Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

MIO MiVue J60

Termékkatalógus
MIO MiVue J60
4,4 6 értékelés
Autós kamera - 1080p/30fps felbontás, F1,8 üvegoptika, 150°-os látószög, WiFi, GPS, microSD (max. 128GB), sebességmérő kamera figyelmeztetések, hangvezérlés
Kód:  PP306yb Termékszám:  5415N6060007 Gyártó honlapja:

MIO MiVue J60

A MIO MiVue J60 autós kamera nem zavar a szabad kilátásban

A MIO MiVue J60 autós kamerát úgy tervezték, hogy vezetés közben ne zavarja meg a figyelmed. Ezért a MIO MiVue J60 kamera telepítésének helye a visszapillantó tükör mögött van. Így nem lesz semmilyen felesleges tárgy a műszerfalon, amely eltakarná a szabad kilátást.


Full HD felvételek készítése

A MIO MiVue J60 autós kamera lenyűgöző f/1,8 üvegobjektívvel és STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely Full HD (1080p) felbontást kínál 150°-os széles látószöggel.

MIO MiVue J60


Kitűnő kapcsolat az integrált Wi-Fi-vel

A beépített Wi-Fi segítségével egyszerűen készíthetsz biztonsági másolatot az összes videóról az okostelefonodra, vagy meg is oszthatod azokat a MiVue Pro alkalmazással. A MIO MiVue J60 autós kamera szoftvere könnyen frissíthető, ahogyan a sebességmérő kamerák adatbázisa is a WIFI OTA frissítéssel, amely garantálja, hogy a készülék mindig naprakész legyen.


A MIO MiVue J60 figyelmeztet a sebességmérőkre

A MIO MiVue J60 előtelepített sebességmérő kamera adatbázist biztosít, így mindig tudni fogod, hogy milyen sebességgel közlekedhetsz. Az adatok folyamatosan frissülnek a kamera élettartama alatt. Egy praktikus hangjelzés figyelmeztet a sebességre, így mindig tisztába leszel azzal, hogy mikor kell lassítanod.

MIO MiVue J60


MIO MiVue J60 autós kamera fejlett gépjárművezetői támogatórendszerekkel

A MIO MiVue J60 magában foglalja az ADAS fejlett gépjárművezetői támogatórendszereket az FCWS, azaz a Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszert, az LDWS, másnéven a Sávelhagyás figyelmeztetést és az FA, vagyis a Fáradtság figyelmeztetést is.


Megbízható helyzet és sebesség rögzítés a GPS érzékelőnek köszönhetően

Az MIO MiVue J60 autós kamera mindig aktuális sebességmérő kamera adatbázissal működik, és a beépített GPS-érzékelővel az útvonalat képes megjeleníteni az interaktív Google térképen is. A konkurens autós kamerákkal ellentétben a GPS modul be van építve a kamerába. Így nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására.

MIO MiVue J60


Mozgáskövetés G-szenzorral

A MIO MiVue J60 G-szenzorral is rendelkezik, amely gyorsan reagál a hirtelen irányváltásra vagy más váratlan torlódásra. Az integrált érzékelő három tengelyen rögzíti a vezetést, és azonnal megjeleníti a jelentős változásokat. Ez lehetővé teszi a lehetséges ütközés irányának és okának meghatározását.


Praktikus parkolási mód

A MIO MiVue J60 autós kamera automatikusan aktiválja magát és rögzíti a jármű előtti felvételt mozgásérzékelés esetén. Ez egy olyan praktikus funkció, amely segít abban, hogy bizonyítékokat szerezz még akkor is, ha nem tartózkodsz az autóban.

MIO MiVue J60


Hangértesítések és figyelmeztetések

A MIO MiVue J60 autós kamera hangutasítással tájékoztat az út helyzetéről. Információt szolgáltat, amikor sebességmérő kamerához közeledsz, vagy ha átléped a megengedett sebességet. Akkor is, ha hirtelen elhagyod a sávot, vagy ha fennáll az ütközés veszélye.


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, GPS Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
79 g Kész!
Szélesség
10 cm Kész!
Magasság
3,88 cm Kész!
Mélység
3,4 cm Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!

Elemek

Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue J60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue J60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue J60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue J60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue J60.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ