Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera

Termékkatalógus
Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera
4,5 12 értékelés
Autós kamera - Full HD (1920×1080) maximális felbontás, 140°-os képszög, hangfelvétel, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, GPS, Bluetooth, WiFi, radardetektor, Lane Assist, autós töltő, 2.7"-os érintőkijelző
Kód:  PP306y81 Termékszám:  5415N5680007 Gyártó honlapja:

Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera

Ha bármi történik az úton, minden bizonnyal jó, ha egy vitathatatlan tanú jelen van, egy minőségi videofelvétel formájában. A Mio MiVue 788 CONNECT Full HD felbontásban (30 képkocka/másodperc) rögzít téged, miközben a széles látószögű objektív a 140°-ban készít felvételt. A felvétel még alacsony fényviszonyok mellett is jól látható (f/1.8), így az összes közúti történést - beleértve a rendszámtáblákat vagy az aktuális jelöléseket - rögzíti az autó előtt. A Mio MiVue 788 CONNECT autós kamera a minőségi Full HD felvételen túl a kényelmes és biztonságos utazásokhoz is hozzájárul.

A Mio MiVue 788 CONNECT autós kamera legfontosabb jellemzői

  • Tiszta, széles Full HD felvétel (140°, 30 fps)
  • Pozíció és sebesség rögzítés (GPS)
  • Sebesség radar figyelmeztetések (ingyenes frissítések)
  • ADAS (LDWS, FCWS, FA)
  • Csatlakozzon a telefonhoz Bluetooth és WiFi segítségével
  • Egyszerű és intuitív működés a 2,7 hüvelykes érintőképernyős LCD-képernyőn
  • Kompatibilis a MiVue A20 hátsó kamerával
  • Vezeték nélküli firmware frissítések
  • Lehet bővíteni parkolófelvétellel (MiVue Smartbox szükséges)

Első a biztonság

A MiVue 788 CONNECT videokamera a fáradtságot vagy figyelmetlenséget is figyeli. Fejlett vezetői segítségnyújtási rendszerrel (ADAS) van felszerelve, beleértve a Forerunner Warning (útralépő ember) (FCWS), a Lane Departure Warning (sávelhagyás) (LDWS) és az FAA figyelmeztetést. Ha gyors az irányváltás vagy az ütközés, a G-érzékelő azonnal elmenti a felvételt, hogy ne vesszen el. Szintén érzékeli a hatás irányát és erejét, kanyarodáskor és gyorsításkor. A mért adatokat a MiVue Manager alkalmazásban nézheted meg.

Bluetooth és WiFi a maximális kényelemért

A beépített Bluetooth-nak köszönhetően a Mio MiVue 788 CONNECT felvevő kamerája csatlakoztatható telefonhoz és megjeleníti a hívások, üzenetek és alkalmazások értesítéseit. Wi-Fi is van, így könnyedén átviheti a rögzített képeket az okostelefonjára a MiVue Pro segítségével vagy elküldheti a Facebook-ra például. A Mio MiVue 788 CONNECT a radar információk havi frissítése.

A MiVue Manager részletes nézete

A MiVue Manager intuitív kezelőfelülettel rendelkezik a Mio MiVue 788 CONNECT kamera által rögzített szinkronizált adatfelvételek megtekintéséhez. A videó és a rögzített adatok a Google Térképhez kapcsolódhatnak a pontos útvonal-rekonstrukció érdekében. A felvétel megtekintésekor adatot adhat a G-érzékelőből, hogy megnézze az erő irányát és nagyságát kanyarodáskor vagy ütközéskor. A program megkönnyíti a videók dátum és típus szerinti rendezését is.

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
100 g Kész!
Szélesség
8,78 cm Kész!
Magasság
5,25 cm Kész!
Mélység
3,19 cm Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/1,8 Kész!
Érzékelő felbontása
2 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Magyar menü van benne? Üdv Viki!

Kérdések és válaszok: Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera
Kiegészítők: Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 788 CONNECT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mio MiVue 788 CONNECT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio MiVue 788 CONNECT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio MiVue 788 CONNECT.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ