Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Mini léghűtők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Fehér
(10)
Szürke
(1)
Szűrés

Ahogy a nyári hónapok közelednek, egyre nagyobb igényünk van a megfelelő hűtésre. A hagyományos légkondicionáló berendezések drágák lehetnek és sok helyet foglalnak. Ebben az esetben a mini léghűtő tökéletes alternatívát jelenthet. A továbbiakban megismerheted a mini léghűtő jellemzőit, Olvass tovább, és tudj meg többet a megfelelő mini léghűtő kiválasztásáról.

Tovább

Mi is az a mini léghűtő?

Az elsődleges cél egy mini léghűtő esetében az, hogy a környezeti hőmérsékletet csökkentse. Egy kompakt készülékről van szó, amelynek belsejében víz van, és ventilátor segítségével fújja ki a hideg levegőt. A mini léghűtő általában könnyű, hordozható és egyszerűen használható. Az ilyen típusú mini léghűtő berendezések általában rendelkeznek beépített víztartállyal, amelyet rendszeresen újra kell tölteni.

Hogyan működik a mini léghűtő?

A mini léghűtő hűtési folyamata rendkívül egyszerű. A víztartályban lévő víz áthalad egy beépített szűrőn, majd egy ventilátor segítségével a hideg levegő a környezetbe kerül. A ventilátor gyors forgása segít a víz párologtatásában, így hűs levegő keletkezik. A legtöbb mini léghűtő esetében a ventilátor sebessége és a hideg levegő ereje szabályozható, hogy az egyéni igényekhez igazítható legyen a hűtés intenzitása.

A mini léghűtő előnyei és hátrányai

A mini léghűtő számos előnnyel rendelkezik, amelyekért érdemes lehet mellette dönteni a hagyományos légkondicionálókkal szemben. Az alábbiakban összegyűjtöttük néhány fontos előnyt és figyelembe vettük az esetleges hátrányokat is.


  • Kompakt méret: A mini léghűtő kis méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető bármilyen szobában vagy munkaterületen. Nem foglal sok helyet, így ideálisa kisebb terekben is.
  • Hordozhatóság: Méretéből adódóan a mini léghűtő könnyen szállítható, így bárhová magaddal viheted. Akár az irodában dolgozol, akár egy hétvégi kirándulásra indulsz, mindig magaddal viheted a mini léghűtő készülékedet.
  • Energiahatékonyság: A mini léghűtő általában kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos légkondicionálók. Ez nemcsak a környezetre van kedvező hatással, hanem segít csökkenteni az energiaszámlát is.
  • Költséghatékony: A mini léghűtő általában kedvezőbb áron érhető el, mint a nagyobb klímaberendezések. Ez lehetővé teszi, hogy megfizethető áron juss léghűtőhöz.


  • Hűtési hatékonyság: Mivel a mini léghűtő kisebb és kevésbé erős a hagyományos légkondicionálókhoz képest, hatékonysága korlátozott lehet. Nagyobb területek hűtése esetén lehet, hogy nem nyújt elegendő hűtést.
  • Víztartály rendszeres feltöltése: A mini léghűtő víztartállyal működik, fontos rendszeresen feltölteni a vízzel a tartályt. Ez időigényes lehet, különösen akkor, ha hosszabb ideig használod a készüléket.

A mini léghűtő kényelmes és praktikus megoldást kínál a hőség elleni védekezésben

Kompakt mérete, hordozhatósága és könnyű használata lehetővé teszi, hogy a mini léghűtő frissítő hűvös levegőjét bárhol és bármikor élvezhesd. Fontos azonban megfontolni a hűtési hatékonyságot és a víztartály rendszeres feltöltését. A mini léghűtő ideális kis lakásokban, irodákban, műhelyekben és utazás közben is. Választásukkor érdemes figyelembe venni a hűtési kapacitást, méretet, víztartály kapacitást és energiatakarékosságot.

?

Van-e szükség különleges karbantartásra?

A legtöbb mini léghűtő készüléknek nincs szüksége különleges karbantartásra. A víztartály rendszeres tisztítása és a szűrő cseréje azonban fontos lehet.

Mire figyeljünk a mini léghűtő kiválasztásakor?

Amikor vásárolni szeretnél egy mini léghűtő készüléket, fontos figyelembe venni néhány tényezőt. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a tényezőket, amelyek segíthetnek a helyes választásban:

  • Ellenőrizd a mini léghűtő hűtési kapacitását. Fontos figyelembe venni ezt a szempontot, hogy a készülék megfelelően tudja hűteni a kívánt helyiséget.
  • Ellenőrizd, hogy a kiválasztott mini léghűtő mérete és súlya megfelelő-e az elvárt elhelyezéshez és szállításhoz.
  • Ha szeretnéd hosszabb ideig használni a mini léghűtő készüléket anélkül, hogy gyakran töltenéd fel a vizet, ellenőrizd a víztartály kapacitását.
  • Keresd az olyan funkciókat, mint a ventilátor sebességének szabályozása és a hideg levegő erejének beállítása, hogy testre szabhasd a hűtési igényeidet.
  • A mini léghűtő energiahatékonysága nagyon fontos szempont, különösen akkor, ha hosszabb ideig használod a készüléket

Kinek ajánlott a mini léghűtő?

A mini léghűtő sokak számára ideális választást jelenthet. Ha kisebb lakásban élsz, ahol nincs lehetőség légkondicionáló berendezésére, vagy túl költséges lenne, a mini léghűtő tökéletes megoldás lehet a nyári hőség elleni védekezésre. Az irodában dolgozók számára egy mini léghűtő könnyedén elfér az asztalon vagy az irodai munkaterületen, így kellemes hűvös levegőt biztosít a munkavégzéshez.

Ha rendszeresen utazol vagy sátorozol, a mini léghűtő remek társ lehet a kempingezés vagy utazás során. Könnyen hordozható és akkumulátorról működő változatok is léteznek. A mini léghűtő biztosítja a hűvös komfortot a szabadtéri kalandok során is. A mini léghűtő hatékony kisebb helyiségekben, például műhelyekben vagy garázsokban. Ha olyan területen dolgozol, ahol nincs központi légkondicionálás, egy mini léghűtő segíthet a kellemes munkakörnyezet megteremtésében.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
10 termék
3,0 14×
DOMO DO154A
Léghűtő - 6 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 44 dB maximális zajszint, 110 m³/h légáramlás, 750 ml-es víztartály, hűtés, fehér kivitel
Leárazás -18 %
20 990 Ft 25 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DOMDO154
2,8 13×
ETA Coolio Mini 1568 90000
Léghűtő - 7 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 60 dB maximális zajszint, 0,27 l-es víztartály, párásító és hűtés, fehér kivitel
17 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAOC293
3,0 14×
DOMO DO154A
Léghűtő - 6 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 44 dB maximális zajszint, 110 m³/h légáramlás, 750 ml-es víztartály, hűtés, fehér kivitel
16 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: DOMDO154
3,0 14×
DOMO DO154A
Léghűtő - 6 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 44 dB maximális zajszint, 110 m³/h légáramlás, 750 ml-es víztartály, hűtés, fehér kivitel
19 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DOMDO154
3,0 14×
DOMO DO154A
Léghűtő - 6 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 44 dB maximális zajszint, 110 m³/h légáramlás, 750 ml-es víztartály, hűtés, fehér kivitel
18 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: DOMDO154
2,8 13×
ETA Coolio Mini 1568 90000
Léghűtő - 7 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 60 dB maximális zajszint, 0,27 l-es víztartály, párásító és hűtés, fehér kivitel
16 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAOC293
3,3 21×
Livington SmartChill
Léghűtő - 12 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 1,2 l-es víztartály, hűtés, fehér kivitel
43 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LIVOC491
4,0
Ardes R05T
Léghűtő - 80 W teljesítmény, 260 sebességfokozat, 45 dB maximális zajszint, 2,5 l-es víztartály, oszcilláció, időzítő és LED kijelző, fehér kivitel
34 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ARDOV495
Black+Decker BXAC5E
Ventilátor - padló, 65 dB zajszint, 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, párásító, oszcilláció és hűtő, szín fehér
38 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BDEVE000
2,0
BLACK+DECKER BXAC50E
Léghűtő - 75 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 65 dB maximális zajszint, 400 m³/h légáramlás, 5 l-es víztartály, távirányító, párásító, oszcilláció, időzítő, hűtés és légtisztítás, fehér és szürke kivitel
42 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BLDOC159

Mini léghűtők

A Mini léghűtők kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mini léghűtők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mini léghűtők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mini léghűtők vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ