A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD

Termékkatalógus
MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD
4,3 12 értékelés
Autós kamera - dupla, 145°-os képszög, 2,7"-es kijelző, ütközésgátló rendszer, vezeték nélküli, GPS, hurok felvétel és radardetektor, videó max. felbontása 2,8K WQHD (1600p), maximum 60 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, max. 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, Wi-Fi és GPS, AV kábel, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
84 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  PP306yg Termékszám:  5415N5480063 Gyártó honlapja:
MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD 84 690 Ft Újszerű raktáron

MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD

MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A vezetésnek nem kell unalmasnak lennie - az új MIO MiVue 798 Dual Pro készülékkel a mindennapi autózás kalanddá válik! Ez a rendkívüli autós kamera kiváló képminőséggel büszkélkedhet Full HD felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel, valamint a szabadalmaztatott, kiváló minőségű STARVIS érzékelővel, amely biztosítja a kiváló képtisztaságot. A Night Vision Pro technológia, amely még rossz fényviszonyok között is kivételes képminőséget garantál, a nagy fényerejű F1.8-as objektívvel együtt az éjszakai túrák során is segítséget nyújt. A 145°-os látószögű MIO MiVue 798 Dual Pro autókamera számos modern technológiával is örömet okoz, mint például a szakaszmérési riasztások, a GPS helymeghatározás és a radar riasztások vagy az intelligens parkolási mód.

A MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD autós kamera legfontosabb jellemzői

  • 2.8K nagy felbontású felvétel
  • 60 képkocka másodpercenként Full HD felbontáson
  • Kiváló minőségű STARVIS optikai érzékelő a Sony-tól
  • Night Vision Pro technológia
  • Hátsó kamera MiVue A50 (STARVIS, F1.8, 145°)
  • Fejlett H.264 technológia a kiváló minőségű felvételekhez kis fájlméret mellett
  • Beépített GPS
  • 145° széles látószög
  • Az F1.8 objektív világosabb, tisztább videót biztosít még gyenge fényviszonyok között is
  • Intelligens parkolási mód mozgásérzékelővel
  • Fejlett vezetőtámogató rendszer (ADAS) támogatása
  • Képernyő 2.7"
  • 3 tengelyes G-érzékelő az automatikus ütésérzékeléshez és ütközéselemzéshez
  • Figyelmeztetés a sebességmérő kamerákról és a szakaszmérésekről
  • Automatikus felvétel
  • Mio MiVue Manager szoftver
  • MicroSD memóriakártya-támogatás 128 GB-ig
  • A csomag tartalma: MiVue 798 Dual Pro, MiVue A50, állítható öntapadós tartó, autós töltő, kézikönyv
MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD autós kamera

A MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD autós kamera minőségi képe

A MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD autós kamerával többé nem kell aggódnod amiatt, hogy ütközés vagy egyéb nézeteltérés esetén az úton nem áll rendelkezésére perdöntő bizonyíték. A MiVue 798 Dual Pro által készített felvételek kiváló minőségűek és tökéletesen simák a Full HD felbontásnak és a 60 képkocka/másodperc képkockasebességnek köszönhetően.

MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD autós kamera

Kiváló minőségű felbontás

Legyen nappal vagy éjszaka, a MIO MiVue 798 Dual Pro autós kamera mindig a lehető legjobb képminőséget biztosítja. A MIO MiVue 798 Dual Pro 145°-os betekintési szöggel, F1,8-as rekesszel és 2,8K WQHD 1600p felbontással rendelkezik. Ezeknek az értékeknek köszönhetően tökéletesen rögzíti az utazás minden részletét.

MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD autós kamera

Autókamera, amely figyelmeztet a sebességmérő kamerákra

A MIO MiVue 798 Dual Pro autós kamera előre telepített radar-adatbázissal rendelkezik, így mindig tudni fogod, milyen gyorsan haladhatsz. Minden adat frissül a kamera egész élettartama alatt. Praktikus sebességriasztás is rendelkezésedre áll, amely tudatja, ha és amikor lassítanod kell.

Magas szintű csatlakoztathatóság a beépített Wi-Fi révén

A beépített Wi-Fi segítségével könnyedén készíthetsz biztonsági másolatot az összes videóról okostelefonodra, vagy megoszthatod azokat a MiVue Pro alkalmazáson keresztül. A MIO MiVue 798 Dual Pro autós kamera firmware-je könnyen frissíthető, és a kamera adatátvitelét a WIFI OTA-frissítéssel fel lehet gyorsítani, ami naprakészen tartja a készüléket.

A MIO MiVue 798 Dual Pro támogatja a G-érzékelővel történő rögzítést

A MIO MiVue 798 Dual Pro autós kamera G-érzékelővel is fel van szerelve, amely nagyon gyorsan reagál a hirtelen irányváltoztatásokra vagy más váratlan torlódásokra. A beépített érzékelő három tengelyen rögzíti a mozgást, és azonnal tárolja a jelentős eltéréseket. Így meghatározható az ütközés iránya és oka.


Praktikus parkolási mód

A MIO MiVue 798 Dual Pro autós kamera automatikusan aktiválódik és videót rögzít a jármű előtti mozgás érzékelésekor. Ez egy praktikus funkció, amellyel akkor is gyűjthetsz bizonyítékokat, amikor nem tartózkodsz az autóban.

MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD autós kamera

A MIO MiVue 798 Dual Pro megvéd útközben

A közúti biztonság különösen fontos. A MIO MiVue 798 Dual Pro számos olyan biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek teljesen megnyugtatnak téged. Ilyen például az Ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS), a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS) és az Előrejelző rendszer (FA). A zökkenőmentesebb működés érdekében a stop-and-go funkcióval folyamatosan mozgásban lehetsz a dugóban, mivel figyelmeztet téged az előtted haladó járműre.

Hátsó kamera

A csomag tartalmazza a Mio MiVue A50 hátsó kamerát is, amely 145°-os szögben lefedi az autó mögötti utat. A felvétel minősége ugyanolyan jó szintű, mint az első kameráé - Full HD 1080p felvétel 30 képkocka/másodperc sebességgel, f1.8-as optika a nagyszerű felvételekért sötétben és homályban, valamint a Sony kiváló minőségű STARVIS optikai érzékelője.

Adattárolási alkalmazások

A praktikus MiVue Manager Desktop alkalmazással Windows vagy MAC operációs rendszerre egyszerűen megoszthatod a videókat, így azok bármikor azonnal elérhetők.


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
AV kábel, Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Látószög
145 ° Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Típus és funkció

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A Mio MiVue 798 dual Pro2,8 rendelkezik e menetközben magyar nyelvű kommunikációs lehetőséggel. Tisztelettel RG.

Kiegészítők: MIO MiVue 798 Dual Pro 2.8K WQHD
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ