Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

MIO Combo 5207 Lifetime

Termékkatalógus
MIO Combo 5207 Lifetime
3,7 5 értékelés
GPS navigáció - beépített kamerával, mely a jármű előtt történő események rögzítésére szolgál, a térképek frissítése életre szóló, 5" LCD képernyő, G-szenzor, automatikus bekapcsolás, a radarok adatbázisa, IQRoutes, Learn Pro, egy microSD slot, a csomagolás része egy 8 GB-os microSD-kártya
Kód:  PP302u5 Termékszám:  5413N5020033 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO Combo 5207 Lifetime

le
jelenlegi térképek
 

Naprakész térképek

Egész Európa legújabb térképei érhetőek el életre szólóan a Mio készülékkel. 4 alkalommal frissítheti évente. A naprakész információknak köszönhetően már semmi nem okozhat meglepetést az utakon.

le
Snadné parkování
 

Parkolás

A Mio navigáció úgy lett kialakítva, hogy még könnyebben megtalálhatóak legyenek a parkolóhelyek. Az új Parkoló asszisztens funkció automatikusan jeleníti meg a parkolók listáját, ha 1 km-en belülre ér a céljától.

le
Záznam v HD kvalitě
 

HD felvétel

A Combo 5207 Lifetime navigáció repertoárjába tartozik egy beépített kamera. A nagy minőségű felvétel 720p, 30 fps-en fut, és természetesen a közkedvelt H.264 formátumban.

le
Luxus mezi navigacemi
 

Luxus a navigációk közt, töltővel, tartóval és 8 GB-os microSD kártyával

A navigáció praktikus funkciókkal van ellátva, és életre szóló térkép frissítéseket biztosít, ennek köszönhetően az úthálózat változása soha nem okozhat meglepetést. Csalhatatlanul vezeti el a kiválasztott utcába, és az adott címre. Jusson le a legkönnyebben a kiválasztott célhoz. Írja be a kulcsszavakat, és a navigáció az összes lehetőséget felkínálja. A parkolási asszisztens az összes parkolót jelzi, amely 1 km-es körzetben található a kiválasztott céltól, így nem kell azon töprengenie, hogy hova parkoljon.


Útvonaltervező

A Combo 5207 Lifetime egy erőteljes kirándulás tervezővel lett ellátva, mely lehetővé teszi az autós kirándulások megtervezését kényelmesen az otthonából számítógép és MioMore Desktop segítségével. A túrát közvetlen az eszközön is meg lehet tervezni, ahol több pontot is meg lehet jelölni az útvonalon, továbbá be lehet állítani, melyek élveznek elsőbbséget az útvonal optimalizáláshoz, és arra is van lehetőség, hogy megtekintse az útvonal előnézetét, és annak szimulációját.

 

le
Útvonaltervező
 

Mindent az egyszerű tájékozódásért

A Lane Guidance funkciónak köszönhetően letérésnél mindig a megfelelő sávban fog tartózkodni, amely a forgalmas utakon minden bizonnyal hasznára válik. A Spirit szoftver az útkereszteződés reális háromdimenziós képét ábrázolja a fontos útjelző táblákkal együtt, ennek köszönhetően még az útkereszteződésbe, vagy a kijárathoz érkezés előtt több idő jut a helyzet felmérésére. 

le
Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám
 

le
A fényképezőgép felismeri az ütközés
 

A fényképezőgép felismeri az ütközést

Abban a pillanatban, amikor a 3 tengelyes túlterhelés érzékelő (G érzékelő) mozgást érzékel, a MiVue kamera azonnal elment egy feljegyzést az eseményről. A G érzékelő felvétel közben is működik. A menetirányt egy diagram formájában menti el. Ennek köszönhetően megállapítható, milyen irányból érkezett az ütközés, és hogyan történt az eset. 

le
intelligens útvonal
 

Intelligens útvonalak

Az IQ Routes intelligens felület valós információkat gyűjt a forgalomról a többi sofőrtől, és ezen információk alapján optimalizálja az Ön útvonalát. Biztosan nem szeretné egy dugóban az autópályán az idejét vesztegetni.

 

 

Paraméterek

Rendeltetés
Autó Kész!
Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!
Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Funkciók

Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Combo 5207 Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Combo 5207 Lifetime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Combo 5207 Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Combo 5207 Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Combo 5207 Lifetime.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ