A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

MIO MiVue 792 Wifi

Termékkatalógus
MIO MiVue 792 Wifi
4,7 45 értékelés
Autós kamera - Full HD (1920×1080) maximális felbontás, 140°-os képszög, hurok felvétel, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, WiFi, radardetektor, Lane Assist, autós töltő, 2.7"-os LCD
Kód:  PP306ya Termékszám:  5415N5480006 Gyártó honlapja:

MIO MiVue 792 Wifi

Olyan sok időt töltesz a volán mögött, hogy akár egy egész estés film is kijönne belőle? Nyugodtan készíts felvételeket az útjaidról. A MIO MiVue 792 számos alkalommal a hasznodra lehet. Érzékeli az előtted zajló történéseket széles látószögű objektívvel, és nagy felbontásban rögzíti azokat. Felmerülő problémák, komplikációk esetén a videó értékes és megcáfolhatatlan bizonyítékot képezhet. Integrált biztonsági rendszert alkalmaz, és a bejárt utakat könnyedén megjelenítheted a Google térképeken.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyfelbontású felvétel
  • Nagy, átlátható, 2,7" méretű érintőképernyő
  • Széles látószögű lencse - szög: 140°
  • Nagy fényesség f/1.8
  • Beépített GPS és WiFi
  • Minőségi Sony chip
  • G-szenzor

A biztonsági funkciókra épít

A MiVue 792 kamera egy G-érzékelővel működik, amely gyorsan reagál a hirtelen irányváltásokra vagy más váratlan változásra. Az integrált érzékelő három tengelyen rögzíti az utat és a jelentős eltéréseket azonnal tárolja, így lehetséges meghatározni az esetleges ütközések irányát és okát. Emellett a kamera az ADAS rendszert alkalmazza, amely figyelmeztet sávelhagyás, vagy akár közelgő frontális ütközés esetén is. Ezek a rendszerek felbecsülhetetlen biztonsági asszisztensként szolgálnak.

Minden átláthatóan a PC-ben

A MiVue 792 a radarok aktuális listájával és a beépített GPS-szenzorral dolgozik, így képes reprodukálni a megtett útvonalat az interaktív Google térképeken is. Ezen kívül fel van szerelve WiFi-vel is, és képes kommunikálni a MiVue Manager számítógépes programmal. A program kompatibilis a Windows és az Apple platformokkal, és útvonalak megtekintésére és analizálására használható.

 

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
112 g Kész!
Szélesség
9,02 cm Kész!
Magasság
4,88 cm Kész!
Mélység
3,71 cm Kész!

Optikai zoom
0 db Kész!
Látószög
140 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/1,8 Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor, Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

üdvözlöm˘! azt szeretném megkérdezni hogy a motor beinditásával autómatikusan elindul a kamera is? Köszönettel Baranyi Anett

Üdvözlöm, 4 hete vásároltam egy "felbontott" készüléket , amibe a tapadókorongos felfogatót nem csomagolták bele. Érdeklődnék, hogy a sablon, "köszönjük majd pótoljuk" válaszon kívül, valójában mikor kapom meg, vagy tudok e vásárolni valahol ilyen tartozékot, ugyanis szeretném használni most már a készüléket.

Üdvözlöm, autós menetrögzító kamera vásárlásán gondolkodom, de a szélvédőm fűthető. Kérdésem, hogy ilyen esetben érdemes-e kamerát vennem, a fűtőszálak mennyire rontják a felvétel minőségét? Köszönettel.

Üdvözlöm! Pontosan mit takar az hogy bontott? Használt? Mennyi ilyenkor rajta a gyári garancia?

Üdvözlöm! Pontosan mit takar az hogy bontott? Használt? Mennyi ilyenkor rajta a gyári garancia?

Tiszteletem! Érdekelne, hogy a készülék magyar menüs e? Köszönöm. Magyar Levente

Kérdések és válaszok: MIO MiVue 792 Wifi
Kiegészítők: MIO MiVue 792 Wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 792 Wifi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 792.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ