LEGO® készletek életkor szerint

LEGO® készletek érdeklődés szerint: mindenki megtalálhatja a megfelelőt

LEGO® DUPLO®
Kezdd az építkezést a nagyobb LEGO® DUPLO® építőkockákkal

LEGO® DUPLO® készletek

A LEGO® DUPLO® építőkészletet a legfiatalabb építők számára tervezték, hogy játszás közben gyakorolják és fejlesszék az építési és játszáskészség alapjait. A LEGO® DUPLO® építőkészlettel a gyerekek 1,5 éves kortól 5 éves korig szórakozhatnak. Játszás közben imádni fogják az aranyos LEGO® állatokat és a LEGO® DUPLO® figurákat, amelyek különböző karakterekké alakulnak át, DUPLO® vonatot vagy egyszerű LEGO® DUPLO® házat építhetnek. A LEGO® DUPLO® építőelemeit kifejezetten a könnyű és biztonságos kezelést szem előtt tartva tervezték, így még a kezdő építők kis kezei is könnyedén megbirkóznak velük.

Bővebben
LEGO® Classic
Végtelen inspiráció - építkezz a saját fantáziád szerint

LEGO® Classic készletek

A LEGO® Classic egy sokoldalú építőkészlet, amely teret ad a gyermekek kreativitásának. Az építőelemek rengeteg színben, formában és méretben kaphatók, így a gyerekek szabadjára engedhetik fantáziájukat. Sok esetben egyszerű LEGO® Classic ötleteket is tartalmaznak a szórakoztató modellek megépítési útmutatójával együtt, amely minden korosztály számára meghozza a kedvet a kreatív építéshez. A LEGO® Classic készletek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megszerezzék első építési tapasztalataikat, teret adva nekik saját modelljeik tökéletesítéséhez és bővítéséhez, valamint az alapvető építési önbizalom kialakításához.

Bővebben
LEGO® Architecture
BEMUTATÓ

LEGO® A világítótorony fényén túl

A LEGO tervezői igazán kitettek magukért az új motorizált világítótorony készlettel. Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az egyik legjobban kinéző készlet. Természetesen Sandro Quattrinit is dicséret illeti - aki a világítótorony alapjául szolgáló eredeti modell tervezője. A LEGO Ideas sorozat részeként a világítótornyot egy rajongó készítette, és a teljes közösség jelentős támogatását követően került be a hivatalos forgalmazásba. Nézzük meg tehát, hogy mivel is érdemelte ezt ki.

Bővebben
LEGO® Architecture
Az utazás és az építészet szerelmeseinek

LEGO® Architecture készletek

Ha lelkes utazó vagy, aki érdeklődik a világ híres épületei, történelmi nevezetességei és városképei iránt, akkor a LEGO® Architecture építőszett segítségével otthonod kényelméből is valóra válthatod az utazással kapcsolatos álmaidat. A készletek elemeiből a kezed alatt épülhetnek meg az egyes LEGO® helyszínek, épületek, műemlékek vagy akár egész városok. Az egyedülálló, gyűjthető modellek biztosan méltó helyet találnak majd maguknak az otthonodban vagy az irodában, a mellékelt füzetnek köszönhetően pedig rengeteg érdekes információt is megtudhatsz az egyes épületekről.

Bővebben
LEGO® Ideas
Élvezd a koncentráció szórakoztató pillanatait

LEGO® Ideas készletek

A LEGO Group lehetőséget adott a hűséges rajongóinak arra, hogy megtervezhessék saját modelljeiket. A közösség által leadott több ezer szavazatot követően a márka kiválasztotta és legyártotta a rajongók által megálmodott modelleket, azokat, amelyek a legtöbb támogatást és szavazatot kapták. Ennek eredményeként született meg a LEGO® Ideas termékcsalád, amely a játszáshoz és a kiállításhoz használható modellek változatos választékát tartalmazza, mint például a LEGO® űrállomás, a Sesame Street, a LEGO® zongora, írógép és még sok más eredeti modell.

Bővebben

Újdonságok a LEGO® világából

Az új LEGO® készletek között mindenki számára van valami. A mi kedvencünk a Star Wars világának ikonikus X-wing vadászgépe. Az X-wing első változata 1999-ben jelent meg a piacon. Ma már a gyűjtők az eredeti ár akár hússzorosát is hajlandóak kifizetni érte. Ha tehát a Star Wars világának rajongója vagy, a Halálcsillagot elpusztító vadászgép új változata szinte kötelező darab.

 

 

 

 
LEGO® újdonságok