A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Mini telefon állványok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Eternico
(1)
Állvány típusa
Tripod
(1)
Stabilizátor
(1)
Ebben a kategóriában megfelelő mini telefon állványok találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a mini telefon állványok kategóriában. A legolcsóbb mini telefon állványok keresed? Akkor nézd meg a olcsó mini telefon állványok kategóriát.
1 termék
4,3 53×
Eternico Selfie Tripod with Stabilizer S400BT
Szelfibot - stabilizálással egy síkban, max. hossza 58 cm, összecsukott állapotban a hossza 18,8 cm, alumínium, műanyag fogantyú, telefon méret: 53-111 mm, Bluetooth, levehető távvezérlő, tripod állvány, a stabilizátor üzemideje 2,5-3 óra, fekete színű
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETSS40
mobiltelefonok5G hálózat Magyarországon (AKTUALIZÁLVA): sebesség, előnyök, lefedettség és minden, ami ezzel kapcsolatos A mobilhálózatok ötödik generációja, az úgynevezett 5G egy új szabvány, amelynek paraméterei jelentősen meghaladják a jelenlegi 4G hálózatét. Akár tízszeres sebességnövekedést is eredményezhet, ami a válaszidő csökkenésével együtt gyakorlatilag minden eszköz számára...
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ