A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Netbookok és mini laptopok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kijelző mérete
10,51 "
11,6 "
-
RAM memória mérete
4 GB
8 GB
-
Grafikus kártya márkája
AMD Radeon
(1)
Intel
(3)
Videókártya modell
UHD Graphics 615
(3)
Graphics
(1)
Tárhely típusa
SSD
(1)
Flash
(3)
Tárhelykapacitás
64 GB
128 GB
-
Felszereltség
TPM 2.0
(1)
Stylus nélküli
(3)
Üzemmód
Leválasztható kijelző
(3)
Átalakítható
(1)
Szín
Kék
(1)
Ezüst
(3)

Olcsó és kisméretű laptopot keresel, amelyet otthon és utazáskor is használhatsz, és még a gyermekeidre is nyugodtan rábízhatod? Akkor a netbook avagy mini laptop pontosan az amire szükséged van.

Tovább

Mi az a netbook?

A netbook jelentése nem más, mint egy könnyű és kicsi laptop, amelyet elsősorban internetes böngészéshez és alapvető irodai munkához terveztek. A netbook alacsony fogyasztású, így az akkumulátora általában átlagon felül teljesít. Pontosan milyen jellemzőkkel rendelkezik a netbook, és miben különbözik a laptoptól?

  • A kijelző átmérője 10-től 11,6 colig terjed. E mini laptopok kijelzője gyakran érintős és HD Ready felbontású.
  • A grafikus kártya általában integrált, így a netbookok nem alkalmasak az igényesebb játékok lejátszására.
  • A legtöbb netbook tömege körülbelül 1 kg, így könnyen hordozhatók.
  • A kompakt méreteiknek köszönhetően a netbookok nemcsak házon belül hordozhatók könnyen, hanem akár utazásra vagy iskolába is könnyen magaddal viheted.
  • A netbook akkumulátorának üzemideje meghaladja az átlagot, így akár 4-15 óra üzemidőre is képes.
  • Az alacsony ár a netbookok fontos jellemzője, s mintegy 120 000 Ft és 200 000 Ft között mozog.

Lenovo Miix 320 Netbook
Kompakt netbook
Lenovo Miix 320

HP ProBook 470 Netbook otthoni használatra
Notebook otthonra
HP ProBook 470

i

Inkább az érintőképernyővel ellátott nagy teljesítményű laptopokat részesíted előnyben, amelyek a komolyabb feladatokhoz vagy játékokhoz is megfelelőek? Akkor nézd meg a 2in1 laptopok kínálatunkat.

Mire szolgál egy netbook vagy mini notebook?

Kicsi méretüknek köszönhetően a netbook vagy mini laptop kényelmesen használható vonaton, valamint a levehető billentyűzettel rendelkező modellek akár tömegközlekedési eszközökön is. Alacsony beszerzési áruk miatt a kis laptopok népszerűek a diákok körében is. Egy netbook vagy mini notebook tartalék laptopként is használható, és jó társ lehet például a nyári fesztiválok idején.

  • Alacsony ár.
  • Gyerekek számára is alkalmas.
  • Az érintőképernyős modellek tabletként is használhatók.
  • Csak alap alkalmazásokhoz elegendő teljesítmény.
  • Kevésbé szilárd felépítés.

Netbook operációs rendszer szerint

Mivel a mini laptopok általában gyengébb teljesítményre képesek, mint például az irodai laptopok, ehhez igazodik az operációs rendszerük is. A gyártók tudják, hogy nem lenne észszerű egy netbookot teljesítményigényes rendszerrel leterhelni.

Netbook Windows 10 S operációs rendszerrel

A netbookok között leggyakoribb operációs rendszer. Remekül fut hosszútávon is az alacsonyabb teljesítményű gépeken, az alkalmazások nem "szemetelnek", mint egy klasszikus Windows esetében, nem terhelik a rendszert. Másik nagy előnye a biztonság és mivel egy netbook elsősorban böngészés során hasznos, elengedhetetlenek a Windows S által nyújtott biztonsági funkciók.

Netbook Windows Pro operációs rendszerrel

A drágább mini laptopok gond nélkül elbírnak a Home és Pro operációs rendszerekkel is. Ha a netbookot munkafolyamatokra is használni szeretnénk és nem csak tartalomfogyasztás a cél, a Windows Pro tökéletesen kiszolgálja az igényeinket.

Olyan laptopot keresel az iskolába, amelynek teljesítménye nagyobb, mint amit egy netbook kínál? Tekintsd meg tanuló laptopok kínálatunkat.

Használt netbook - mini laptopok valóban olcsón

Szeretnél mini notebookot vásárolni akár 30% kedvezménnyel? Akkor biztosan érdekelni fog használt netbookok és mini laptopok kínálatunk. Minden itt kínált netbook tesztelt, teljesen működőképes és legalább 12 hónapos garanciával rendelkezik.

Netbook ár szerint

A netbookok egyik jellegzetes ismertetőjegye az alacsony ár és a 12 colosnál kisebb átmérőjű kijelző. Az alap konfigurációs mini laptopok ára 120 000 Ft körüli összegen kezdődik. 160 000 Ft-ért már kaphatunk intel i3 processzorral ellátott netbookot, amely már igényesebb irodai feladatokkal is megbírkózik és nem csak tartalomfogyasztásra használható.

A mini laptopok ár szerinti rangsorának csúcsán a Microsoft Surface modellek szerepelnek, amelyek minőségi kicsi 2in1 laptopok, így megcáfolják a netbook típusú gépekkel kialakult nézetet, hogy egy mini laptop csak gyenge, alap konfigurációval kapható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tablet PC - Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, érintőképernyős 10.51" fényes 1920 × 1280, 4GB RAM LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, Flash 64GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1 kg, Windows 11 S, stylus nélkül
212 990 Ft

4 termék
3,5
Microsoft Surface Go 3 64GB 4GB LTE Platinum
Tablet PC - Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, érintőképernyős 10.51" fényes 1920 × 1280, 4GB RAM LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, Flash 64GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1 kg, Windows 11 S, stylus nélkül
212 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MCS351g2i9
3,5
Microsoft Surface Go 3 64GB 4GB LTE Platinum
Tablet PC - Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, érintőképernyős 10.51" fényes 1920 × 1280, 4GB RAM LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, Flash 64GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1 kg, Windows 11 S, stylus nélkül
191 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MCS351g2i9
Lenovo 300w Gen 3 Abyss Blue
Laptop - AMD 3015e, érintőképernyős 11.6" IPS fényes 1366 × 768, 4GB RAM DDR4, AMD Radeon Graphics, Flash 64GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, tömege 1,33 kg, Windows 11 S
81 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NT373a5b
4,3
Microsoft Surface Go 3 128GB 8GB Platinum
Tablet PC - Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, érintőképernyős 10.51" fényes 1920 × 1280, 8GB RAM LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, 128GB SSD , webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 0,54 kg, Windows 11 S, stylus nélkül
207 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MCS351g2k
AppleÚj MacBook Air nagy teljesítményű M3 chippel Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az ijesztően gyors M3 chipeket. És most ez a csiszolt szilíciumdarab a MacBook Air-be is bekerül. A világ legnépszerűbb laptopja most még jobb lett. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően számos új funkciót...
A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára?
AppleAz Apple az új MacBookokkal ismét felülmúlta önmagát A WWDC 2022 fejlesztői konferencia nyitó keynote-ja rengeteg szoftveres újdonságot mutatott be az Apple világából. De voltak hardveres fejlesztések is, mint például a teljesen újratervezett MacBook Air M2 chippel. Tim Cook azt ígérte, hogy gyakorlatilag azonnal...
Hamarosan elérhetővé válnak kínálatunkban a Microsoft Surface díjnyertes termékcsalád legújabb tagjai: a szupererős Laptop Studio, a vonzó Surface Pro 8 tablet és az összehajtható Surface Duo 2. Mikor kerülnek forgalomba az új termékek?
Az UMAX VisionBook N14G Plus és a VisionBook N15G Plus laptopok könnyű súlyuknak, hosszú akkumulátor-üzemidejüknek és összességében megbízható tulajdonságaiknak köszönhetően megfelelnek egy modern Windows 10-es eszköz paramétereinek. És meglepően alacsony áron kaphatók....
További cikkek Összes cikk

Netbookok és mini laptopok

A Netbookok és mini laptopok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Netbookok és mini laptopok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó netbookok és mini laptopok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább netbookok és mini laptopok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb netbookok és mini laptopok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: netbookok és mini laptopok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ