A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

MIO MiVue C330

Termékkatalógus
MIO MiVue C330
4,7 56 értékelés
Autós kamera - érzékelő felbontása 4 Mpx, 130°-os képszög, 2"-es kijelző, érintéses vezérlés, GPS, hurok felvétel, radardetektor, automatikus felvétel, éjjellátás és g-szenzor, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), maximum 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagolásban, akkumulátor gondoskodik az áramellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
Kód:  PP303b2 Termékszám:  5415N5300011 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue C330

Ments el minden felvételt az utadról, és később bizonyítékként használhatod, ha balesetre kerülne sor. A MiVue C330 tökéletesen látható Full HD minőségben rögzíti az utadat. Szükség esetén a rögzített videóban könnyen megtalálhatod a kínánt szekvenciát, amelyből azonosíthatod a baleset észtvevőit. Az eszköz ideális azok számára, akik sokat vezetnek a munkájukból kifolyólag, de persze azok is kedvelni fogják, akik szívesen vezetnek, és szeretik az adrenalint és az autóversenyzést. A videófelvételhez az eszköz GPS adatokat is csatol, és ennek köszönhetően akkor is jelez, ha sebességmérő radarhoz közeledsz. 

Legfontosabb jellemzői

  • 1080p Full HD felvétel 30 fps-el
  • Széles látószögű felvétel (130°)
  • Figyelmeztet a sebességmérő radarokra
  • Mutatja a helyzetedet GPS-adatok alapján a Google Maps-en
  • Intuitív interfész a sebességgel kapcsolatos adatok egyszerű böngészésére

Kiegyensúlyozott tulajdonságok

A kamera 130°-os széles látószögű objektívvel és F2 nyitott rekesszel rendelkezik, így fenntartja a jó láthatóságot még rossz megvilágításban is. A videók Full HD felbontásban (1080p) kerülnek rögzítésre. Az adatok H.264 technológia segítségével kerülnek tömörítésre, amely kiváló képminőséget biztosít viszonylag kis mérete ellenére.

Modern design

A rögzített anyagot a számítógépedben a MiVue menedzser segítségével vizsgálhatod. Az intuitív környezetben átnézheted és lejátszhatod a videókat, megjelenítheted a G-szenzor adatait, de az eszköz megjeleníti a GPS-adatokat is a Google térképeken. A videókat emellett közvetlenül meg is oszthatod a közösségi hálózatokon (Facebook vagy a YouTube).

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
59,5 g Kész!
Szélesség
6,26 cm Kész!
Magasság
5,12 cm Kész!
Mélység
3,74 cm Kész!

Látószög
130 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/2 Kész!
Érzékelő felbontása
4 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue C330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue C330. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue C330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MiVue MIO C330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MiVue MIO C330.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ