30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

MIO Fuse activity tracker piros

Termékkatalógus
MIO Fuse activity tracker piros
Okoskarkötő - Csuklóérzékelő, napi aktivitásérzékelő, 156-208 mm-es szíj, Bluetooth 4.0, ANT+, minden sporttevékenységhez, beleértve az úszást (vízállóság 30 méter mélységig), elképesztően könnyű
Kód:  EAMI010u5 Termékszám:  MI-59P-LRG Gyártó honlapja:

MIO Fuse activity tracker piros

A MIO Fuse fitnesz karóra és tevékenységmérő kiemelkedik elegáns tervezésével, szinte súlytalan tömegével és különösen alacsony árával. Úgy tervezték, hogy különböző tevékenységek széles körének mérése is képes legyen kezdve a futástól, a kerékpározáson át, egészen az úszásig, ugyanis 30 méter mélységig vízálló. A kulcsfontosságú adatokat és a szívritmusának követése sosem volt egyszerűbb, ugyanis a MIO Fuse saját egyszerű kijelzője és egy speciális többszínű diódás pulzusszám jelző segítségével történik. A gyártó természetesen figyelt arra, hogy viselése rendkívül kényelmes legyen, azért egy nagyon jó formatervezésű és kényelmes puha szilikon anyagból készült. 

Legfontosabb jellemzők

  • A fitnesz karóra és a csuklópulzusmérő funkció kombinációja
  • Anélkül képes a mérésre, hogy szükség lenne mellkas övre
  • Vízálló tervezés
  • Bluetooth Smart (4.0) vezeték nélküli átvitel
  • Sebesség- és ütemérzékelők kommunikációja ANT+ keresztül
  • Töltés USB-n keresztül
  • Szíjhosszúság: 156-208 mm

Az új technológia maximális pontossággal

Az eszköz egy szabadalmaztatott technológiát alkalmaz a pulzusszám folyamatos méréséhez anélkül, hogy szüksége lenne bármilyen mellkasi öv használatára, amely korlátozná a testmozgásban. A karkötő alján egy LED-es és egy speciális optikai egység található, amely kiértékeli a visszavert fényből származó fényáramlást, majd továbbítja, feldolgozza és kiszámítja az adatokat. Mindez rendkívüli pontosságot és sebességet eredményez. A mátrix kijelzőn azonnal megjelenik a pillanatnyi pulzusszám, az átlagos pulzusszám edzés alatt, a teljes edzésidő, az időzóna, a stopperóra és az óra.

Alkalmazások átfogó teljesítményelemzéshez

Minden egyes mért értéket továbbít Bluetooth-kapcsolaton keresztül az okostelefon felé, ahol bármelyik népszerű alkalmazás használni tudja az adatokat- miCoach, Endomondo, Strava, iBike, Runtastic, és bármely egyéb alkalmazás. Használhatja a Mio GO alkalmazást is, amely elérhető Google Android vagy Apple iOS operációs rendszereken, amelynek segítségével beállíthatja és követheti egyéni céljait és teljesítményét.  Az ANT+ támogatással párosíthatja a fitnesz karórát a kompatibilis eszközökkel (ütem vagy sebességérzékelők). Tartóssága kijelzővel bekapcsolva egy töltéssel legfeljebb 10 óra lehet, amíg kijelzővel kikapcsolva 20 óra elteltével is üzemképes.

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Fuse activity tracker piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Fuse activity tracker červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Fuse activity tracker červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Fuse Aktivität tracker rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Fuse Aktivität tracker rot.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ