30 dnů na vrácení Shop roku

MIO meghajtó MiVue 60 LMA Élettartam

Termékkatalógus
MIO meghajtó MiVue 60 LMA Élettartam
3,4 5 értékelés
GPS navigáció - beépített Full HD kamerával (1296p), 6,2 hüvelykes érintőképernyős LCD 800x480, 44 európai ország, 2x micro SD (max.64GB), GPS, helyzetérzékelő, 1100mAh akkumulátor, életre szóló térképfrissítés, radarok adatbázisa, sávelhagyás és ütközés előtti figyelmeztetések
Kód:  PP302u5c3 Termékszám:  5262N5380027 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO meghajtó MiVue 60 LMA Élettartam

A GPS navigáció integrált autós kamerával kombinálva egy olyan berendezés, amelyet feltétlenül be kell szereznie az autójába! Életre szóló térképfrissítés, figyelmeztetés a sáv elhagyásának esetében, valamint a radarok adatbázisa együtt nagyszerű navigációt biztosítanak, míg az Extreme HD kamera a legapróbb részletet is rögzíti az utazás során, így ezek a felvételek bizonyítékként is felhasználhatóak.  

Főbb jellemzők

  • Életre szóló térképfrissítés, valamint a radarok adatbázisa
  • 6,2''-os LCD érintőképernyő
  • Full HD kamera
  • A maximális kapacitása 64 GB
  • LDWS és FCWS biztonsági elemek

Tökéletes navigáció

A MIO MiVue Drive 65LM megtervezi a leggyorsabb útvonalat a kiválasztott helyre, de ennél sokkal többet tud. Biztonságos navigáció az alagutakban is, segítség a forgalmi sávokba való besoroláshoz, vagy például a szabad helyek automatikus kikeresése tökéletes kényelmet biztosít vezetés közben. Az életre szóló térképfrissítés biztosítja, hogy Önt ne érhesse többé meglepetés. A LearnMePro rendszer megtanulja azokat az útszakaszokat, amelyeken gyakran jár, így ehhez igazítja az útvonaltervezést. Ugyanakkor a navigáció online kapja a közlekedési információkat, ennek köszönhetően mindig készen áll az útvonal megváltoztatására.  

Csodálatos fényképezőgép

A széles látókörű kamera (látószöge 140°-os, F1.8-as fényrekesszel van felszerelve) rögzíti a legapróbb részleteket is. Extreme HD felbontást is képes rögzíteni - 1296p 30 fps mellett. Természetesen mindent automatikusan a microSD kártyára ment el, melynek maximális kapacitása 64 GB. Ennek a kiváló optikának köszönhetően ezek a felvételeket a bíróságon is használhatóak abban az esetben, ha baleset történne. 

Első a biztonság

Ez a készülék is gondol a biztonságra, és rögtön két rendszerrel. A kamera és az LDWS technológia ügyel arra, hogy véletlenül se térjen ki a sávjából, amennyiben ez mégis bekövetkezne, egy hangjelzéssel figyelmezteti Önt. A FCWS technológia a frontális ütközéstől véd.

A fényképezőgép paraméterei és jellemzői:

Látószög:
130 °

Fényrekesz:
2,0

Felbontás:
Full HD (1080p)

Képfeldolgozás:
30 fps

 

Paraméterek

Szélesség
173,1 mm Kész!
Magasság
101,5 mm Kész!
Mélység
18,7 mm Kész!
Tömeg
295 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
173,1 mm Kész!
Magasság
101,5 mm Kész!
Mélység
18,7 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
295 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
6,2" (15,75 cm) Kész!
Maximális felbontás
800 × 480 Mpx Kész!
Akkumulátor üzemideje
0,42 óra Kész!
Memóriakártya max. mérete
64 GB Kész!

Funkciók

Felszereltség
Videólejátszó, Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Sávváltás, Radaradatbázis, Öko útvonal, Élettartam térképfrissítés Kész!
Térképfrissítés módja
Számítógépen keresztül Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO meghajtó MiVue 60 LMA Élettartam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue Drive 60LM Lifetime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue Drive 60LM Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 60LM Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 60LM Lifetime.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ