A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Mio MiVue 826 Wifi

Termékkatalógus
Mio MiVue 826 Wifi
5 7 értékelés
Autós kamera - Full HD (1920×1080) maximális felbontás, 150°-os képszög, hangfelvétel, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, GPS, WiFi, radardetektor, 2.7"-os LCD
Kód:  PP307ya Termékszám:  5420027528106 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mio MiVue 826 Wifi

Mio MiVue 826 autóskamera

Hogyha biztosra szeretnél menni, hogy minden esetleges balesetet megbízhatóan rögzítesz útközben, akkor a Mio MiVue 826 autóskamera ideális választás számodra. Az autóskamera remekel a prémium minőségű Full HD (1920 × 1080) felbontású videófelvételek készítésével 60 képkockasebességgel másodpercenként, így a felvételeid simák és részletgazdagok lesznek. A beépített GPS automatikusan rögzíti a sebességedet és a pozíciódat és a szabadalmaztatott Smart Alert funkcióval még időben figyelmeztet az utadba eső sebességmérő kamerákról. Természetesen nem hiányozhat az ütközésfelismerő G-szenzor, az akár 48 órás felvétel készítésére alkalmas parkolómód vagy a beépített Wi-Fi az azonnali adatávitelhez. A Mio MiVue 826 autóskamerával minden egyes utazásodról megbízható bizonyítékod lesz.


A Mio MiVue 826 autóskamera főbb jellemzői 

  • Autóskamera nagy sebességű rögzítéssel
  • A Mio MiVue 826 sima felvételt készít Full HD felbontásban (1920 × 1080p) 60 kép/másodperc sebességgel
  • Beépített kiváló minőségű optikai érzékelő Night Vision technológiával
  • Az f/1,8 objektív kivételes apertúrája tisztább képet nyújt még rossz fényviszonyok mellett is
  • 2,7"-es jól olvasható kijelző
  • A H.264 technológiával kiváló kis méretű fájlokat készít
  • A GPS modul biztosítja a vezetési információk (sebesség, irány, magasság és földrajzi koordináták) rögzítését, valamint a helyzet és az idő automatikus kalibrálását
  • Beépített 3 tengelyes G-szenzor a felvételek rögzítéséhez ütközések észlelésekor
  • A Mio MiVue 826 remekel széles, 130° -os látószögével
  • Az állítható QuickClick dokkolóállomás gondoskodik az állítható látószögről és a kamera könnyű eltávolításáról az autó elhagyásakor
  • Készenléti parkolómód áramellátás nélkül akár 48 órán keresztül
  • A szabadalmaztatott Mio Smart Alert funkció jó előre figyelmeztet a sebességmérő kamerákra
  • A beépített Wi-Fi lehetővé teszi az élőkép megtekintését okostelefonon, illetve a fájlok továbbítását vagy megosztását

Mio MiVue 826 autóskamera kiváló minőségű képpel és beépített Wi-Fi-vel

A Mio MiVue 826 autóskamerával többé már nem szükséges aggódnod, hogy lesz-e meggyőző bizonyítékod egy koccanás vagy más forgalmi esemény esetén. A MiVue 826 kamera felvétele kiváló minőségű Full HD felbontású, simán rögzíti a 60 képkockát másodpercenként. Természetesen a kamera felszereltségéből nem hiányozhat a G-szenzor sem, amelynek feladata, hogy ütközés esetén védi a felvételt a felülírástól. Készenléti parkolómódban akár 48 órán át tart a belső akkumulátornak hála. A Mio MiVue 826 autóskamera beépített Wi-Fi modullal gondoskodik az azonnali megfigyelésről vagy a felvételek mentéséről a mobiltelefonodra a MiVue mobilalkalmazással.





QuickClick dokkolóállomás a könnyű töltéshez és a Mio MiVue 826 kamera szögének beállításához  

A Mio MiVue 826 kamera telepítése igazán intuitív, a különleges QuickClick dokkolóállomással lehetővé teszi annak folyamatos töltését, így a kamera mindig készen áll a felvételek készítésére. Ezzel a dokkolóállomással könnyedén beállíthatod a kamera szögét, a kompakt és széles látószögű Mio MiVue 826 kamerát pedig elhelyezheted a visszapillantó tükör mögött is, még akkor is, hogyha nagyobb vagy magasabb járműved van. Az aktív QuickClick konzollal a kamera eltávolítása sem jelent problémát, így magaddal viheted minden egyes alkalommal, amikor kiszállsz a kocsiból.



A beépített GPS automatikusan érzékeli a helyzetet és az időt, figyeli a sebességet és figyelmeztet a kamerákra

A Mio MiVue 826 kamera másik előnye a beépített GPS modul, amely amellett, hogy követi a helyzetedet, automatikusan kalibrálja az időt és a pontos vezetési sebességedet. Ez a funkció akkor is remek, hogyha már régóta nem kapcsoltad be a kamerát. Azonban a Mio MiVue 826 kamera egyik legnagyobb előnye a szabadalmaztatott Mio Smart Alert funkció, amely megbízhatóan és még időben figyelmeztet a sebességmérő kamerákra, így azokról még időben tájékozódsz. Továbbá számíthatsz a sebességmérő kamerák adatbázisának ingyenes frissítésére a készülék egész élettartama alatt.


Sima kép a nagy sebességű, 60 fps felvétellel

A versenytársak autós kamerái esetében gyakran megesik, hogy csupán 30 képkockasebességgel képesek a felvételek készítésére, ez pedig rossz minőségű vagy elmosódott képeket eredményezhet. A Mio MiVue 826 kamerával azonban emiatt sem szükséges aggódnod, hiszen 60 képkockasebességgel készíti a képeket széles, 150°-os látószöggel. Ezáltal tökéletes áttekintést és kristálytiszta képet nyújt számodra az útról még nagy sebességnél is.



Mio MiVue 826

Állítható kameraszög a QuickClick dokkolóval

Az aktív QuickClick dokkolóállomás segítségével észrevétlenül elhelyezheted a Mio MiVue 826 kamerát például a visszapillantó tükör mögött, a kamera szögét pedig az igényeid szerint állíthatod. A kamera folyamatosan töltődik a dokkolóállomásban, nyugodtan kiveheted belőle a készüléket, amikor kiszállsz a kocsiból.

Mio MiVue 826

Mio MiVue 826 autóskamera nagy sebességű felvétellel

A Mio MiVue 826 kamera akár 150°-os látószöget nyújt a kifogástalan rálátáshoz az úton. A 60 fps sebességű, 1080 p-s felbontásnak köszönhetően számíthatsz a prémium minőségű és sima videofelvételekre. A Mio MiVue 826 autóskamerával a legmagasabb minőségben rögzítheted az eseményeket, még nagy sebességnél is.


Mio MiVue 826

Beépített GPS

A beépített GPS modullal nem szükséges kézzel beállítanod az időt a Mio MiVue 826 kamerán, mivel az automatikusan kalibrálja az időt és a pozíciódat is. Mindig tudni fogod, éppen milyen sebességgel vezetsz.




Mio MiVue 826

Mio Smart Alert korai értesítés a sebességmérő kamerákról

Amennyiben szeretsz gyorsan vezetni, azonban a gyorshajtási bírságot annyira nem kedveled, úgy kihasználhatod a szabadalmaztatott Mio Smart Alert funkciót. Ezzel a Mio MiuVue 826 még időben felismeri az utadba eső sebességmérő kamerákat és információt biztosít azok helyzetéről a vezetési sebességedtől függően. Ez a funkció a készülék egész élettartama alatt össze van kötve az ingyenesen frissülő sebességmérő kamera adatbázissal, kivéve Franciaországban, Svájcban, Lettországban, Észtországban, Romániában és Törökországban.

Mio MiVue 826

Készenléti parkolómód

Parkolómódban a Mio MiVue 826 kamera passzívan töltődik, miközben akár 48 órán át megfigyeli a járművet. A Mio MiVue 826 autóskamera beépített akkumulátorával töltés nélkül is használhatod a parkolómódot. Amikor a készülék rezdülést érzékel, automatikusan megkezdi a felvétel rögzítését, így pontosan tudni fogod, mi történt az autó körül. Ez a 48 órás intervallum a környezeti hőmérséklettől és az események számától függően változhat.

Mio MiVue 826

Beépített Wi-Fi modul és OTA frissítések

A Mio MiVue 826 autóskamera tartalmazza az opcionális beépített Wi-Fi-t is, ezzel megtekintheted vagy elmentheted a felvételeket az okostelefonodra vagy a tabletre valós időben, vagy akár azonnal meg is oszthatod a MiVue Pro mobilalkalmazáson keresztül. Továbbá az OTA (Over-the-air) technológiával zökkenőmentesen frissítheted a Mio MiVue 826 kamerát és a firmware-t, hogy az mindig naprakész legyen.


A Mio MiVue 826 autóskamera csomag tartalma:

  • Mio MiVue 826 autóskamera
  • Ragasztós tartó a szélvédőre dokkolóval és töltővel
  • Használati utasítás


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, GPS Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
102 g Kész!
Szélesség
8,75 cm Kész!
Magasság
6,23 cm Kész!
Mélység
4,2 cm Kész!

Látószög
150 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/1,8 Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Típus és funkció

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv. T.Alza! Magyar nyelven beszél, vagy ha nem melyik modell tudja a magyar nyelvet?

Tisztelt Alza! Mi a különbség a Mio MiVue 826 és a 846 között? Üdvözlettel!

Kérdések és válaszok: Mio MiVue 826 Wifi
Kiegészítők: Mio MiVue 826 Wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 826 Wifi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mio MiVue 826 Wifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio MiVue 826 Wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio MiVue 826 Wifi.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ