A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MIO MiVue 733 WiFi

Termékkatalógus
MIO MiVue 733 WiFi
4,5 67 értékelés
Autós kamera - 130°-os képszög, 2,7"-es kijelző, sávtartó, GPS, radardetektor, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), max. 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya rakható bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, USB 2.0, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, töltőkábel/adapter és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
39 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  PP306y1 Termékszám:  5415N5830019 Gyártó honlapja:
MIO MiVue 733 WiFi 39 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

MIO MiVue 733 WiFi

A MIO MiVue 733 WiFi autós kamera legfontosabb jellemzői

  • Részletes Full HD felbontás
  • Széles látószögű képfelvétel
  • Érzékeny G-érzékelő automatikus kritikus pillanat rögzítéssel
  • Modern asszisztens rendszerek, GPS és WiFi
  • Nagyszerű nappali felvételek, éjszakai felvételek a kiváló fényerőnek köszönhetően
  • Loop felvétel
  • Teljesen forgatható üvegtartó

A menetrögzítő kamera leginkább olyan esetekben hasznos, amelyeket semmiképpen sem szeretnél megtapasztalni. De ha mégis megtörténnek, a felvételek gyakran felbecsülhetetlen értékű bizonyítékot jelentenek. Ez még inkább szükségessé teszi, hogy a kép jó minőségű és nagy felbontású legyen. Mio MiVue 733 nappal és éjjel is képes Full HD felvételeket rögzíteni jól olvasható részletekkel, például rendszámtáblákkal. Széles látószöggel, asszisztens rendszerekkel, GPS-szel vagy WiFi-vel és érzékeny 3 tengelyes G-érzékelővel van felszerelve. A kamera felszerelése rendkívül egyszerű a szélvédőn lévő tapadókorongos célpontnak köszönhetően.  360°-ban forgatható így az előnézeti kijelzőt mindig az ideális pozícióba állíthatja. Az áramellátásról a mellékelt kábel gondoskodik, amely hagyományos autós aljzathoz csatlakoztatható.



A biztonság az első

Számos fejlett segédrendszerrel rendelkezik. Ezek közé tartozik a frontális ütközésre való figyelmeztetés (FCWS), mielőtt elhagynád a sávot (LDWS) és egy figyelmeztetés mikroalvás előtt (FA).



Minőségi Full HD felvétel

A rögzített videó Full HD felbontással büszkélkedhet, 30 fps képkockasebességgel, ami biztosítja a sima képmozgást. Az objektív kiváló f/2-es rekesznyílásának köszönhetően még gyenge fényviszonyok között sem veszít részleteket.



Vezeték nélküli kapcsolat

Az autós kamera MIO MiVue 733 WiFi WiFi technológiával van felszerelve, a szükséges anyagokat közvetlenül telefonodra vagy számítógépedre küldheted a MiVue Pro alkalmazással. A beépített GPS-modul rögzíti az útvonalat, és a szükséges földrajzi adatokkal vagy a jármű sebességének fontos adataival egészíti ki a feljegyzést. 



Integrált G-érzékelő

Ha már bekövetkezett egy kritikus esemény, az érzékeny 3 tengelyes G-érzékelő lép működésbe. Alapértelmezés szerint a kamera loopban rögzít, és felülírja a régi felvételt. A G-érzékelő képes érzékelni a hirtelen gyorsulást, fékezést vagy ütközést, és automatikusan lezárja ezeket a pillanatokat a felülírás ellen.



Stop and Go

A MIO MiVue 733 WiFi rögzítő kamera innovatív Stop and Go technológiával rendelkezik, amely segíti a járművezetőket abban, hogy éberek maradjanak, amikor például megállnak a közlekedési lámpánál vagy dugóban, így biztosítva a zavartalanabb közlekedést. A kamera regisztrálja, ha az előtted haladó autó mozgásba lendül, és jelzést ad. Így időben elindulhatsz, és segíthet a zavartalan forgalomban.


MiVue Manager





Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
100 g Kész!
Szélesség
8,78 cm Kész!
Magasság
5,25 cm Kész!
Mélység
3,19 cm Kész!

Látószög
130 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/2 Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue 733 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 733 WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 733 WiFi.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ