Shop roku Shop roku

MIO MiVue C380 Dual

Termékkatalógus
MIO MiVue C380 Dual
4,4 28 értékelés
Autós kamera - tolató, dupla, 130°-os képszög, 2"-es kijelző, vezeték nélküli, GPS, radardetektor és g-szenzor, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, maximálisan 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya tehető bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, USB 2.0, akkumulátor gondoskodik az energiaellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
Kód:  PP306w1 Termékszám:  5415N5780005 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue C380 Dual

Rögzítse minden utazását, és a felvételt később baleset esetén felhasználhatja bizonyítékként! A MiVue C380 felveszi utazását egy kiválóan látható Full HD videót, és a hátsó kamerának köszönhetően tökéletes képet nyújt az autó körüli áttekintésről. Szükség esetén könnyen megtalálhatja a kívánt szekvenciát a rögzített videón, ahol azonosíthatja a kockázatos forgalmi helyzetben résztvevőket. Kívánatos a munkahelyhez kapcsolódó gyakori vezetéshez, de a volán mögötti adrenalin szerelmeseinek, az autóversenyzőknek és az autók rajongóknak is. Az utazás GPS-adatait is rögzíti a  nyilvántartásában, és az ismert pozíciónak köszönhetően tájékoztatja Önt sebességmérő radar megközelítésekor.

A MIO MiVue C380 autós felvevő kamera legfontosabb jellemzői

  • 1080p Full HD felvétel 30 kép/mp sebességgel
  • Széles látószög (130°)
  • További kamera a hátulnézethez
  • 2" érintőképernyő
  • Figyelmeztetés sebességmérő radarokra 
  • GPS-adatok helyének ábrázolása  a Google térképeken
  • Intuitív interfész a sebesség adatok könnyű követéséhez
  • Az intelligens parkoló üzemmód az utazáson kívül is őrzi a gépkocsit

A MIO MiVue kamera kiváló fényereje

A MIO MiVue C380 autós kamera széles látószögű objektívvel rendelkezik, 130°-os látószöggel és kiváló f/1,8 fényerővel, így még rosszabb világítás esetén is jó a láthatóság. A videókat Full HD felbontásban (1080p) rögzítik. Az adatok a H264 technológia használatával lesznek tömörítve, ami viszonylag kis méretben kiváló képminőséget biztosít.

Nem hiányzik a G-érzékelő vagy GPS-rögzítés sem

A megvásárolt MIO MiVue C380 autós felvételkészítő kamera a MiVue Manager alkalmazásban a számítógépbe áthúzva megtekinthető. Intuitív környezetben videókat böngészhet és lejátszhat, megtekintheti a G-szenzor adatait, valamint megjelenítheti az útvonalat a GPS-adatokból a Google térképen. Ezenkívül a videókat a közösségi hálózatokon (YouTube vagy Facebook) is meg lehet osztani.

Parkoló üzemmód

2018 októbere óta ingyen lehet aktualizálni a MIO MiVue C380 kamera szoftver felszereltségén a Parkoló üzemmód funkció használatát. A legkorszerűbb mozgásérzékelő technológiának köszönhetően a kamera automatikusan aktiválódik és rögzíti a videót az autó előtti mozgás érzékelése alapján. Ez a fejlesztés segít Önnek bizonyítékokat gyűjteni gépkocsijának megkárosításáról akkor is, ha Ön nincs az autóban. A funkció aktiválásának útmutatója megtalálható a gyártó honlapján.







Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, GPS Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
59,5 g Kész!
Szélesség
6,26 cm Kész!
Magasság
5,12 cm Kész!
Mélység
3,74 cm Kész!

Látószög
130 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/1,8 Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A saját akksijával meddig bírja ki a parkoló üzemmód? Minden gyalogos forgalomra bekapcsolódik? Könnyen lehet aktiválni ezt az üzemmódot? Menet közben a szivargyújtón át töltődik? Köszönöm a válaszokat!

Hogyan kapcsolódik össze az első és hátsó kamera? USB? Mindkettőnek ugyan olyan jó a képe?

Van magyar nyelv?

Kérdések és válaszok: MIO MiVue C380 Dual
Kiegészítők: MIO MiVue C380 Dual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue C380 Dual. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue C380 Dual.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ