Akvizice ApF HU ApF HU

Mikrohullámú sütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Elhelyezés
Szabadon álló
(91)
Beépíthető
(92)
Belső kapacitás
Szín
Bézs
(3)
Fehér
(30)
Fekete
(101)
Piros
(2)
Rozsdamentes acél
(34)
Külső magasság
24,3 cm
59,5 cm
-
Külső szélesség
43,9 cm
59,6 cm
-
Külső mélység
26,2 cm
57 cm
-
Vezérlés
Tekerőgombok
(55)
Nyomógombos
(84)
Érintőképernyős
(69)

A mikrohullámú sütő hatalmas mennyiségű munkát képes megtakarítani a főzés során. Főleg ha a mikrót a felhasználás célja szerint válasszuk. Az általánosan elérhető mikrohullámú sütők képesek melegíteni, grillezni, sütni, olvasztani, párolni, emellett néhány tevékenység kombinálására is képesek. Mit vársz el a saját mikrohullámú sütődtől?

Tovább

Hogyan működik a mikrohullámú sütő, és milyen előnyökkel jár?

A mikrohullámú sütő manapság szinte nélkülözhetetlen eszköz. A mikró vízmolekulák elvén működik, amelyek mikrohullámoknak kitéve gyorsan rezegni kezdenek. Ennek során hatalmas mennyiségű hőenergiát szabadítanak fel, amely felmelegíti az ételt. Milyen előnyei vannak a mikrohullámú sütőnek?

  • Az ételkészítés sebessége.
  • Minimális mennyiségű edény használata.
  • Elfogadható energiafogyasztás.
  • Számos további funkció.
  • Csak egy kis hely kell az elhelyezéshez.

i

Miért forog az étel a mikrohullámú sütőben?

A mikrohullámú sütőben lévő ételek azért forognak, mert a sütőtérben a falakról visszaverődő mikrohullámok hatására állóhullámok keletkeznek, ahol maximum és minimum értékeket érnek el. Ezek azok a helyek, ahol a mikrohullámok felerősítik vagy tompítják egymást. Ha az étel nem forogna a mikrohullámú sütő belsejében, akkor a maximumokban megégne, a minimumokban pedig nem melegedne.

Gondolkozz a mikrohullámú sütő elhelyezésén - beépített vs. különálló mikró.

Vásárlás előtt mindenekelőtt győződj meg arról, hogy hová fogod elhelyezni a mikrohullámú sütőt - a beépített mikró nagyszerű kiegészítője egy egységes konyhának, míg a különálló mikrohullámú sütő költséghatékonyabb és szinte bármelyik konyhába illik.

Különálló mikróhullámú sütő

A különálló mikrohullámú sütő az egyik leggyakrabban használt lehetőség. Mivel a mikrohullámú sütő szabadon áll a konyhapulton, a kiválasztásakor célszerű a dizájnra is gondolni.


  • Elfogadható méretűek.
  • Alacsony tömeggel büszkélkednek.
  • Szinte bárhol elhelyezhetőek
  • Könnyen kezelhetőek.
  • Megfizethetőek.
  • Karbantartási igényük picit magasabb
  • Látható a mikrohullámú sütő teste.

A mikrohullámú sütőt soha nem szabad a hűtőszekrény vagy a fagyasztó tetejére helyezni, mert a hűtőszekrény/fagyasztó hűti, a mikrohullámú sütő pedig melegíti, így szükségtelenül növeli az összes készülék energiaköltségét.

Beépíthető mikrohullámú sütő

A beépíthető mikrohullámú sütők egyre népszerűbbek, különösen a modern dizájnos konyhákban. A kiválasztáskor alaposan ellenőrizd a beépíthető mikrohullámú sütő méreteit, hogy az elférjen az általad előre meghatározott helyen.

  • Egységesítik a konyha megjelenését.
  • Nem foglalnak extra helyet.
  • Könnyebben karbantartható.
  • Gyönyörű modern kialakításúak.
  • Valamivel magasabb az áruk.
  • Szükségük van egy helyre, a szellőzéshez.

Egységben az erő - mikrohullámú sütő és tűzhely szettek

Amennyiben szeretnél egy beépíthető sütőt és egy beépíthető mikrohullámú sütőt is a konyhádba, akkor mindenképpen nézz körül a beépített tűzhely és mikrohullámú sütő szettjeink között ahol egységes kivitelezésű modellek közül válogathatsz.

Főbb funkciók szerinti felosztás - alap vagy multifunkciós mikrohullámú sütő?

A kívánt funkcióktól függően létezik monofunkciós, bifunkciós vagy multifunkciós mikrohullámú sütő.

  • A monofunkciós mikrohullámú sütő csak melegítésre vagy kiolvasztásra alkalmas, mivel csak mikrohullámokat használ. Bonyolultabb feladatokra nem alkalmas, de alacsonyabb összegért beszerezhető.
  • A bifunkciós mikrohullámú sütő lehetővé teszi az alapfunkciók mellett a grillezést vagy a sütést.
  • A multifunkciós mikrohullámú sütő forrólevegővel, gőzfőzéssel vagy konvekciós sütővel is fel van szerelve. Megfontolandó, hogy kihasználod-e ezeket a funkciókat, mivel ezek a mikrók költségesebbek, mint a többi mikrohullámú sütők.

i

A mikrohullámmal rendelkező beépíthető sütők helyet és pénzt takarítanak meg

A mikrohullámmal felszerelt beépíthető sütő nagyszerű választás, ha helyet szeretnél megtakarítani, és mindkét készüléket egyszerre szeretnéd használni. A mikrohullámú funkciónak köszönhetően élvezheted a gyors ételkészítést vagy a gyors kiolvasztást.

A grill funkcióval ellátott mikrohullámú sütő az egyik legnépszerűbb modell

A grill funkcióval ellátott mikrohullámú sütők nemcsak melegíteni tudják az ételt, hanem egy fűtőspirál segítségével grillezni és megsütni is - ez az egyik legnépszerűbb bővített funkció. A mikrohullámú sütő teljes mértékben helyettesítheti a hagyományos sütő grillezőjét. Ha azonban csak az ételt szeretnéd felmelegíteni vagy kiolvasztani, akkor kínálatunkban található grill funkció nélküli mikrohullámú sütő. Lehetőség nyílik a kínálatunkból különálló és beépíthető grill funkcióval ellátott mikrohullámú sütők közül választani.

A meleglevegős mikrohullámú sütők tökéletesek minden ételhez

A meleglevegős mikrohullámú sütők nemcsak arról gondoskodnak, hogy az ételek gyorsabban és egyenletesebben süljenek meg, hanem arról is, hogy az ízek tökéletesen egyesüljenek. A meleglevegős mikrohullámú sütők már a hagyományos sütőket váltják fel, így megfelelő megoldást jelentenek, ha nincs elég hely, vagy egyszerűen csak egy kisegítőre van szükséged a nyaralódban. A meleglevegős mikrohullámú sütők között ugyanúgy választhatunk szabadonálló illetve beépíthető mikrók közül

Többcélú vagy egyszerű mikrohullámú sütő? Mindkét esetben kövesd ezt az 5 paramétert

Még ha csak egy egyszerű mikrohullámú sütő iránt érdeklődsz, akkor is meg kell felelnie az alapvető paramétereknek.

  1. Teljesítmény: A mikrohullámú sütő teljesítménye az ételek elkészítésének hosszát befolyásolja. Amennyiben a mikrohullámú sütő grill vagy forró levegő funkcióval is rendelkezik, akkor a teljesítmény akár 2000 W fölé is emelkedhet. A mikrohullámú sütő esetében a nagyobb teljesítmény és a több funkció mindig előnyösebb.
  2. Energiafogyasztás: A mikrohullámú sütő energiafogyasztása határozza meg a működés közbeni teljes energiafogyasztást. Ez általában 1000 és 3000 watt között mozog, és minél több funkcióval rendelkezik a mikrohullámú sütő, annál nagyobb az energiafogyasztása.
  3. Forgótányér mérete: A forgótányér mérete különösen fontos, ha például pizzát vagy különféle süteményeket szeretnél sütni a mikrohullámú sütő segítségével. A méretek 24 és 40 cm között mozognak, a legkisebbek elegendőek a normál melegítéshez.
  4. Űrtartalom: A mikrohullámú sütő űrtartalma általában 17 és 30 liter között mozog, de a nagy, 40 literes mikrohullámú sütők is jelen vannak a piacon, hiszen nagyobb lakomákhoz vagy a puszta melegítésen kívüli egyéb feladatokhoz is alkalmasak.
  5. Ajtó nyitódása: A mikrohullámú sütő ajtaja klasszikusan oldalra nyílik - balra vagy jobbra, preferenciától függően. A modernebb mikrohullámú sütők azonban lefelé nyíló pántos ajtóval is rendelkeznek.
mikrovlnná trouba Samsung mikrovlnka Samsung

Válaszd ki a mikrohullámú sütő ajtajának nyitódását a jövőbeli helyének függvényében.

A kis mikrohullámú sütők térfogata körülbelül 14 liter, ami nagyjából 28 × 45 × 39 cm-es méretnek felel meg. Még egy mini mikrohullámú sütő is alkalmas a hagyományos melegítésre, hiszen egy egész csirkét is könnyedén megmelegíthetsz benne.

A mikrohullámú sütő üzemeltetése még sosem volt ilyen egyszerű

Miután kiválasztottad a legfontosabb paramétereket, ideje kiválasztani a mikrohullámú sütő vezérlését.

  • A manuális vezérlés egy forgótárcsa, amellyel könnyen beállítható a kívánt program és annak hossza.
  • Az elektronikus vezérlés, más néven az arany középút minden funkciót és értéket digitális formában jelenít meg.
  • Az érintőképernyő az egyik legfejlettebb kezelőszerv. Készülj fel a minimalizált mennyiségű gombokra és az áttekinthetőségre.

Műanyag vagy rozsdamentes acél? A mikrohullámú sütők leggyakrabban ebből a két anyagból készülnek

A mikrohullámú sütő gyártásához leggyakrabban használt anyagok a műanyag és a rozsdamentes acél. A műanyag mikrohullámú sütő olcsóbb megoldás, kevésbé időtálló és átlagos használathoz elegendő. A rozsdamentes acélból készült mikrohullámú sütők azonban jobb minőségűek, általában tartósabbak és formatervezés területén is kifinomultabb, de ezek miatt drágábbak is.

  • A mikrohullámú sütő felülete lehet matt vagy fényes - a matt felületű mikrohullámú sütőt könnyebb karbantartani, és nem látszanak rajta az ujjlenyomatok.

A mikrohullámú sütő nélkülözhetetlen segítővé válik a 10 fejlett funkciónak köszönhetően.

A mikrohullámú sütő az alapfunkciók mellett olyan fejlett funkciókat is kínál, amelyek sokkal magasabb szintre emelik a mikrót.

  1. Az automatikus programok előre beállított ideig melegítik az ételeket/italokat.
  2. A gyerekzár megakadályozza, hogy a kicsik véletlenül elindítsák a mikrohullámú sütőt.
  3. A crisp funkció a "ropogós pirítás" funkciót jelenti. Kiválóan alkalmas sült krumpli vagy pizza elkészítéséhez.
  4. A gyors kiolvasztás (Jet Defrost) többszörösére csökkenti az ételek kiolvasztásához szükséges időt.
  5. A 3D mikrohullám-elosztó rendszer biztosítja a mikrohullámok egyenletes eloszlását, így garantálva az élelmiszerek optimális felmelegedését.
  6. Az automatikus tisztítási ciklus alkalmas a szagok és szennyeződések eltávolítására a mikrohullámú sütő belső faláról.
  7. Az automatikus receptek funkció több előre beállított receptet tartalmaznak, amelyek közül választhatsz.
  8. A speciális belső felületkezelés ellenállóbb az égett darabok vagy folyadékok okozta foltokkal szemben.
  9. A forró levegő, amely a mikrohullámú sütőben kering segít elegyíteni az összes ízt, és felgyorsítja az étel elkészítését.
  10. A párolás a főzés egészséges módja, mely akár kétszer annyi vitamint őriz meg az ételben

i

Szereted a modern technológiát? Akkor bizonyára érdekelni fog az intelligens mikrohullámú sütő

Az intelligens mikrohullámú sütő a legmodernebb technológiákat rejti, amelynek segítségével virtuális asszisztensen keresztül hanggal vezérelheted. WiFi-n keresztül csatlakozik.

A mikrohullámú sütő és a stílus - a klasszikus, modern és retró megjelenés a népszerű

A stílusos mikrohullámú sütőket mindenki szereti, aki szép megjelenésű és egységes konyhát szeretne. Általában stílusos mikrohullámú sütők modern rozsdamentes acél, ezüst, klasszikus fehér vagy elegáns fekete színben kaphatóak, így mindenki számára van miből választani. De találhatsz merész darabokat, mint például retro mikrohullámú sütőt vagy élénk színű árnyalatokban, akár piros mikrohullámú sütőt is.

A mikrohullámú sütő tartozékok biztosan jól jönnek majd

A mikrohullámú sütő tartozékok magasabb szintre emelhetik a mikrót.

  • Az üveg forgótányér általában az alapfelszereltség részét képezi, de lehetőséged van újat vásárolni, ha szeretnél egy tartalékot.
  • Az ételfedél megakadályozza, hogy az ételek bepiszkolják a mikrohullámú sütő belsejét, és melegítés közben kifröccsenjenek vagy kibuggyanjanak.
  • A grillrács a forgótányéron helyezkedik el, így mindkét oldalról lehetővé teszi a sütést (grillrácsos mikrohullámú sütő esetén).
  • A tepsi alkalmas sütési funkcióval rendelkező mikrohullámú sütőkhöz, ahol biztosítja az étel optimális pirulását.
  • A crisp tányér/tepsi crisp funkcióval rendelkező mikrohullámú sütőkhöz való, és mindkét oldalon ideális hőeloszlást biztosít.
  • A crisp tartó egy fogantyú, amely megkönnyíti a crisp tányér kihúzását a mikrohullámú sütőből.
  • A pároló edény még azoknál a mikrohullámú sütőknél is alkalmas párolásra, amelyek nem rendelkeznek ezzel a funkcióval.

Még mindig nem tudod, milyen mikrohullámú sütőt válassz? Akkor olvasd el a Milyen mikrohullámú sütőt vegyek című cikkünket, amelyből minden szükséges információt megtudhatsz.

A tiszta mikrohullámú sütő elengedhetetlen a hosszú élettartam eléréséhez

A mikrohullámú sütő karbantartása nagyon fontos, mivel az elektromos töltés magához vonzza a port, amely a szellőzőn keresztül bejuthat és tönkre teheti a mikrót. A poron kívül vigyázni kell a zsírral is, amely szinte minden alkalommal megjelenik, amikor főzöl. A mikrohullámú sütő karbantartásához mindössze egy rongyra, egy kendőre és általános tisztítószerekre van szükséged.

Fém és bizonyos műanyagok semmilyen körülmények között nem kerülhetnek a mikrohullámú sütőbe.

Szinte mindenki tudja, hogy a mikrohullámú sütőbe semmiképpen sem kerülhet fém, ezért mindig győződj meg arról, hogy a főzőedényen nincsenek fémdíszek, amelyek tönkre tehetik mikrohullámú sütőt. Mi a helyzet más anyagokkal?

Anyag Alkalmasság melegítéshez
Műanyag Ellenállónak, és megfelelőnek kell lennie 140 °C-ig történő melegítéshez.
Üveg Lehetőleg hőálló legyen, és semmiképpen sem legyen díszített.
Porcelán Nem tartalmazhat fémdíszítéseket.
Alumínium Használható, de nem érhet hozzá a mikrohullámú sütő falához.
Kerámia Csak akkor alkalmas, ha zománcozott és repedésmentes.
Papír Csak rövid ideig és alacsony hőmérsékleten használható.

Szeretnél egy kicsit spórolni? Tekintsd meg az akciós mikrohullámú sütők kinálatunkat.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Candy CMWA20SDLW Szállításra kész > 5 db
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26,2 × 45,2 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
24 690 Ft

2.
LG MH6535GIS Szállításra kész > 5 db
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 25 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 29,2 cm, kiolvasztás, grill, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,2 × 47,6 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22,8 × 32,2 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé)
48 990 Ft

3.
CANDY CMWA20SDLB Szállításra kész > 5 db
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26,2 × 45,2 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft

Még több
183 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Home MWO-M171 Black - Mikrohullámú sütő
Típusok
4,5 101×
Home MWO-M171 Black
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, térfogat: 17 l, mikrohullámú fűtőteljesítmény: 700 W, teljesítményszintek száma: 6, tányérméret: 24,5 cm, kiolvasztás funkció, időzítő: 30 perc, kábel hossza 100 cm, szín: fekete
Szuper ár
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_MWO_M171B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 147×
LG MH6535GIS
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 25 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 29,2 cm, kiolvasztás, grill, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,2 × 47,6 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22,8 × 32,2 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé)
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGT001
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,1
Whirlpool AMW 730 IX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 2300 W, belső térfogat 31 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 32,5 cm, 3D mikrohullám-elosztó rendszer, kiolvasztás, grill, crisp pirítás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, lefelé nyíló ajtó, külső méretek 38,5 × 59,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20 × 40,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
138 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBT6751o
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
Bosch BFL634GS1
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1220 W, belső térfogat 21 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, kiolvasztás, időzítő, automatikus programok, grill nélküli, gyors olvasztás, kerámia aljjal és inverter, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
215 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBT6501c
CANDY CMWA20SDLB - Mikrohullámú sütő
Típusok
4,5 21×
CANDY CMWA20SDLB
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26,2 × 45,2 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANMW035
4,0 11×
SIGURO MO-B150B Cook
Mikrohullámú sütő - 1200 W teljesítményfelvétel, 20 l űrtartalom, mikrohullámú teljesítmény: 700 W, 8 program, 24,5 cm átmérőjű tányér, egyenletes mikrohullám eloszlás, elegáns akril felület, súly szerinti kiolvasztás funkció, max. 95 perces időzítő, forgótányér, hangjelzés, gyorsan felmelegedő 100%-os teljesítmény 30 másodperc alatt, időzítő funkció, rozsdamentes acél belső - könnyű karbantartás, gyerekzár, balra nyíló ajtó - nyomással, 600 × 362 × 300 mm-es nyílásba alkalmas, belső méretek: 315 × 198 × 297 mm, külső méretek: 595 × 315 × 382 mm (kerettel), kábel hossza 100 cm, tömeg: 12,5 kg, 3 év garancia
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_MO_B150B
Home MWO-M171 White - Mikrohullámú sütő
Típusok
4,5 101×
Home MWO-M171 White
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, térfogat: 17 l, mikrohullámú fűtőteljesítmény: 700 W, teljesítményszintek száma: 6, tányérméret: 24,5 cm, kiolvasztás funkció, időzítő: 30 perc, tápkábel hosszúsága: 100cm, szín: fehér
Szuper ár
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_MWO_M171W
4,7 18×
CANDY MIC 201 EX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 20 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, meleg levegő, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 34,35 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
49 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMW007
Siguro MO-B130B Element - Mikrohullámú sütő Típusok
4,6 92×
Siguro MO-B130B Element
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, teljesítménye 1050 W, kapacitása 20 l, mikrohullámú fűtőteljesítmény 700 W, teljesítményszintek száma: 5, tányérméret 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő max. 35 perc, forgó tányér, hangjelzés, kábel hossza 100 cm, színe fekete, 3 év garancia
Szuper ár
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_MO_B130B
Siguro MO-B130S Element - Mikrohullámú sütő Típusok
4,6 92×
Siguro MO-B130S Element
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, felvett teljesítmény 1050 W, kapacitás 20 l, mikrohullámú fűtőteljesítmény 700 W, teljesítményszintek száma: 5, tányérméret 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő max. 35 perc, forgó tányér, hangjelzés, kábel hossza 100 cm, ezüst színben, 3 év garancia
Szuper ár
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_MO_B130S
CANDY CMW20SMB - Mikrohullámú sütő
Típusok
4,6 27×
CANDY CMW20SMB
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 25,8 × 43,9 × 35,7 cm (Ma×Sz×Mé)
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANMW037
4,9
SHARP YC-MS31ES
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1450 W, belső térfogat 23 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, speciális belső felület, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 29,3 × 48,5 × 41 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20,6 × 32,8 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
44 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHMI035
4,7 23×
BOSCH FFL023MS2
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26 × 44,2 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 18 × 28 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé)
64 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOMIKRO12
4,5 10×
ECG MTD 2072 GSE
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1200 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, grillteljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, kiolvasztás, grill, időzítő és gyerekzár, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26,2 × 45,2 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
51 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV2216z
4,3
SHARP YC-MS01ES
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1270 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 2,55 cm, kiolvasztás, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 25,8 × 44 × 34,4 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 30,4 × 30,6 × 34,4 cm (Ma×Sz×Mé)
29 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHMI046
Candy CMWA20SDLW - Mikrohullámú sütő Típusok
4,5 21×
Candy CMWA20SDLW
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26,2 × 45,2 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANMW036
4,3
WHIRLPOOL WMF250G
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 25 l, 9 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 28,4 cm, kiolvasztás és grill, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 39 × 59,4 × 37,9 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22 × 34 × 37,9 cm (Ma×Sz×Mé)
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMW053
5,0 26×
GORENJE BM201AG1X
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1250 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,8 × 59,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 21,8 × 29,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
57 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMW018
4,0
BOSCH BFL550MS0 Serie 4
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1450 W, belső térfogat 25 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 31,5 cm, időzítő, grill nélküli és gyors olvasztás, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 36,9 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20,8 × 32,8 × 36,9 cm (Ma×Sz×Mé)
123 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOMIKRO9
CANDY CMW20SMW - Mikrohullámú sütő Típusok
4,6 27×
CANDY CMW20SMW
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 25,8 × 43,9 × 35,7 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANMW038
4,8 286×
SAMSUNG MS23F301TAS/EO
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 28,8 cm, grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,5 × 48,9 × 37,4 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 21,1 × 33 × 37,4 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
43 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV2192u
5,0
Beko Beyond BMGB25332BG
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 25 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W forró levegő teljesítmény 0 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 3,15 cm, grill és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,8 × 59,5 × 40 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20,6 × 32,8 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEMW017
4,7
ELECTROLUX 600 FLEX Grill EMS4253TEX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1400 W, belső térfogat 25 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, grill és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,8 × 59,5 × 37,7 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMW006
4,8 138×
LG MS23NECBW
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 23 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 29,2 cm, kiolvasztás, gyerekzár, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,2 × 47,6 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22,8 × 32,2 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
50 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGT003

Mikrohullámú sütők

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...

Mikrohullámú sütők

A Mikrohullámú sütők kategóriában összesen 183 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mikrohullámú sütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mikrohullámú sütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mikrohullámú sütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mikrohullámú sütők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ