AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MIO MiVue 786 WiFi

Termékkatalógus
MIO MiVue 786 WiFi
3,8 10 értékelés
Autós kamera - 140°-os képszög, 2,7"-es kijelző, sávtartó, érintéses vezérlés és GPS, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximálisan 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, H.264 és Mov formátumok támogatása, USB 2.0, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
Kód:  PP306y8 Termékszám:  5415N5680013 Gyártó honlapja:

MIO MiVue 786 WiFi

Soha nem lehet tudni, mi fog történni az úton. Ezért jó ötlet felszerelni a járművet menetrögzítő kamerával, mert a felvétel, például egy ütközés vagy más vitás helyzet esetén, bizonyítékként szolgálhat. A nagy kijelző érintőképernyős vezérlésének köszönhetően semmi nem tereli el a figyelmedet vezetés közben, így teljes mértékben a vezetésre tudsz összpontosítani. A kamera azonnal észleli és pontosan rögzíti a vészhelyzeteket. Ezenfelül a beépített GPS az útvonalat is világosan mutatja. És ha meg szeretnéd osztani az élményeidet a barátaiddal, a MIO MiVue kamera segítségével akár élő adást is indíthatsz a Facebook-on.

A MiVue MIO 786 WiFi autós fedélzeti kamera főbb jellemzői

  • A minőségi Exmor optikai érzékelő segítségével jó minőségű, FullHD felbontású felvételek készülnek
  • Felvétel legfeljebb 128 GB-os microSD kártyára (20 óra, megszakítás nélküli felvétel)
  • A nagylátószögű lencse betekintési szöge 140°
  • Az érzékelő három térbeli tengely mentén figyeli a jármű helyzetét - ennek köszönhetően gyorsan reagál a vészhelyzetekre
  • Pontos útvonalak GPS-en keresztül
  • Áramellátás tápkábel vagy akkumulátor segítségével

Biztonságos vezetés a MIO MiVue 786 WiFi kamerával

Az ADAS rendszer (Advanced Driver Assistance System) két funkciója nagy segítség lesz vezetés közben: a sávelhagyásra figyelmeztető LDWS (Advanced Driver Assistance System) és az elülső ütközésre figyelmeztető FCWS (Forward Collision Warning System). Ez a két funkció a biztonság tekintetében jelentősen növeli az eszköz értékét, mert az LDWS figyelmeztet, amennyiben a jármű elhagyja a sávot, így akár egy ütközés megelőzésében is nagy szerepet játszhat. És ha csökken a távolság a járműved és az előtted haladó jármű között, például, ha az előtted haladó jármű vezetője hirtelen rálép a fékre, az FCWS azonnal figyelmeztet. Be lehet állítani, hogy a riasztás meghatározott időközönként aktiválódjon, amely felhívhatja a figyelmet a fáradtságra, ilyenkor akár egy rövid időre érdemes megállni pihenni.

Elektronikus utas

A MiVue 786 kamera G-szenzorral van felszerelve, amely gyorsan reagál hirtelen irányváltás és ütközés esetén. Az integrált érzékelő három térbeli tengely mentén rögzíti a jármű helyzetét. Ez lehetővé teszi az ütközés irányának meghatározását, és azt is, hogyan történt a baleset. Abban a pillanatban, amint a G-szenzor érzékeli, hogy a jármű mozgása drasztikusan megváltozik, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket. És a mindig naprakész radar adatbázisnak köszönhetően zökkenőmentes és büntetésmentes utazást biztosít.

 

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
100 g Kész!
Szélesség
8,78 cm Kész!
Magasság
5,25 cm Kész!
Mélység
3,19 cm Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/1,8 Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue 786 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 786 WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 786 WiFi.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ