Shop roku 30 dnů na vrácení

Mini kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(17)
Kapszulás
(27)
Karos
(9)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(17)
Időzítő
(5)
Két csésze készítése egyszerre
(14)
Ital készítése egy gombnyomással
(38)
Felhasználói profilok
(3)
Automatikus kikapcsolás
(45)
Kedvenc italok beállítása
(10)
Ital típusa
Espresso
(51)
Tejes kávéitalok
(22)
Jeges kávé
(8)
Filteres kávé
(4)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(2)
Víztartály
(52)
Nyomásmérő/manométer
(3)
Beépített kávédaráló
(17)
Kijelző
(18)
Tejadagolás
(16)
Őrölt kávé tartó
(4)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(4)
Érintésmentes kijelző
(1)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(16)
Manuális gombok
(26)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(13)
Tejrendszer
(3)
Tejestömlő
(8)
Kiegészítő tejhabosító
(3)
Tejes megoldás nélkül
(15)
Szűrés

Ha kávérajongó vagy, nem kell mondanunk, mennyire fontos a tökéletes kávé. Ezért van mini kávéfőző kínálatunk, amely a végső élvezetet egyenesen az otthonodba hozza. Akár a kapszulás kávé rajongója vagy, akár az automata gépeket imádod, vagy éppen a hagyományos karos kávéfőző gépeket részesíted előnyben, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy a lehető legjobban kiélvezd a kávézási rituálédat. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit tudnod kell.

Tovább

Mini kávéfőző sokféle változatban

A mini kávégép nagyszerű választás azok számára, akik kompakt módon szeretnék élvezni a minőségi kávét. A piacon számos mini kávéfőző típus létezik, amelyek kialakításukban, funkcióiban és a kávé elkészítésének módjában különböznek egymástól. Nézzük meg együtt a legalapvetőbbeket.

  • A mini kapszulás kávéfőző előre töltött kapszulákat használ különböző típusú és ízű kávékkal. Csak helyezd be a kapszulát a gépbe, nyomd meg a gombot, és másodpercek alatt kész is vagy. A kapszulás mini kávéfőző egyszerűen használható, gyors és kényelmes, de drágább lehet az üzemeltetése és kevésbé környezetbarát.
  • A mini automata kávéfőző lehetővé teszi, hogy a kávét a saját ízlésed szerint készítsed el. Magad állíthatod be a mennyiséget, az erősséget, a hőmérsékletet és a tejhabot. Az automata mini kávégép vagy szemes kávét, vagy őrölt kávét használ, amelyet maga őröl meg és főz le.
  • A mini karos kávéfőző az eszpresszó készítésének hagyományos módszerét alkalmazza egy kar segítségével, amelyet kézzel kell megnyomnod. Ez lehetővé teszi, hogy intenzív és erős eszpresszót készíts igazi kávékrémmel. A karos mini kávégép ideális választás az autentikus olasz kávé szerelmeseinek, de némi ügyességet és kézügyességet igényel.
  • A hordozható kávéfőző úgy lett megtervezve, hogy a lehető legkisebb és legkönnyebb legyen, így könnyen hordozható és útközben is használható. Az utazási mini kávégép általában elemmel vagy kézzel működik. Lehetővé teszi, hogy bárhol élvezhesd a kávét, de nem biztos, hogy ugyanazt az ízt és aromát biztosítja, mint az otthoni mini kávéfőző.

autós mini kávéfőző

Az autós mini kávéfőző egyszerűen csatlakoztatható az autó szivargyújtójához. Használható például a teherautóban is.

i

A mini kávéfőző sokféle kávé elkészítésére alkalmas. Legyen szó eszpresszóról, filteres kávéról, jeges kávéról vagy mindenféle tejes kávéitalról. Nem kell tehát attól tartanod, hogy a kis méret feltétlenül kevesebb választékot jelent.

Mini kávéfőző - mire kell figyelned?

Ha mini kávéfőző gépet szeretnél beszerezni, jó, ha tudod, mire kell figyelned a választáskor. A legfontosabb paraméterek közé tartozik az energiafogyasztás, a szivattyú nyomása, a víztartály kapacitása és a szemeskávé tartály kapacitása. Ezek a tényezők befolyásolják az elkészített kávé minőségét, ízét és mennyiségét.

  • A teljesítmény határozza meg, hogy a gép milyen gyorsan melegszik fel, és mennyi ideig képes fenntartani a kávéfőzéshez szükséges optimális hőmérsékletet. Minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabban melegszik fel a gép, és annál kevesebb időt kell várnod a kávédra.
  • A szivattyú nyomása befolyásolja az eszpresszón levő hab erősségét és sűrűségét. Minél nagyobb a nyomás, annál sűrűbb és gazdagabb a hab. Az ideális eszpresszó eléréséhez a szivattyú nyomásának legalább 15 barnak kell lennie.
  • A víztartály térfogata határozza meg, hogy mennyi kávét lehet egyszerre lefőzni. Minél nagyobb a tartály, annál ritkábban kell újra töltened a vizet.
  • A szemeskávé tartály kapacitása határozza meg, hogy mennyi kávészemet tud ledarálni a kávéfőző. Minél nagyobb a tartály, annál több kávét lehet egyszerre őrölni. A mini kávéfőző esetében a tartály ajánlott kapacitása 100 és 200 gramm között van.

Milyen funkciókat kínál a mini kávéfőző?

A mini kávéfőző egy kompakt, többfunkciós gép, amely megkönnyíti számodra a finom kávé elkészítését. Számos funkciót kínál, mint például az anti-drip rendszer, amely megakadályozza a kávé lecsöpögését, az időzítő, amely lehetővé teszi a főzési idő programozását, valamint az automatikus kikapcsolás, amely csökkenti az energiafogyasztást és növeli a biztonságot. Egy másik funkció lehet a felhasználói profilamely lehetővé teszi, hogy rögzítsd a kedvenc kávébeállításaidat.


Szemes mini kávéfőző

A modern mini kávégép már érintőképernyővel is rendelkezik, amin keresztül kiválaszthatod a kedvenc elkészítendő kávédat.

A mini kávéfőző gépet a gyártó utasításai szerint rendszeresen tisztítani és vízkő mentesíteni kell. Ez biztosítja, hogy megfelelően működjön és ne veszítsen a teljesítményéből. Jó minőségű, friss kávét is kell használnod, amely nem hagy maradványokat a tartályban vagy a fúvókában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
39 990 Ft

2.
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
19 990 Ft

3.
CATLER ES 720 Porto W Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fehér kivitel
43 790 Ft

Még több
53 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8
CATLER ES 720 Porto W
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fehér kivitel
43 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv51
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tchibo Esperto Caffé - Automata kávéfőző Típusok
4,5 70×
Tchibo Esperto Caffé
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 160 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,17 kg
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK804
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tchibo Esperto Caffé 1.1 ezüst - Automata kávéfőző Típusok
4,5 70×
Tchibo Esperto Caffé 1.1 ezüst
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 160 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,17 kg
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK666
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok
4,6 59×
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 3 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK160
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 207×
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fehér kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKP603
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 207×
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, piros kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKP605
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 207×
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK152
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 492×
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK912
KRUPS KP340531 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Red - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 492×
KRUPS KP340531 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Red
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1500 W teljesítményfelvétel, 0,8 l űrtartalmú víztartály, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, mennyiségjelző LED, Espresso Boost üzemmód, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, állítható magasságú csepptálca, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos üzemmód, meleg és hideg italok, XL funkció (300 ml mennyiségű ital), akár 30 féle ital elkészítése, 11,2 cm széles, 28,6 cm magas, 27,3 cm mély, piros színű, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK735
4,4 104×
KRUPS XP320830 Opio Espresso
Karos kávéfőző - 15 bar nyomás, alumínium kazán a gyors előmelegítéshez, kézi beállítás, gőzfúvóka, automatikus kikapcsolási funkció, csészefűtés a felső részen, kivehető víztartály 1,5 l térfogattal, kivehető csepegtetőtálca, lehetőség egyszerre 2 csésze elkészítésére, kávémérő csészével és habosítóval együtt, 15 év garancia a javíthatóságra.
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUXP830
CATLER ES 703 Porto B - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,5 21×
CATLER ES 703 Porto B
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fekete kivitel
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv86
CATLER ES 702 Porto W - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,5 21×
CATLER ES 702 Porto W
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fehér kivitel
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv79
4,4
Rohnson R-989
Karos kávéfőző - otthonra, 850 W teljesítmény, 20 bar nyomás, 1,5 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, víztartály, gőzfúvóka, manuális gombok, mérete 28,9 × 27,1 × 20,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHPK783
KRUPS EA872B10 Intuition Preference Antracit - Automata kávéfőző Típusok
4,8 105×
KRUPS EA872B10 Intuition Preference Antracit
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, fém kúpos kávédaráló, Smart Slide érintésvezérelt kijelző, szabályozható fényjelző, tej rendszer, két csésze készítése egyidejűleg, forró víz funkció, az ital méretének és a kávé mennyiségének beállítása, 3 kávé hőmérséklet beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, szabályozható kávékiöntés magasság, a víztartály térfogata 3 l, a daráló tartály térfogata 250 g, 5 őrlési durvaság fokozat, 1450 W teljesítmény, 24 cm szélesség, 36,5 cm magasság, 40 cm mélység, 8,2 kg tömeg, a tejtartályt nem tartalmazza, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
269 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK541
KRUPS EA875U10 Intuition Preference+ Grey tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 105×
KRUPS EA875U10 Intuition Preference+ Grey tejtartállyal
Automata kávéfőző - 15 bar nyomással, fém kúpos kávédarálóval, Smart Slide érintőképernyővel, állítható fényjelzéssel, tejrendszer, egyszerre két csésze, forróvíz funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítési rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kávékivezető, víztartály kapacitása 3 l, őrlő tartály mérete 250 g, őrlési fokozatok száma 5, teljesítmény 1450 W, tejtartály 0,6 l, szélesség 24 cm, magasság 36,5 cm, mélység 40 cm, súly 8,2 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK558
4,0 13×
Tchibo Esperto PRO
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, tejestömlő, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,68 kg
139 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK006
Tchibo Esperto Caffé 2 Titanium Silver - Automata kávéfőző Típusok
4,8
Tchibo Esperto Caffé 2 Titanium Silver
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,4 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33,6 × 18 × 39,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,64 kg
124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK914
Tchibo Esperto Caffé 2 Granite Black - Automata kávéfőző Típusok
4,8
Tchibo Esperto Caffé 2 Granite Black
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,4 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33,6 × 18 × 39,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,64 kg
124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK142
4,4 16×
Tchibo Esperto Latte
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italméret, kávé és tej arány, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,34 kg
111 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK423
4,0
Rohnson R-985
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1100 W teljesítmény, 20 bar nyomás, 1,2 l-es víztartály, forró víz funkció, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, energiatakarékos mód, manuális gombok, mérete 29,5 × 23,6 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg
45 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHPK745
5,0
CATLER ES 721 Porto B
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fekete kivitel
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv68
Illy Francis Francis Y3.3 iperEspresso fekete - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,5
Illy Francis Francis Y3.3 iperEspresso fekete
Kapszulás kávéfőző - ILLY HES kapszulákhoz, otthonra, 850 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,75 l-es víztartály, tartály 7 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, mérete 29,8 × 10 × 25,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, fekete kivitel
47 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ILLKK994
CATLER ES 701 Porto BH - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,5 21×
CATLER ES 701 Porto BH
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, többszínű dizájn
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv44
4,0
KRUPS XP441810 Virtuoso Essential
Karos kávéfőző - nyomás 15 bar, vezérlőpanel négy gombbal, kiváló extrakció, erős eszpresszó, Thermoblock rendszer a gyors vízmelegítésért, két csésze elkészítése egyszerre, automatikus kikapcsolás, szűrő egy csésze számára, szűrő két csésze számára, mérőkanál tamperrel, egyszerűen eltávolítható kávézacc, magas pohár is használható, kivehető csepptálca, egyszerű tisztítás, mélység 28,5 cm, szélesség 14,3 cm, magasság 28,5 cm, tömeg 3,45kg, szín fekete és rozsdamentes, 15 év javíthatósági garancia
76 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRPpkk49

Mini kávéfőzők

NespressoSzerezz ajándékutalványt Nespresso kávéfőző vásárlásakor a Vertuo vagy Original termékcsaládból, akár 12 000 Ft értékben Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft...
Otthoni értékelésünk alanya ezúttal a Krups XP442C11 Virtuoso Silver karos kávéfőző volt, amelyet kipróbáltunk helyetted. Kompakt méretet, nagy teljesítményt, gőzfúvókát és két csésze kávé elkészítésének a lehetőségét kínálja. Hogyan lehet vezérelni ezt a kávéfőzőt,...
A Philips sorozat LatteGo 5400 automata kávéfőzőjének részletes áttekintése a tejrendszer leggyorsabb tisztításával és a bő kávékínálattal mindenkit elbűvöl, aki új, teljesen automatikus kávéfőző vásárlását fontolgatja. 14 napon keresztül teszteltük az új LatteGo...
vízkőtlenítésHogyan vízkőmentesítsük a kávéfőzőt A kávéfőző vízkőmentesítése az általános karbantartás része kell, hogy legyen. Segítünk abban, hogyan vízkőmentesítsd a kávéfőzőt, ha épp nincs kéznél vízkőmentesítő tabletta. Cikkünkből megtudhatod, hogyan vidd véghez egyszerűen a kávéfőző vízkőmentesítését...
További cikkek

Mini kávéfőzők

A Mini kávéfőzők kategóriában összesen 53 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mini kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mini kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mini kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mini kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ