30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

MIO MiVue 731

Termékkatalógus
MIO MiVue 731
5 5 értékelés
Autós kamera - Full HD (1920×1080) maximális felbontás, 130°-os képszög, hangfelvétel, micro SD, micro SDHC és micro SDXC,
Kód:  PP306y0 Termékszám:  5415N5830012 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 731


Hogyha biztosra szeretnél menni, hogy minden esetleges balesetet megbízhatóan rögzítesz útközben, akkor a Mio MiVue 731 autóskamera ideális választás számodra. Az autóskamera remekel a prémium minőségű Full HD felbontású videófelvételek készítésével 32 képkockasebességgel másodpercenként. A beépített GPS automatikusan rögzíti a sebességedet és a pozíciódat és még időben figyelmeztet a sebességmérő kamerákról. Természetesen nem hiányozhat a G-szenzor, a parkolómód vagy a csomagban található forgó tartó a szélvédőre. A Mio MiVue 731 autóskamerával minden egyes utadat kiváló minőségben rögzítheted.


A Mio MiVue 731 autóskamera főbb jellemzői

  • Autóskamera modern dizájnnal és minőségi kivitelezéssel
  • A Mio MiVue 731 Full HD felvételt készít 30 fps sebességgel
  • Az f/2.0 optika fényereje tisztább képet nyújt még rossz fényviszonyok mellett is
  • 2,7"-es jól olvasható kijelző 16:9 képaránnyal
  • A H.264 technológiával kiváló minőségű, kis méretű fájlokat készíthetsz
  • A GPS chip biztosítja a vezetési információk rögzítését és az útvonal megjelenítését a Google térképein
  • Beépített 3 tengelyes G-szenzor a felvételek rögzítéséhez ütközések észlelésekor
  • A Mio MiVue 731 remekel széles, 130° -os látószögével
  • Készenléti parkolási mód mozgásérzékelővel (áramot igényel)
  • A Mio MiVue 731 autóskamera különlegessége, hogy jó előre figyelmeztet a sebességmérő kamerákra
  • A csomag tartalmaz egy 360° -ban forgatható tartót a szélvédőre
  • Intelligens ADAS (Advanced Driver Assistance System) rendszer támogatás

Mio MiVue 731 autóskamera kiváló minőségű képpel és beépített GPS-szel

A Mio MiVue 731 autóskamerával többé már nem szükséges aggódnod, hogy lesz-e meggyőző bizonyítékod egy koccanás vagy más forgalmi esemény esetén. A MiVue 731 kamera felvétele kiváló minőségű Full HD felbontású, 30 képkockát rögzít másodpercenként. Természetesen a kamera felszereltségéből nem hiányozhat a G-szenzor sem, amelynek feladata, hogy ütközés esetén védi a felvételt a felülírástól. Parkolómódban a kamera mozgásérzékelést alkalmaz, így mindig látni fogod, mi történik a járműved körül. Ami a legfontosabb, a Mio MiVue 731 autóskamera a beépített GPS chip-pel még időben és megbízhatóan figyelmeztet a sebességmérő kamerákra, így azokról időben tájékozódhatsz. A készülék teljes élettartama alatt ingyenesen elérhető a sebességmérő kamerák adatbázisa.






MiVue Manager az utazások nyomon követéséhez, mentéséhez és megosztásához 

A Mio márka MiVue Manager programjával lejátszhatod a felvételeket a számítógépeden is. Az alkalmazásban lehetőséged van kezelni és elemezni a felvételeket illetve archiválni a feltöltött adatokat. A program kompatibilis a Windows és a Mac operációs rendszerekkel egyaránt. A beépített G-szenzorral a Mio MiVue 731 autóskamera lehetővé teszi az adatok elemzését, a beépített GPS pedig grafikus módon jeleníti meg az általad megtett utat a Google térképen. Emellett könnyedén és egyszerűen töltheted fel a videóidat a MiVue Manager alkalmazásból az olyan platformokra, mint például a YouTube vagy a Facebook.




Mio MiVue 731

A fejlett vezetést segítő rendszerrel biztonságos

A Mio MiVue 731 autóskamerával meggyőződhetsz arról, hogy mindig biztonságban leszel, hiszen a fejlett Advanced Driver Assistance rendszert alkalmazza. Ez magában foglalja az ütközésre figyelmeztető rendszert (FCWS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDWS) és a sofőr mikro-alvására figyelmeztető rendszert is (FA). A Mio MiVue 731 autóskamerával a véletlen balesetek kockázatát a minimumra csökkentheted.


Mio MiVue 731

Beépített GPS

A beépített GPS modullal nem szükséges semmit sem külsőleg csatlakoztatnod a Mio MiVue 731 kamerához, tökéletes áttekintést biztosít a vezetési sebességről vagy a GPS koordinátákról. A sebességi adatok rögzítését deaktiválhatod is.


Mio MiVue 731

Készenléti parkolómód

Parkolómódban a Mio MiVue 731 kamera csúcs-modern mozgásérzékelés technológiával figyeli meg a járművet. Ha mozgást érzékel a jármű előtt, automatikusan megkezdi a felvétel készítését, így mindig tudni fogod, hogy pontosan mi történt az autó körül. A parkolómód folyamatos energiaellátást igényel.



Mio MiVue 731

Mio MiVue 731 autóskamera kiváló minőségű felvétellel

A Mio MiVue 731 kamera akár 130°-os látószöget nyújt a kifogástalan rálátáshoz az úton. A 30 fps sebességű, 1080 p-s Full HD felbontásnak köszönhetően számíthatsz a prémium minőségű felvételekre. A Mio MiVue 731 autóskamerával még kedvezőtlen fényviszonyok között is rögzítheted az utat az f/2.0-s rekeszértékkel. Amint beindítod a járművet, a MiVue 731 automatikusan megkezdi a felvétel rögzítését, így neked már nem kell miatta aggódnod.


Mio MiVue 731

A G-szenzor érzékeli a behatásokat

A beépített háromtengelyes G-szenzorral biztos lehetsz abban, hogy a Mio MiVue 731 kamera által rögzített fontos felvételeidet semmi sem írja felül, amennyiben hirtelen mozgásváltozást vagy behatást érzékel, a G-szenzor lezárja ezeket a felvételeket a felülírástól, így később gond nélkül megtekintheted.


Mio MiVue 731

Korai figyelmeztetés a sebességmérőkről

Amennyiben szeretsz gyorsan vezetni, azonban a gyorshajtási bírságot annyira nem kedveled, úgy kihasználhatod azt a funkciót, amely még időben figyelmeztet az utadba eső sebességmérő kamerákra. A sebességmérő kamera felismeréssel még időben tájékoztat azok helyzetéről a vezetési sebességedtől függően. Ez a funkció a készülék egész élettartama alatt össze van kötve az ingyenesen frissülő sebességmérő kamera adatbázissal, kivéve Franciaországban, Svájcban, Lettországban, Észtországban, Romániában és Törökországban.



A Mio MiVue 731csomag tartalma:

  • Mio MiVue 731 autóskamera
  • Hosszú autós tápkábel
  • Forgatható tartó a szélvédőre


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0 Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
79,4 g Kész!
Szélesség
8,41 cm Kész!
Magasság
5,16 cm Kész!
Mélység
3,14 cm Kész!

Látószög
130 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/2 Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2 óra Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím! Vásároltam egy Mio MiVue 731 készüléket, tegnap fizettem ki utánvéttel. A +3 év kiterjesztett garanciáról a dokumentumot hol találom? Eddig nem sikerült rájönnöm. Köszönöm Nyiraty Gábor

Kérdések és válaszok: MIO MiVue 731
Kiegészítők: MIO MiVue 731 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 731. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 731. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 731. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 731.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ