Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

MIO MiVue C420 Dual

Termékkatalógus
MIO MiVue C420 Dual
3,7 10 értékelés
Autós kamera - dupla, 135°-os képszög, 2"-es kijelző, vezeték nélküli és hurok felvétel, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, max. 128 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya tehető bele, H.264 és Mov formátumok támogatása, AV kábel, használati útmutató, autós töltő, tartó és hátsó kamera a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik az energiaellátásáról, 250 mAh akkumulátor-kapacitás
47 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  PP306w3 Termékszám:  442N67600028 Gyártó honlapja:
MIO MiVue C420 Dual 47 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

MIO MiVue C420 Dual

Mindig tartsd biztonságban az utazásokról készült felvételeket - sosem tudhatod, mikor lesz rá szükséged. Ez a rendkívüli MIO MiVue C420 Dual autós kamera kiváló képminőséggel büszkélkedhet, Full HD 1080p felbontással 30 képkocka/másodperc sebességgel, valamint kiváló minőségű 2M érzékelővel, amely kiváló képtisztaságot biztosít. A hátsó kamera ugyanolyan jól szolgálatot nyújt - ugyanolyan felbontású felvételekkel. A MIO MiVue C420 Dual autós kamera 135°-os látószöggel (130°-os hátsó kamera) és G-érzékelővel örvendeztet meg, amely megakadályozza a felvételek felülírását egy esetleges ütközés esetén. 


A MIO MiVue C420 Dual autós kamera főbb jellemzői

  • Modern autós kamera mindennapi használatra és a tökéletes rögzítés élménye az utazásokhoz
  • A MIO MiVue C420 Dual Full HD (1920×1080) felbontásban, 30 fps sebességgel rögzít
  • A kiváló minőségű 2M érzékelő tökéletesen tiszta képeket biztosít
  • MiVue T20 130° hátsó kamera
  • A H.264 technológiának köszönhetően a felvételek kiváló minőségűek lesznek, miközben nem foglalnak túl sok helyet a fájlokban
  • A MIO MiVue C420 Dual autós kamera széles, 135°-os látószöggel rendelkezik
  • Ütésérzékelés és lövésrögzítés a 3 tengelyes G-érzékelőnek köszönhetően
  • A MIO MiVue C420 Dual 2"-os képernyőjén az összes adatot láthatod
  • A kamera hozzáférést biztosít a Mio MiVue Manager PC szoftverhez is, amely lehetővé teszi a felvételek és a G-érzékelő adatainak megosztását, lejátszását és elemzését baleset esetén

Kivételes képminőség a 2M érzékelőnek köszönhetően

A MIO MiVue C420 Dual szélesvásznú autókamerával semmi más nem vár rád, mint kristálytiszta képek minden helyzetben. A kiváló minőségű 2M érzékelő mindig tökéletes felvételt biztosít Full HD minőségben.

MIO MiVue C420 Dual autós kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Kiváló minőségű Full HD felvétel még nagyobb sebességnél is

A MIO MiVue C420 Dual készülékkel kiváló minőségű felvételekre számíthatsz Full HD (1080p) minőségben, kiváló 30 képkocka/másodperc sebességgel. A felvételek tömörítése a modern H.264 technológiával történik, így a fájlok nagyon kevés helyet foglalnak a memóriakártyán, miközben megőrzik kiváló minőségüket.


MIO MiVue C420 Dual autós kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Széles látószög a tökéletes áttekintésért

Mindent látni fogsz a 135°-os látószögű nagylátószögű objektívnek köszönhetően, amire szükséged van az utazási felvételeiden, beleértve az olyan eseményeket is, ami a járdán történik. Ugyanakkor a hátsó kamera 130°-os szögben rögzíti, mi történik a jármű mögött.

MIO MiVue C420 Dual autós kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Egyszerű vezérlés

A MIO MiVue C420 Dual könnyen kezelhető a 2"-os kijelző intuitív, felhasználóbarát környezetében. Egyszerűen csatlakoztasd a MIO MiVue C420 Dual készüléket a járműben lévő áramforráshoz, és helyezze be az SD kártyát. 

MIO MiVue C420 Dual autós kamera

Felvételvédelem G-érzékelővel

A beépített G-érzékelő, amely természetellenes rezgések, illetve balesetek észlelése esetén gondoskodik a felvételek lezárásáról a felülírás ellen, már a legtöbb autós kamera esetében magától értetődő. A modern MIO MiVue C420 Dual autós kamera felszereltségéhez tartozik a G-érzékelő is.

MIO MiVue C420 Dual autós kamera

MiVue T20 hátsó kamera mellékelve

A csúcsminőségű MIO MiVue C420 Dual autós kamerához a MiVue T20 hátsó kamera is rendelkezésre áll, amely ugyanolyan minőségű felvételeket készít, mint az elülső kamera. Ez egyben áttekintést ad a járműved mögötti helyzetről is. 

Egyszerű felvételmanipuláció a MiVue Managerrel

A MIO MiVue C420 Dual autós kamerádhoz hozzáférést kapsz a MiVue Manager Desktop for Windows és MAC számítógépes programhoz is, amellyel egyszerűen lejátszhatod, kombinálhatod és szerkesztheted fájljaidat, majd kényelmesen megoszthatod azokat közvetlenül a közösségi hálózatokon. 



Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
AV kábel, Használati útmutató, Autós töltő, Tartó, Hátsó kamera Kész!
Objektívek száma
1 Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
56 g Kész!
Szélesség
5,93 cm Kész!
Magasság
5,97 cm Kész!
Mélység
3,25 cm Kész!

Látószög
135 ° Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Típus és funkció

Típus
Autós - dupla Kész!
Jellemzők
Vezeték nélküli, Hurok felvétel Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
250 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue C420 Dual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue C420 Dual. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue C420 Dual. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue C420 Dual.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ