Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MIO MiVue 866 Wifi GPS

Termékkatalógus
MIO MiVue 866 Wifi GPS
4,3 14 értékelés
Autós kamera - 150°-os képszög, 2,7"-es kijelző, sávtartó, optikai képstabilizátor, vezeték nélküli, GPS, hurok felvétel, radardetektor, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 60 fps képkockasebesség, mono hangzás, maximálisan 256 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya rakható bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, USB 2.0, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, töltőkábel/adapter és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról
71 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  PP366ya Termékszám:  5415N6310058 Gyártó honlapja:

MIO MiVue 866 Wifi GPS

A vezetésnek nem kell unalmasnak lennie - az új Mio MiVue 866 navigációval a vezetés minden nap egy igazi kaland lehet! Ez a kivételes autós kamera 60 fps sebességű Full HD 1080p felbontással és szabadalmaztatott, Mio Ultra (2/3") érzékelővel büszkélkedhet, utóbbi gondoskodik a remek tisztaságú képekről. A Night Vision Ultra technológiával, amely még rossz fényviszonyok között is szuper képminőséget biztosít, és a nagy fényerejű f/2,0-as rekeszértékkel együtt segítségedre lehet az éjszakai vezetés közben is. A Mio MiVue 866 autós kamera 150°-os látószöget alkalmaz és lenyűgöz számos modern technológiájával, mint például a telepített mérőpontok felismerése, a GPS helymeghatározás és a sebességmérő kamerákra figyelmeztetés, illetve a passzív parkoló mód vagy a beépített Wi-Fi modul.


A Mio MiVue 866 autós kamera főbb jellemzői 

  • Egy modern autós kamera mindennapi használatra, az utazások rögzítéséhez a legjobb minőségben
  • A Mio MiVue 866 Full HD minőségben (1920 × 1080) rögzíti a felvételeket 60 fps sebességgel
  • A Mio Senzor Ultra érzékelő tökéletesen tiszta képet biztosít
  • A Night Vision Ultra technológia és az f/2,0 rekeszérték biztosítja a minőséget gyenge fényviszonyok mellett
  • A H.264 technológiával a felvételek remek minőségben készülnek el, ugyanakkor a fájlok nem foglalnak sok helyet 
  • Az integrált GPS-nek hála automatikusan rögzíti az utazással kapcsolatos információkat (sebesség, irány, koordináták és egyebek)
  • A GPS modul ingyenes frissítéssel gondoskodik a sebességmérő kamerák, kamerák és a telepített mérőpontok információiról 
  • A beépített Wi-Fi segítségével okostelefonról vagy tabletről is megtekintheted a felvételeket és könnyedén megoszthatod a fájlokat
  • Mio MiVue 866 autós kamera széles, 150°-os látószöggel
  • Ütések érzékelése és felvételek felülírásának megelőzése a 3 tengelyes G-szenzorral
  • Autós kamera intelligens parkoló móddal passzív akkumulátor igénybevétellel és mozgásérzékeléssel
  • A Mio MiVue 866 az összes adatot megjeleníti a 2,7"-es képernyőjén
  • A kamera hozzáférést nyújt a Mio MiVue Manager PC szoftverhez, amellyel megoszthatod, lejátszhatod és elemezheted a képeket és a G-szenzor adatait baleset esetén.
  • Támogatja az ADAS intelligens rendszert és egy további (A50) hátsó kamera csatlakoztatását a kettős felvételkészítéshez
  • Egy akár 256 GB-os mikro-SD kártyára menti a felvételeket

MiVue 866 autós kamera rendkívül nagy Mio Ultra szenzorral

A Mio MiVue 866 minden helyzetben csodálatos képminőségét a Mio Ultra szenzor biztosítja, amely 1,5-szer nagyobb mint a hagyományos érzékelők, pontosan így garantálja a gazdag színeket és csúcs-minőségű kontrasztot a felvételeken, még rossz fényviszonyok mellett is.

Tökéletes éjszakai felvételek a Mio MiVue 866 kamerával

A Mio MiVue 866 autós kamera magas minőségű üveg optika rendszerrel érkezik, amelyet kivételes fényerő és a Night Vision Ultra technológia jellemeznek, éppen ezért nem szükséges aggódnod az éjszakai felvételek miatt sem. Továbbá a MiVue 866 nagy Mio Ultra szenzorja szinte közel az infravörös skálának megfelelően érzékeny a fényre, így tehát éjjellátást alkalmaz.

A MiVue 866 autós kamera figyelmeztet a telepített mérőpontokra

Amennyiben a Mio MiVue 866 Wi-Fi GPS autós kamerával utazol, nem szükséges aggódnod a véletlen gyorshajtás miatt, még akkor sem, ha nem tudod, hogy mérnek. A kamera még időben nyújt információt a sebességkorlátozásról, az egy adott szakaszban megengedett átlagos sebességről és megjeleníti a megtett távolságot és időt (másodpercek formájában), mielőtt egy adott útszakaszon belefutnál a sebességmérő kamerába. Mindezt és más információkat tökéletesen megtekintheted a 2,7"-es kijelzőn.

Mio MiVue 866

Kiváló Full HD felvétel még nagyobb sebességnél is

A Mio MiVue 866 Wi-Fi GPS kamerával számíthatsz a szuper minőségű Full HD (1080p) felvételekre 60 fps sebességgel. Emellett a képeket a modern H.264 technológiával tömöríti, ezáltal a fájlok igazán kevés helyet foglalnak a memóriakártyán, miközben megőrzik kivételes minőségüket.


Mio MiVue 866

Kivételesen könnyű lencse

A Mio MiVue 866 autós kamera kiváló minőségű f/2,0-as lencséje gondoskodik a tökéletesen olvasható közúti jelzésekről és rendszámtáblákról illetve a részletgazdag felvételekről még alkonyatkor vagy éjszaka is.

Mio MiVue 866

Széles látószög a tökéletes áttekintésért

Az úton készített felvételeken mindent megtekinthetsz, amire csak szükséged van, például, hogy mi történik a járdaszegélyen. Ez pedig nem másnak köszönhető, mint a készülék 150°-os, széles látószögű lencséjének.

Mio MiVue 866 kamera vezeték nélküli kapcsolattal

Adatátvitel szükségtelen kábelek, a kábel keresése és csatlakoztatása nélkül? Ez sem jelent problémát a Mio MiVue 866 Wi-Fi GPS nagyszerű autós kamerának. A beépített Wi Fi modullal vezeték nélkül is áthelyezheted a fájlokat a Mio kameráról más készülékekre, ahol könnyedén és gyorsan elmentheted azokat a MiVue Pro alkalmazással. Az OTA (Over-the-air) technológiával a készülékeden mindig a legfrissebb szoftveres verzió található meg.

Mio MiVue 866

Beépített GPS technológia

A vezetési sebesség illetve a pontos helyzeted és az idő megbízható rögzítéséről a beépített GPS helymeghatározás gondolkodik. Más autós kamerákkal ellentétben a GPS modul közvetlenül az egységben található, ez biztosítja az idő és a pozíció automatikus kalibrálását a Mio MiVue 866 kamerán, például amikor a készüléket már hosszú ideje nem használtad. Ehhez állítsd be azt az egyéni sebességkorlátot, amit nem szeretnél túllépni, a MiVue 866 készüléke pedig értesít, ha ez mégis megtörténne.

Mio MiVue 866

Parkoló mód passzív áramellátással

A Mio MiVue 866 Wi-Fi GPS kamera lehetővé teszi az akár 48 órás akkumulátoros készenléti üzemmódot, amely automatikusan megkezdi a felvétel rögzítését amint gyanús behatást érzékel. A passzív parkoló módot töltés nélkül is használhatod a beépített akkumulátorral.

Mio MiVue 866

A Mio MiVue 866 G-szenzorral védi a felvételeket

Természetesen a legtöbb kamera esetében a legfontosabb a beépített G-szenzor, amely megelőzi a felvételek felülírását, hogyha balesetet vagy gyanús behatást érzékel. A G-szenzor a modern Mio MiVue 866 Wi-Fi GPS autós kamera felszereltségében is megtalálható.

Mio MiVue 866

Szabadalmaztatott Mio Smart Alert funkció

A Mio MiVue 866 a GPS technológia és az előre telepített sebességmérő kamera adatbázis kombinációját alkalmazza, hogy még időben figyelmeztessen a sebességmérő kamerás útszakaszokra, így figyelhetsz a vezetési sebességedre. Az innovatív autós kamera jóval előre tájékoztat a sebességmérő kamerákról, a belső adatbázisát a kamera egész élettartamán át ingyenesen frissíti (kivéve Franciaország, Svájc, Lettország, Észtország, Románia, Törökország és Németország sebességmérő kameráit).

Mio MiVue 866

MiVue hátsó kamera csatlakoztatás támogatással

A csúcs-kategóriás Mio MiVue 866 Wi-Fi GPS kamerához megvásárolhatod a MiVue A50 hátsó kamerát, hiszen kompatibilisek egymással. Ezáltal azt is láthatod, mi történik a jármű mögött. A felvételeket így duplán készíti el a MiVue 866 kamerával együtt.

Mio MiVue 866

Könnyű képkezelés a MiVue Manager alkalmazással

A Mio MiVue 866 kamera hozzáférést biztosít a MiVue Manager Desktop számítógépes szoftverhez a Windows és a MAC operációs rendszereken, amellyel könnyedén lejátszhatod, kombinálhatod és szerkesztheted a fájlokat, majd kényelmesen megoszthatod azokat a közösségi hálókon.




Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó Kész!

Látószög
150 ° Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Magyar nyelvű menü van benne?

Kérdések és válaszok: MIO MiVue 866 Wifi GPS
Kiegészítők: MIO MiVue 866 Wifi GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 866 Wifi GPS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mio MiVue 866 Wifi GPS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio MiVue 866 Wifi GPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio MiVue 866 Wifi GPS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ