30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MIO Drive MiVue 65 LMA Truck / Caravan Liffetime

Termékkatalógus
MIO Drive MiVue 65 LMA Truck / Caravan Liffetime
3,0 2 értékelés
GPS navigáció - 6,2"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, Bluetooth és Videólejátszó, Micro SD (max. 64 GB), cseh Köztársaság + Európa térképe, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül
Kód:  PP302u5c5 Termékszám:  5262N5380036 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO Drive MiVue 65 LMA Truck / Caravan Liffetime

A GPS navigáció integrált autós kamerával kombinálva egy olyan berendezés, amelyet feltétlenül be kell szereznie az autójába. Életre szóló térképfrissítés, figyelmeztetés a sáv elhagyásának esetében, valamint a radarok adatbázisa együtt nagyszerű navigációt biztosítanak, míg az Extreme HD kamera a legapróbb részletet is rögzíti az utazás során, így ezek a felvételek bizonyítékként is felhasználhatóak.  

 

Főbb jellemzők

  • Életre szóló térképfrissítés, valamint a radarok adatbázisa
  • 6,2''-os LCD érintőképernyő
  • Extrém HD kamera
  • A maximális kapacitása 64 GB
  • Kihangosító Bluetooth használatával
  • LDWS és FCWS biztonsági elemek
  • A forgalom online frissítése
  • Teherautó mód

Tökéletes navigáció

A MIO MiVue Drive 65LM megtervezi a leggyorsabb útvonalat a kiválasztott helyre, de ennél sokkal többet tud. Elsősorban az Ön járművének súlyával és méreteivel számol, és ezen információk alapján tervezi meg az útvonalat. Biztonságos navigáció az alagutakban is, segítség a forgalmi sávokba való besoroláshoz, vagy például a szabad helyek automatikus kikeresése tökéletes kényelmet biztosítanak vezetés közben. Az életre szóló térképfrissítés biztosítja, hogy rögzítve legyenek a legújabb változások az utakon, így nem érheti Önt meglepetés. A LearnMePro rendszer megtanulja azokat az útszakaszokat, amelyeken gyakran jár, így ehhez igazítja az útvonaltervezést. Ugyanakkor a navigáció online kapja a közlekedési információkat, ennek köszönhetően mindig készen áll az útvonal megváltoztatására.  

 

Csodálatos fényképezőgép

A széles látókörű kamera, melynek látószöge 140°-os, és F1.8-as fényrekesszel van ellátva, rögzíti a legapróbb részleteket is. Extrém HD felbontást is képes rögzíteni - 1296p 30 fps-nél. Természetesen mindent automatikusan a microSD kártyára ment el, melynek maximális kapacitása 64 GB. Ennek a kiváló optikának köszönhetően ezek a felvételeket a bíróságon is használhatóak abban az esetben, ha baleset történne. 

 

Első a biztonság

Ez a készülék is gondol a biztonságra, és rögtön két rendszerrel. A kamera és az LDWS technológia ügyel arra, hogy véletlenül se térjen ki a sávjából, amennyiben ez mégis bekövetkezne, egy hangjelzéssel figyelmezteti Önt. A FCWS technológia a frontális ütközéstől véd. A kényelmes telefonálásról a kihangosító gondoskodik, így nem kell attól félnie, hogy nem tud válaszolni a bejövő hívásra.

 

A fényképezőgép paraméterei és jellemzői:

Látószög:
140 °

Fényrekesz:
?1,8

Felbontás:
Extreme HD (1296 p)

Képfeldolgozás:
30 fps

 

Paraméterek

Szélesség
173,1 mm Kész!
Magasság
101,5 mm Kész!
Mélység
18,7 mm Kész!
Tömeg
295 g Kész!
Rendeltetés
Teherautó Kész!

Méret

Szélesség
173,1 mm Kész!
Magasság
101,5 mm Kész!
Mélység
18,7 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
295 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Teherautó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
6,2" (15,75 cm) Kész!
Maximális felbontás
800 × 480 px Kész!
Memóriakártya max. mérete
64 GB Kész!

Funkciók

Felszereltség
Videólejátszó, Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés Kész!
Térképfrissítés módja
Mobiltelefonon keresztül Kész!
Közlekedési információk fogadása
Rádióhullámok (RDS-TMC) Kész!

Térképek

Térképek
Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Olaszország, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina Kész!

Lokalizáció

Jelentési nyelv
Angol, Cseh, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Utcaneveket mond Magyarul?

Kérdések és válaszok: MIO Drive MiVue 65 LMA Truck / Caravan Liffetime
Kiegészítők: MIO Drive MiVue 65 LMA Truck / Caravan Liffetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue Drive 65LM Truck/ Karavan Lifetime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 65LM Truck/ Karavan Liffetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 65LM Truck/ Karavan Liffetime.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ