ApF HU AP+ plus nový vizuál

Minibár hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
E
(7)
G
(1)
Funkciók
Automatikus leolvasztás
(1)
LED világítás
(6)
Szellőzés
(1)
Kézi hőmérséklet-szabályozás
(6)
Vízcsatlakozás nélkül
(2)
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(5)

A minibár hűtő egy kis hűtőszekrény, amelyekben italok vagy egyéb harapnivalók tárolhatók. Leggyakrabban éttermekben, klubokban, fitneszközpontokban vagy szállodai szobákban használják őket. Létezik otthoni minibár hűtő is? És hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A minibár hűtő előnyei

A minibár hűtő legnagyobb előnye egyértelműen a kompakt mérete, amelynek köszönhetően könnyen elhelyezhető a bárpulton vagy egy szállodai polcszekrényben. Gazdaságosabb, mint a klasszikus mini hűtőszekrény. A minibár hűtők gyakran üvegajtókkal és általános, stílusos kialakítással rendelkeznek, így a vendégeket egy finom hűtött ital fogyasztására csábítják.

  • Kompakt méretek.
  • Alacsonyabb fogyasztás, mint egy hagyományos mini hűtőszekrény esetében.
  • Stílusos és figyelemfelkeltő design.
  • Alacsony ár.

Szerezz be minibár hűtő eszközt lakásod, éttermed vagy szállodád számára

A kereskedelmi változat mellett létezik minibár hűtő lakásba is, ami nagyszerű például akkor, ha szeretsz hűtött italokat inni, de nem akarod a hűtőszekrény felét megtölteni velük.

  • Az éttermi üveg minibár hűtő átlátszó ajtóval rendelkezik, így a vásárlók láthatják a bent lévő italokat. Egyes modellek zárral is rendelkezhetnek, hogy megakadályozzák a minibárból való lopást.
  • A hotel minibár hűtő általában klasszikus ajtókkal van felszerelve, amelyek belsejében rekeszek vannak a mini pezsgők, röviditalok, energiaitalok, szárított húsok és egyéb finomságok számára.
  • Az otthoni minibár hűtők bármilyenek lehetnek a preferenciádtól függően.
  • i

    Üvegajtós hűtő sütemények vagy desszertek bemutatásához

    Ha bár helyett cukrászdát üzemeltetsz, és szeretnéd bemutatni süteményeidet és tortáidat a vásárlóknak, hasznosnak fogja találni az üvegajtós hűtőket, amelyek szintén kiegészítik a bolt kialakítását.

    Milyen paraméterek alapján válasszuk ki a megfelelő minibár hűtő készülékeket?

    Minden minibár hűtő kissé eltérő méretekkel, színnel és általános polcelrendezéssel vagy eltérő funkciókkal rendelkezhet.

    Ellenőrizd a választott minibár hűtő méreteit

    Ha megtetszik egy minibár hűtő a kínálatunkból, mindenképpen ellenőrizd a méreteit a paraméterek listájában, és vásárlás előtt mérd ki a helyet, ahová el szeretnéd helyezni. Ahhoz, hogy tényleg minden elférjen, némi mozgásteret (1-2 cm) is érdemes rászámolni.

    Fontos a minibár hűtő megfelelő belső elrendezése

    Vásárlás előtt nézd meg a minibár hűtő belső elrendezését is. Ezek a készülékek 1-3 polccal és továbbá italrekeszekkel rendelkeznek az oldalakon vagy az ajtókon. Gondold át, hogy teljes vagy üvegajtósat szeretnél-e.

    Fontos a minibár hűtő súlya is

    A minibár hűtő ideális esetben nem nehéz. Ha tucatnyi kis italt akarsz benne tárolni, az máris nagy terhet jelent az eszközre, és ez minden további kilóval csak rosszabb lesz. A legjobb, ha előre megnézed, hogy mekkora a terhelhetősége annak a pultnak vagy polcnak, ahová a készüléket helyezni fogod.

    Jó ajánlatot keresel? Vess egy pillantást olcsó minibár hűtő kínálatunkra.

    A minibár hűtők funkciói

    A minibár hűtő extra funkciókkal is rendelkezhet, hogy megkönnyítse az életet.

    • A LED világítás jó láthatóságot biztosít a még sötétben is.
    • A kézi hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi a hűtés intenzitásának szükség szerinti beállítását.
    • Az automatikus leolvasztás megakadályozza a jég kialakulását a minibár hűtő belsejében.
    • Az az ajtónyitás megváltoztatásának lehetőségeinek köszönhetően kiválaszthatod, hogy az ajtó melyik oldalról nyíljon.

    i

    A lehető legolcsóbb minibár hűtő modellt keresed? Outletünkben megtalálod

    Ha nincs túl sok pénzed, nézz körül kedvezményes árú, használt minibár hűtők kategóriánkban. Itt felbontott, újszerű vagy használt termékeket találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro MB-A160W Bulk Szállításra kész > 5 db
Kis hűtő - teljes kapacitás 46 l, E energiaosztály, N/ST klímaosztály, opcionális ajtónyitási oldal, 1 polcos hűtőszekrény, SOFT FREEZ rekesz, 2 polc az ajtón, kézi hőmérséklet-szabályozás, fehér színű, 49,6 × 47 × 44,7 cm (ma × szé × mé), tömeg: 14 kg, 3 év garancia
53 190 Ft

2.
GUZZANTI GZ 70A Szállításra kész > 5 db
Minibár -, E energiaosztály, 68 l-es hűtőszekrény kapacitás, 68 l-es fagyasztó kapacitás, jobb oldali zsanéros, 2 hűtőszekrény polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, LED világítás, vízcsatlakozás nélkül, mérete 73,6 × 43 × 51 cm (Ma×Sz×Mé)
87 190 Ft

8 termék
4,5 22×
Siguro MB-A160W Bulk 12 év garancia a kompresszorra
Kis hűtő - teljes kapacitás 46 l, E energiaosztály, N/ST klímaosztály, opcionális ajtónyitási oldal, 1 polcos hűtőszekrény, SOFT FREEZ rekesz, 2 polc az ajtón, kézi hőmérséklet-szabályozás, fehér színű, 49,6 × 47 × 44,7 cm (ma × szé × mé), tömeg: 14 kg, 3 év garancia
Szuper ár
53 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_MB_A160W
5,0
Guzzanti GZ 24G
Hűtővitrin - E energiaosztály, A zajkibocsátási osztály, hűtő űrtartalma 23 l, polcok száma 1, választható nyitási irány, méretek 47,5 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,2 kg, fekete kivitel, LED világítás és kézi hőmérséklet-szabályozás
95 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL021
GUZZANTI GZ 70A
Minibár -, E energiaosztály, 68 l-es hűtőszekrény kapacitás, 68 l-es fagyasztó kapacitás, jobb oldali zsanéros, 2 hűtőszekrény polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, LED világítás, vízcsatlakozás nélkül, mérete 73,6 × 43 × 51 cm (Ma×Sz×Mé)
87 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL035
Guzzanti GZ 48A
Minibár -, E energiaosztály, N klímaosztály, 44 l-es hűtőszekrény kapacitás, jobb oldali zsanéros, 2 hűtőszekrény polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, LED világítás, szellőzés, kézi hőmérséklet-szabályozás, mérete 51,3 × 43 × 51 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -6 %
67 590 Ft 71 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL032
5,0
Guzzanti GZ 28S
Minibár - fagyasztó nélküli, G energiaosztály, 23 l-es hűtőszekrény kapacitás, választható nyitási irány, 1 hűtőszekrény polc, 1 hűtőkör, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, mérete 47,5 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×Mé)
70 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GUZCHL022
Severin GB 8880
Minibár - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, SN-T klímaosztály, 31 l-es hűtőszekrény kapacitás, választható nyitási irány, 1 hűtőszekrény polc, 2 fagyasztórekesz, retro dizájn, fekete kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, mérete 49,6 × 44,7 × 47,4 cm (Ma×Sz×Mé)
75 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SVRled08
GUZZANTI GZ 340A
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 331 l, választható nyitási irány, 6 polc, automatikus leolvasztás, LED világítás, vízcsatlakozás nélkül, méretek 170 × 60 × 60 cm (H×Sz×Mé)
166 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GUZCHL033
GUZZANTI GZ 48S
Minibár -, E energiaosztály, 44 l-es hűtőszekrény kapacitás, 0 l-es fagyasztó kapacitás, választható nyitási irány, 2 hűtőszekrény polc, 1 hűtőkör, fekete és rozsdamentes acél kivitel, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, mérete 51,3 × 51,3 × 51 cm (Ma×Sz×Mé)
78 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GUZCHL039
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...

Minibár hűtő

A Minibár hűtő kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó minibár hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb minibár hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: minibár hűtő vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ