Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

Minerva M85V

Termékkatalógus
Minerva M85V
4,0 1 értékelés
Varrógép 23 féle öltés, 4 lépéses gomblyuk, meg a hossza 0-4 mm, 0-5 mm öltésszélesség automatikus tűbefűző, Szálvágó
Kód:  MINSM0005 Termékszám:  M85V

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Minerva M85V

Varrógép, amelyek képesek legyőzni bármilyen kihívás, amikor varrás. Egy egyszerű eljárás közül választhat 23 típusú alap öltéseket, és ott is állítható öltés hossza és szélessége, illetve annak lehetőségét, hogy a varrás dvoujehlou. Hála 800 percenkénti fordulatszámot, és elegendő csavaró nyomaték kérjük még a legnehezebb és szövetek. Vannak is választó szálfeszítő, automatikus tűbefűző és szálvágóval. Handy helper is beépített világítás, irányváltó kar vagy tekercs tekercselő az alsó szál.

A készülék tartalmaz egy összecsukható fogantyú hordozó, orsó a tűvel, tűk, orsók és egyéb kiegészítők szükség ahhoz, hogy az induláshoz azonnal varrni.

Paraméterek

Funkciók
Auto tűbefűző, Auto szálvágás, Orsótekercselés, Dupla tűs varrás, Öltéshossz beállítás, Öltésszélesség beállítás, Világítás Kész!
Öltés típusok száma
23 Kész!

Funkciók

Funkciók
Auto tűbefűző, Auto szálvágás, Orsótekercselés, Dupla tűs varrás, Öltéshossz beállítás, Öltésszélesség beállítás, Világítás Kész!

Tulajdonságok

Öltés típusok száma
23 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Minerva M85V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Minerva M85V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Minerva M85V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Minerva M85V.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ