorna + master gain, hangerő gombok, USB plug & play kapcsolat PC / Mac-hez, SW Serato DJ Intro a csomagban (regisztráció után), stream támogatás a TIDAL és soundcloud. com, más márkák DJ SW-vel való használatának lehetősége
27 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NUM015e4
5,0
Hercules DJControl Inpulse 300 MK2
DJ kontroller 16 gumipárna, 8 üzemmód, jogkerekek scratcheléshez, Serato DJ Lite és DJUCED szoftverek mellékelve, kompakt kialakítás, világos háttérvilágítás
72 000 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HR0113
5,0
Numark Mixtrack Pro FX
DJ kontroller - 2 csatornás DJ vezérlő integrált audio interfésszel, nagy 6” (15,2 cm) jóga, nagy, 100 mm-es hangmagasság-szabályzó csúszkák a sebesség pontos beállításához (+/- gombok), gombok az azonnali loopinghoz, teljes 3 fázisú EQ szűrőgombbal, 16 teljesítménytábla a jelekhez való hozzáféréshez, loop, darabok és minták, 24 bites audio interfész sztereó RCA kimenettel, mikrofon 1/4“ bemenet és fejhallgató 1/4“ +1/8“ kimenet, A Serato DJ Lite + Prime Loops remix eszközkészlet, USB tápegység
88 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NUM015e2
4,0
Hercules DJControl Inpulse 200 MK2
DJ kontroller - a futókerekek átmérője: 90 mm, fő hangszóró kimenet: 2 RCA csatlakozó, fejhallgató kimenet: 3,5 mm-es sztereó mini-csatlakozó, hangfelbontás: 44.1 kHz / 24-bit
Leárazás -9 %
43 890 Ft 47 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HER011b
4,9 10×
Numark Mixtrack Platinum FX
DJ kontroller - 4 csatornás DJ vezérlő integrált audio interfésszel, nagy 6 ”(15,2 cm) jóga beépített színes kijelzőkkel, nagy, 100 mm-es hangmagasság-szabályzó csúszkák a sebesség pontos beállításához (+/- gombok), FX egység, gyors hozzáféréssel az effektekhez és a vezérlőkarhoz, gombok az azonnali hurokhoz, teljes 3 fázisú EQ szűrőgombbal, 16 teljesítménytábla a jelekhez való hozzáféréshez, hurkok, darabok és minták, 24 bites audio interfész sztereó RCA kimenettel, mikrofon 1/4 “bemenet és fejhallgató 1/4“ +1/8 “kimenet, A Serato DJ Lite + Prime Loops remix eszközkészlet, USB tápegység (kábel mellékelve)
110 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: NUM015e3
DENON DJ SC LIVE 4 - DJ kontroller Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
DENON DJ SC LIVE 4
DJ kontroller - különálló DJ-vezérlő 4 lejátszóval, 7"-os érintőképernyővel, beépített hangszórókkal és Wi-Fi-vel
478 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUDI08Dsc4
4,7
Pioneer DDJ-REV1
DJ kontroller - kétcsatornás battle okos DJ vezérlő Serato Lighthoz
Leárazás -18 %
114 790 Ft 139 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIO960k
DENON DJ PRIME GO - DJ rendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
DENON DJ PRIME GO
DJ rendszer - 2 deck, 7"-es érintőkijelző, effekt egység, ENGINE OS rendszer, USB port, SD kártya nyílás, 24 bites mélység, WiFi, 2x combo XLR bemenet, 2x XLR kimenet, 2x 6,3 mm-es jack kimenet, RCA AUX sztereó bemenet, RCA sztereó kimenet, 6,3 mm-es fejhallgató kimenet, akkumulátor működés
477 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUDI08Dc1
Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT - DJ kontroller Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT
DJ kontroller - 4 csatornás DJ-kontroller Rekordboxhoz és Serato DJ Pro-hoz, integrált hangkártya, háttérvilágítású kezelőszervek, Serato Pitch 'n Time DJ szoftverrel, Serato FX Pack, kimenetek: 2x RCA
303 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PIO960e1gt
4,4 10×
Pioneer DDJ-200
DJ kontroller - hordozható, USB-be és mobilhoz, 8 pad, hangszínszabályozó, szűrő, Bluetooth, háttérvilágítású vezérlőelemek, kompatibilis a WeDJ, rekordbox, djay, edjing Mix szoftverekkel, analóg kimenet nélkül
81 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIO960b
Hercules DJControl Inpulse T7
DJ kontroller - bakelitlemez átmérője: 7"/17,8 cm, 2 pár Master output (hangszóró): 2× XLR + 2× RCA, 2 fejhallgató kimenet: 6,35 mm-es sztereó jack + 3,5 mm-es sztereó mini jack, mikrofon bemenet: 6,35 mm-es jack (szimmetrikus), hangfelbontás: 44,1 kHz/24-bit
Leárazás -8 %
257 890 Ft 279 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HER011a
4,4
Hercules DJ Control Starlight
DJ kontroller - 2 csatornás, 24 bit/44,1 kHz, 2x RCA, 3,5 mm jack, Serato Dj Lite
29 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HER004j
5,0
RELOOP Ready
DJ kontroller - hangkártyával, nagy, háttérvilágítású RGB padok, két effektegység, egy pár RCA kimenet, 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenet
98 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RLP002k
RELOOP BeatPad 2
DJ kontroller - 16 nyomásérzékeny dob Pad, 2 csatornás DJ mixpult, kompatibilis az összes iPad-el Lighting csatlakozóval (iOS 6 vagy újabb), Android 5 eszközök és Mac OSX, Bemenet: 1x RCA, 1xMic Jack 6.3 mm TS, Kimenet: 2x Balanced XLR (Master Out), 1x RCA (Master Out), 1x Headphone Jack 6.3 mm TRS, 1x Headphone Jack 3.5 mm
185 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RLP002a
4,8 17×
Pioneer DJ DDJ-FLX4
DJ kontroller - 2 csatornás DJ kontroller a Rekordbox és a Serato DJ Lite / Pro számára, Bluetooth, lehetőség a PC-hez, Mac-hez, iPhone-hoz, iPadhez vagy Android telefonhoz illetve tablethez való csatlakoztatáshoz, profi elrendezés, Smart Mixing, USB tápegység, beépített hangkártya
132 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PIO960d1
4,0
Hercules DJControl Inpulse 200 MK2
DJ kontroller - a futókerekek átmérője: 90 mm, fő hangszóró kimenet: 2 RCA csatlakozó, fejhallgató kimenet: 3,5 mm-es sztereó mini-csatlakozó, hangfelbontás: 44.1 kHz / 24-bit
41 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HER011b
DENON DJ LC6000 PRIME
DJ kontroller - bővítő az SC6000, SC6000M, SC5000 és SC5000M lejátszókhoz, 8,5"-os érintőképernyős jogwheel központi kijelzővel, 8 megvilágított pad, USB
239 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUDI08Dc7
RELOOP NEON
DJ kontroller - vezérlőpad
40 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RLP002f
DENON DJ PRIME 4+ - DJ rendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
DENON DJ PRIME 4+
DJ rendszer - professzionális standalone DJ rendszer, 4 csatorna, 10'' érintőképernyő, Wi-Fi, Bluetooth, SATA slot, Engine DJ
944 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUDI08Dc8
5,0
MWM Phase Essential
DJ kontroller - vezeték nélküli kontroller, kompatibilitás: DVS, lemezjátszók és DJ kontrollerek, munka bővítése és megkönnyítése szoftverekkel, mint például: Searto DJ, Virtual DJ, Rekordbox, akkumulátor-üzemidő: akár 10 óra, párosítás: akár 2 km, a csomagban: két jeladó, 1 jelvevő, kábelezés
133 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 03. 28.
Termékkód: MWMa01
4,8 16×
Numark Party Mix MKII
DJ kontroller - 2-csatornás, 3,5 mm-es jack főkimenet, LED fényshow 5 móddal, jog-ok scratch funkcióval, filter knob minden csatornához, effekt padok, cue, loop és sample, 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenet, Serato DJ Lite
42 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 21.
Termékkód: NUM015e6
5,0
Numark Party Mix Live
DJ kontroller - 2-csatornás, 3,5 mm-es jack főkimenet, LED fényshow 5 móddal, jog-ok scratch funkcióval, filter knob minden csatornához, effekt padok, cue, loop és sample, 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenet, beépített hangszórók, Serato DJ Lite
60 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 05.
Termékkód: NUM015e7
3,0
Gemini GMX
DJ kontroller - professzionális kompakt DJ rendszer, amely két USB lejátszóból / MIDI vezérlőből és keverőpultból áll
132 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 04. 01.
Termékkód: GEMIc15

DJ kontrollerek

A DJ kontrollerek kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DJ kontrollerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább DJ kontrollerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb DJ kontrollerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: DJ kontrollerek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ