A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

MIO MiVue 752

Termékkatalógus
MIO MiVue 752
4,4 11 értékelés
Autós kamera - a felvétel maximális minősége: 2560x1440 p / 30 fps (Quad HD), 2,7"-os képátló, GPS, 3 tengelyes G-szenzor, ADAS-támogatás, parkoló mód, microSD-re rögzítés (legfeljebb 128 GB), balesetek detektálása, a csomagolás tartalmazza a MiVue A20+ kamerát
Kód:  PP306y52 Termékszám:  5415N5480013 Gyártó honlapja:

MIO MiVue 752

Soha nem tudhatjuk, mi történhet velünk útközben. Éppen ezért célravezető, ha a járművet menetrögzítő kamerával szereljük fel, mivel a felvétel bizonyítékul szolgálhat ütközés vagy más vitatható helyzet esetén. A nagyméretű érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően vezetés közben nem fogja megzavarni az eszköz, és képes lesz kizárólag a vezetésre figyelni. A kamera rendkívül pontosan észleli a különböző kritikus helyzeteket. Ezen felül a beépített GPS biztosítja a megtett útvonal áttekintését.

A MIO MiVue 752 QUAD HD autós menetrögzítő kamera főbb jellemzői

  • A kiváló minőségű Exmor objektív lehetővé teszi a nagy felbontású felvételt
  • Felvétel akár 128 GB-os kapacitású microSD-kártyára (20 órás folyamatos felvétel)
  • A felvétel minősége 2560 × 1440/30 fps
  • Az érzékelő három tengely mentén figyeli a kamera helyzetét - így gyorsan képes reagálni vészhelyzetek esetén
  • Pontos GPS-követés
  • 2,7 hüvelykes képátló
  • Tápellátás kábellel vagy újratölthető akkumulátorral

Biztonságos vezetés a MIO MiVue 752 kamerának köszönhetően

Az Advanced Driver Assistance System (ADAS) rendszere segíti Önt a vezetésben: (LDWS) (Lane Departure Warning System) - sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és a FCWS (Forward Collision Warning System) - ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer. Ez a két funkció nagyban hozzájárul az Ön biztonságához, mivel az LDWS figyelmezteti Önt, amikor elhagyja az adott sávot, megakadályozva ezáltal a közvetlen ütközést. Az FCWS pedig figyelmezteti Önt akkor, ha túl közel kerülne az Ön előtt haladó autóhoz. Lehetőség van arra is, hogy riasztási intervallumot állítson be a lehetséges fáradtság és a pihenés szükségességére való emlékeztetőként.

Elektronikus utastárs

MIO MiVue 751 egy G-szenzorral is ellátott, amely gyorsan reagál a hirtelen irányváltásra és a túlterhelésre. A beépített érzékelő három tengelyen rögzíti az útirányt. Ez lehetővé teszi annak kiderítését, hogy a nem várt hatás honnan származott és hogyan történt. Abban a pillanatban, amikor a G-szenzor éles mozgást észlel, a kamera automatikusan rögzíti az eseményeket. Mindennek köszönhetően sima és bírság-mentes út várja Önt.

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
100 g Kész!
Szélesség
8,78 cm Kész!
Magasság
5,25 cm Kész!
Mélység
3,19 cm Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/1,8 Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue 752 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 752 Dual. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 752. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 752. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 752.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ